Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jupix 24

Dziewczyna która miała za dużo partnerów.

Polecane posty

Gość ktos inny
życie figle płata. nie znasz dnia ani godziny jak cie strzała amora trafi... a z tymi cnotliwymi to na ogół jest tak że do ślubu to nic ale po kilku latach ona tez chce czegoś, kogos "nowego"... bo żałuje że życia nie użyła. wtedy to sie pusci jak panski bicz. Lepiej wziasc sobie taka z lekkim przebiegiem, żebyś kiedyś żałować nie musiał że w drzwiach się nie mieścisz.

Gość prawiczek i kropka
rownie dobrze ona moze powiedziec, ze ja bede zdradzal skoro mam tylko ja i z zadna inna wczesniej nie spalem

Gość taka dziewczyna......
doceniła życie i będzie dobrą żoną i matką, bo wie czym jest dno. jak chcesz mieć dziewicę, której kurestwo wyjdzie po latach to zostaw ją. nie zasługuje na ciebie. nie stworzycie dobrego związku jeśli ona cię obrzydza. znajdźcie kogoś kto będzie wam odpowiadał. ty długo będziesz szukał, a ona pewnie niedługo znajdzie miłość swojego życia, bo takie kobiety przyciągają normalnych facetów.

Gość prawiczek i kropka
poza tym jakby to wygladalo, ze ja prawiczek, a moja dziewczyna spala z 5. przeciez to zbyt duza przepasc, bariera, roznica. bylibysmy jak dwa rozne swiaty, dwie rozne planety

Gość prawiczek i kropka
watpie zeby byle prostytutki przyciagaly normalnych facetow. normalni faceci wiaza sie z normalnymi kobietami

Gość ktos inny
czyli nadal myślisz że prostytutki wiążą się z przestępcami, alfonsami, itd. ? Powiem ci tylko ze sie mylisz. Dorosnać musisz... W ogóle to jak możesz oceniać skoro nigdy nie byłeś w takiej instytucji jak burdel, może tam pracują delikatne i wrażliwe osoby. Bez sensu, nie chciałabym żyć w państwie w którym ty rządzisz, gdzie 5 ma prawo bytu z 5, x z x a najlepiej 0 z 0.

Gość prawiczek i kropka
nie uwazam tak. po prostu facet zeby akceptowac bujna przeszlosc seksualna kobiety najpierw sam musi swoje narobic. to jest logiczne

Gość prawiczek i kropka
ja to by wygladalo jakby prawiczek czy facet, ktory spal z jedna kobieta zwiazal sie z prosytutka?

Gość ktos inny
Pewnie przeraziłbyś się gdyby ktoś cie uświadomił ile kobiet rzeczywiście trudni się najstarszym zawodem świata... Byc moze jest to twoja sasiadka albo kuzynka (!!) Ktora poslusznie wedruje do lozka za banknotem 100 zl... skad mozesz wiedziec ile twoich kolezanek z uczelni w ten sposob nie dorabia do czesnego???

Gość ktos inny
Ale może dla tego faceta nie liczy sie sex ani to ile miała penisów między nogami, tylko tak jak dla ciebie to jaka ona jest piękna itd. Przeciez nikt nie musi wiedziec ze on jest prawiczkiem. Daje szanse takiemu zwiazkowi, bez problemu.

Gość prawiczek i kropka
ja nikogo nie oceniam, szanuje wszystkie kobiety i nikomu wyboru nie nakazuje. ale sam sie bardzo obawiam, ze moge sie zakochac w dziewczynie co np miala 5 partnerow :o albo zdazyly sie jej jakies imprezowe przygody w przeszloci, ktora ma za soba wiele seksualnych skaz

Gość prawiczek i kropka
niestety wiem, ze mnostwo kobiet ma sporo grzechow za plecami. dlatego az sie boje poznawac dziewczyny, bo sie boje, ze zabujam sie w takiej co np robila juz obcemu loda na imprezie, albo piescila sie nago z kolegami dla zabawy, nie mowiac juz o tym, z iloma spala

Gość anitko naucz się pisac po
ja myślę że kobieta powinna, przebadać, sobie dokładnie szyjkę macicy, bo przy takiej ilości partnerów, to rak szyki macicy, to 100% pewności, że będzie, o ile już nie jest........ co ty pierdolisz babo przecież sex prostytutki uprawiają z gumką i nie ma znaczenia ilu ma się partnerów... tak samo jak nie ma znaczenia ilość stosunków przy seksie z jednym mężczyzną. z gumki nic się nie wydostanie, więc nie ma co zarazić.

