Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jupix 24

Dziewczyna która miała za dużo partnerów.

Polecane posty

Gość Jupix 24
Rozsądek mówi że powinienem z nią zerwać, ale serce jest innego zdania. Chyba ją kocham, nie wyobrażam sobie z nią nie być. Jest super pod każdym względem, a w łóżku to istny wulkan. Spełnia wszystkie moje zachcianki i więcej. Nigdy nie miałem piękniejszego seksu niż z nią i myślę że już więcej takiego nie będę miał. Jest wyjątkowa, ale czemu ma taką przeszłość?

Gość dgdfaghd
ona nie lubila rozkladac nog, ona musiala rozkladac nogi, bo lubila narkotyki. nie wiem, wy hcyba myslicie, ze ona z przyjemnosci i wyuzdania rzucala sie na facetow.... ludzie, to byla narkomanka...

Gość rthz nl
Zdecyduj się w końcu niemoto, bo jak na razie to jesteś jak baba co się nie może zdecydować co ubrać.

Gość Jupix 24
Nie potrafię sobie wyobrazić czemu ona takie rzeczy wcześniej robiła? Wiem że brała kokę i że ona jest droga. Była uzależniona i wszystko by zrobiła żeby zdobyć kolejną działkę. Dlatego taka była. W końcu musiałą wydać jakieś 100zł dziennie żeby zaspokoić głód narkotyczny. W żadnej pracy w tym wieku i bez doświadczenia nie zarobiła by aż tyle. To mnie jednak brzydzi!! Jak mogła. Dlaczego ona? Dla mnie to horror. Czuje się wykorzystany, ona nie reprezentuje sobą nic. Chciała założyć rodzinę, a puszczała się z każdym. Taka chyba nie powinna być matka i żona? Mylę się?

Gość dgdfaghd
mylisz. pewnie ma w sobie wiecej milosci co niejedna niedoswiadczona przez zycie bogata niunia.

boli Cie bardziej fakt ze Ciebie to spotkalo......jesli sie myle no coz pewnie masz zebsute wyobrazidelko skoro nie mozesz sobie wyobrazić pewnych zachowan

Gość Jupix 24
Ciężko się zdecydować na coś w takiej sytuacji. W końcu jest to dla mnie bardzo trudne. Zależy mi na niej, bo jest wartościową i dobrą dziewczyną. Ma poukładane w głowie. Nie mogę jednak się z tym pogodzić, może w przyszłości to było by możliwe. Zadałem jej wtedy jak była pijana parę pytań, Ona spała i robiła loda mężczyzną po 60stce. Przecież to mogli być dla naszych dzieci dziadkowie. Obrzydza mnie to strasznie. Jak mogła?? Jak mogę całować się z kobietą która w swoich ustach trzymała zgrzybiałe i śmierdzące penisy?

Gość dgdfaghd
no to teraz juz jestem pewna ze to prowokacja :)

Gość dobre sobie teraz już wiem
uwarzasz ją za szmatę bo robiła to za pieniądze......a nie brzydzisz się sam siebie że sam uprawiałeś seks i to nie jeden raz z prostytutką....czym się różnisz od swojej dziewczyny ? skoro Ty przespałeś się z trzema prostytutkami to jakbyś spał z każdym z ich partnerów..... ja brzydzę się Ciebie bo nijak nie zrozumiem facetów którzy chodzą do prostytutek....mogę zrozumiec kolesia który jest tak szpetny że nie ma szans na zdobycie partnerki, kalekę itp ale nie normalnego młodego faceta ty byłeś w agencji kilkakrotnie więc spodobało Ci się to, oceniasz swoją dziewczynę a uważasz się za nienagannego

Gość Jupix 24
Zerwę z nią, innego wyjścia nie widzę. To najsłuszniejsze. To nie to samo że byłem u prostytutki, ja byłem 3 razy a ona 300stu się oddała. Jest to różnica. Skorzystałem z usług prostytutek za namową kolegów. Sam bym się na to nie zdecydował.

myślę że masz problem bo równocześnie nią gardzisz i kochasz seks z nią ty kochasz seks w ogóle, bo gdyby było inaczej nie bywałbyś u dziwek ani nie miał tego "wielkiego dylematu moralnego" po prostu nie możesz sie zdecydowac czy lepiej miec superseks czy niewinną dziewicę za żonę sam lepiej oceń czy zasługujesz na cnotliwą pannę oczekiwałeś szczerości od pierwszego spotkania ale sam nie byłeś skłonny mówic o swoich doświadczeniach, wymagaj tego samego od siebie czego wymagasz od innych