Gość prawiczek i kropka
gumka nie daje pewnosci, zreszta choroby mozna zlapac tez przez oral i anal

Gość a jeśli chodzi o pochwę
ja myślę że kobieta wszystko dobrze, tylko niech sobie zrobi operację, zmiejszenia wejścia do pochwy, bo po takiej ilości kutasów, to fiut będzie latał facetowi jak żyd po pustym sklepie pochwa to mięśnie. mięśnie ćwiczy się używając je! paradoksalnie kobieta, która miała większą ilość stosunków jest ciaśniejsza, bo ćwiczyła swoje mięśnie. a najlepszym ćwiczeniem pochwy jest seks! wtedy się pochwa skurcza i rozkurcza. idioci nie wiecie to nie pieprzcie. każdy nieużywany mięsień zanika :P dziewczyna, która nie jest dziewicą, a swojej peezdy nie używa jest mniej ciasna od tej co lubi i uprawia seks.

Gość prawiczek i kropka
slowo rozjechana to raczej przenosnia, ktora okresla sie kobieta, ktora sie puszczala, albo miala wielu partnerow

Gość prawiczek i kropka
poza tym mam wrazenie, ze faceci, ktorzy nie patrza na ilosc partnerow kobiety patrza glownie na jej wyglad, i dla nich nie wazne z iloma spala, wazne zeby fajna lala z dlugimi nogami, wypasionymi cyckami, zgrabnym tyleczkiem byla, w mini i kusej bluzeczce

Gość facetów nie ciągnie by tworzyć
rodzinę z prostytutkami, ale tylko jeśli wiedzą, że one się trudniły. prawda jest taka, że takie kobiety mają w sobie pewien magnetyzm i facet jak nie wie, że taka miała wielu partnerów uważa ją za swój ideał.

Gość sdd
on te 4 to liczy razem z prostytutkami czy jak?

Gość prawiczek i kropka
facetów nie ciągnie by tworzyć, dokladnie, bo takie kobiety na pewno sa atrakcyjne. autor pisal, ze mial 4 dziewczyny, a oprocz tego 3 razy byl na dziwkach

Gość sdd
i niby o tych 4 powiedzial, a o 3 dziwkach to juz nie, tak? tzn, ze dla niego nie mialo to znaczenia jakim prawem ja sie pytam on ja ocenia? jak dla mnie kazdy sadzi innego wg siebie, wiec wszystko jasne jest do autora tematu: zostaw dziewczyne, tylko przysluge jej tym zrobisz

Gość prawiczek i kropka
szkoda, ze teraz czesto tak jest, ze jak powstaje staly, powazny zwiazek to kobieta ma bujniejsza przeszlosc od faceta :o smutne to i przykre :(

Gość sdd
Ty sie prawiczek zastanow czy z Toba jest wszystko OK !! Prawda jest taka, ze kobieta zawsze bedzie miala 'brudniejsza' przeszlosc. Bo jesli facet mial duzo kobiet, to jest gosc. A jak podobnie jest u dziewczyny, to juz jest dziwka!

Gość prawiczek i kropka
ja oceniam wszystko po rowno. nie oceniam kobiet inaczej niz facetow. ale sam bym nie chcial zeby moja zyciowa partnerka miala ode mnie brudniejsza przeszlosc

Gość sdd
Dlaczego jestes prawiczkiem?

Gość sdd
Dlaczego jestes prawiczkiem?

Gość prawiczek i kropka
nie poznalem jeszcze odpowiedniej dziewczyny. poza tym nie mam czasu na poznawanie kobiet, gdyz pracuje, studiuje, w wolnym czasie imprezuje ze znajomymi. nie jestem tez przesadnie smialy i nie lubie podrywac dziewczyn. poza tym ogolnie boje sie dziewczyn, bo wiem, ze fajne, mile, inteligetne, wygadane dziewczyny z poczuciem humoru moga miec juz dosc bujna przeszlosc seksualna, np przygody, wielu partnerow, wczesna utrate dziewictwa, pojscie z kims szybko do lozka, albo robienie laski na imprezie, czy zabawanie sie nago z kolegami bez zadnego zwiazku

Gość prawiczek i kropka
to bylo do sdd

Gość gdybym ja byla sloneczkiem
kurcze wkurza mnie jak ktos tu pisze, ze co dzieciom powie ze kurwa byla, tzn, ze kobieta z taka przeszloscia nie moze miec dzieci? Wazne by byla dla nich dobra i je kochala. Zeby je dobrze wychowala. Kobiety, z roznych pwodow robia takie rzeczy i nie nalezy ich potepiac jak nikomu krzywdy nie wyrzadzily i chca sie zmienic. Zawsze mowi sie ze sa kurwami, ale co powiedzie o tych facetach co z kurwami sie zadaja?Kim oni sa? lepsi? A maja w domu dzieci i zony, co oni dzieciom powiedza ze za 50 zl dal zeby mu dziwka ssala? To na pewno lepiej brzmi bo to i tak zawsze kobieta ma wine i jest ta najgorsza.