Gość dfhsg
"Skorzystałem z usług prostytutek za namową kolegów. Sam bym się na to nie zdecydował." hahaha i tak 3 razy

a co namowy kolegów mają do tego ? zmuszali Cię ? równie dobrze ona moze sie tłumaczyc że za radą koleżanki znalazła sposób na łatwy szmal....i co takie wytłumaczenie coś zmieni ? poszedłeś do dziwki bo namówili Cię a Tobie albo było głupio wyjśc na cieniasa przy kumplach albo po prostu kręcił Cię ten pomysł i żadne ściemnianie ani wymówki i wytłumaczenia tego nie zmienią gdybyś nie miał ochoty na seks albo byś się brzydził dziwki to by Ci nie stanął....wtedy się nie brzydziłeś ale teraz się brzydzisz dy okazało się że masz za dziewczynę prostytutkę czyli męska logika tłumaczy: każda laska jest dobra na jeden raz ale nie każda nadaje się na żonę, pieprzyc możńa każdą ale niektóre wstyd pokazac kumplom

Sama od Niego odejdzie,bo prędzej czy poźniej przy kłótni zwyzywa ja od dziwek,bo w nim to siedzi. Więc nie masz co gdybać chłopczyku ,jesteś niedojrzały do związku z kobietą po przejściach.Wyczuje to i Cie zostawi. miłego dnia.

najgorsze jest to "że on tyle zainwestował" i nie wiadomo czy mu sie to zwróciło w formie ejakulacji z tego co pisał to tylko połowa seksu to była z tą jego prostytutką-dziewczyną

Gość Jupix 24
Oceniacie mnie źle, ale ja jestem normalnym facetem. Oczekuje od partnerki i żony sensownej przeszłości. Takie wymagania ma pewnie 95% facetów. Nie ja zepsułem wszystko, ale ona dawaniem dupy każdemu za kasę. Jestem zdecydowany, takiej żony nie chce mieć. Porządnej mógłbym wybaczyć nawet kiepski sex, ale takiej chyba nie wybaczę.

jesli cie podliczy zakazdą godzine sexu z nia to blado wypadną te twoje wycieczki i ciuchy....no chyba ze kupowaleś w Paryzu a wycieczki na bora bora organizowales

Oceniacie mnie źle, ale ja jestem normalnym facetem. Oczekuje od partnerki i żony sensownej przeszłości. } Oczywiście jeśli to nie prowokacja to oceniam cię źle. Odejdź i tyle... pieprzysz o inwestowaniu, seksie i ani słowa o miłości jakimś uczuciu.. dla tego wygląda mi to podejrzanie.

Gość beznadziejna ta prowokacja
:o

Gość prawiczek i kropka
ja sobie nie wyobrazam byc z byla prostytutka. narkotyki jestem w stanie zaakceptowac, zla przeszlosc seksualna nie. nie kazdy facet chce byc z kobieta po przejsciach, i dojrzalosc tu nie ma nic do rzeczy. z kobietami z taka po przeszloscia wiaza sie albo jakies straszne jebaki, albo alfonsi, albo krymalisci. zlosliwa wczesniej pisalas madrze, ale tutaj niestety ci nie wyszlo. nie wyobrazam sobie ze taka kobieta (byla prostytutka) moglaby mnie obdarzyc miloscia, a nawet jakby obdarzyla to ja bym takiej milosci nie chcial

Gość prawiczek i kropka
dgdfaghd, ty tez sie grubo mylisz w swoich wpisach

Gość Uzależniłeś od sexu z nią
:P na nawet jkak odejdziesz a rozstaniecie się na pewno.Nie zapomnisz i nie wiem czy pa latach kiepskiego sexu z "porządną " żoną nie będziesz żałować .

Gość prawiczek i kropka
ale ja jestem tylko mlodym glupim prawiczkiem :classic_cool:

Gość ja myślę że kobieta
powinna, przebadać, sobie dokładnie szyjkę macicy, bo przy takiej ilości partnerów, to rak szyki macicy, to 100% pewności, że będzie, o ile już nie jest........