Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jupix 24

Dziewczyna która miała za dużo partnerów.

Polecane posty

Gość prawiczek i kropka
lady in red, to dla ciebie facet, ktory nie byl prawiczkiem jak bylas dziewica byl skreslony? :o nie wiedzialem, ze dla dziewczyn to ma az takie znaczenie. ciekawe co by bylo, jakbys sie rozstala ze swoim chlopakiem i jakis prawiczek by ci dal kosza, bo powiedzialby, ze nie chce laski co juz sie z facetem walila :D

Gość prawiczek i kropka
poza tym napisalas po proku znajomosci. ale nie liczy sie czas znajomosci, tylko czas zwiazku. jakby jakas moja kolezanka, ktora znam od lat zaczela ze mna chodzic i chcialaby sie ze mna przespac po miesiacu zwiazku to i tak bym ja mial za niezbyt porzadna

Gość te prawiczek
ty to chyba coś z głowa masz.

Gość prawiczek i kropka
no sory, ale prawiczek to by raczej do bylej prostytutki nie pasowal :D chce miec porzadna dziewczyne

Gość te prawiczek
a takie moje przemyślenia: - o swojej przeszłosci powiedziała po pijaku, bo pewnie na trzeźwo nie miała odwagi - powiedziała mu o tym, bo pewnie go kocha, raczej się tym nie chwalił

Gość prawiczek i kropka
tylko malo ktory facet by chcial zeby zakochala sie w nim prostytutka (byla, czy obecna) :o

Gość prawiczek i kropka
poza tym kobiety, ktore daly tylka za kase to maly promil, a mnostwo facetow niestety bylo w swoim zyciu u dziwki. myslicie, ze wasi ojcowie, dziadkowie, bracia, wasi mezowie, faceci, koledzy nie byli nigdy w agencji? pewnie polowa facetow w polsce (no moze przesadzam) przynajmniej raz w zyciu korzystala z takich uslug

Dla wiekszosci facetow dziewczyna, ktora nie jest dziewica nadaje sie najwyzej na chwilowa przygode a nie na staly zwiazek zakonczony ew. slubem. tak wnioskuje czytajac to forum. Z aktualnym facetem znam sie 4 lata, jestesmy razem 3.5, seks uprawialismy po roku zwiazku, kiedy oboje wiedzielismy, ze chcielibysmy razem spedzic zycie. nie uprawialam seksu z byle kim z szacunku dla siebie i dla innych kobiet. mialam wczesniej kilku facetow ale jednak nie byli tymi jedynymi. zawsze mialam jednak w glowie to, ze jesli nie ze mna to z kims innym zechca zalozyc rodzine i moze kiedys tej dziewczynie tez bedzie przeszkadzalo, ze jej facet byl w lozku z inna. to dziala w obie strony tylko wiele kobiet sie do tego nie przyznaje. dla mnie facet, ktory idzie do lozka z prostytutka jest zwyklym dziwkarzem. nawet gdyby to byl jednorazowy wyskok po pijaku to bym nie wybaczyla. bo co bedzie potem? jak mnie zdradzi to tez sie bedzie tlumaczyl, ze koledzy namowili? facet, ktory ma za duzo doswiadczen nie jest dobrym partnerem bo od swojej partnerki wymaga tego co robily inne. jak wczesniejsza godzila sie na anal to czemu ta nie chce. to rodzi frustracje w zwiazku. wczesniej brala do buz i polykala a ta mowi, ze sie brzydzi. sory, ale ja szmaciarza zwyczajnie nie chce. faceci maja to do siebie, ze zaden nie chce \"przechodzonej\", \"zuzytej\", \"zeszmaconej\" kobiety na zone i matke ale jednoczesnie chca jak najwiecej doswidczen przed slubem czy tez powaznym zwiazkiem. nie mysla, ze dziewczyny, ktore namawiaja na seks beda pozniej tymi przechodzonymi dla ich kolegow, braci, kuzynow, innych facetow. moze jakby wszyscy wyjrzeli poza czubki wlasnych nosow to by to zobaczyli. co do samej prostytuacji to nie poatepiam. jest popyt to jest podaz. hipokryzja jest korzystanie z uslug prostytutek i jednoczesne potepianie ich. tak to odbieram.

Gość no i własnie dlatego wiekszosc
kobiet po przejsciach nie wierzy w miłosć tylko staje sie sukami.:)

Gość prawiczek i kropka
tia, a ciekawe czy z poprzednimi facetami sie przypadkowo na golasa nie piescilas... bo pelno lasek co niby spaly z jednym, ale z innymi wczesniej jakies tam rozbierane nagie randki mialy ... ja uwazam, ze faceci, ktorzy z kims spali, a od dziewczyny wymagaja dziewictwo to hipokryci i dupki. uwazam, ze tylko prawiczek ma prawa wymagac od dziewczyny dziewictwa. natomiast dziewczyny czesto nabijaja sie z prawiczkow i wole facetow, ktorzy juz maja jakies doswiadczenie,

Gość prawiczek i kropka
no bo ktory normalny facet, ktory nie jest facetem po przejsciach chcialby miec kobiete po przejsciach? :o

Taki facet który nie mysli tylko chujem:)tylko wierzy w miłość i lubi trudne przypadki. Szkoda moich nerwów,nie ma miłości .....tylko seks,seks,seks

Gość prawiczek i kropka
raczej facet ktory tez jest po roznych przejsciach. ja wierze w milosc, ale chcialbym sie zwiazac z porzadna kobieta

Gość prawiczek i kropka
dla mnie milosc jest wazniejsza od seksu

Tak?a ja czytam tylko o błonie dziewiczej u Twojej przyszłej partnerki. Powodzenia prawiczku w szukaniu odp.partnerki dla Ciebie:)

Gość prawiczek i kropka
tu nie chodzi tylko o dziewictwo, ale zeby do siebie pasowac. kobieta raczej nie pasuje do faceta, ktory ma skromniejsza przeszlosc od niej

Gość ktos inny
prawiczku a ile ty masz lat?

Gość prawiczek i kropka
poza tym wy kobiety tez nie chcecie przestepcow, co siedzieli, bylych gwalcicieli, facetow co byli uzaleznienie od chodzenia do agencji itp

Gość prawiczek i kropka
ja mam 21 lat

Gość ktos inny
a modlisz sie do madzi buczek?

Gość prawiczek i kropka
nie jestem katolikiem, jestem raczej typem imprezowicza

Gość ktos inny
imprezowicz...? ciekawe na jakich imprezach ty bywasz??? miłośników Radia Maryja??

Gość prawiczek i kropka
chodze po klubach, ale nie podrywam dziewczyn, wole sie napic dobrze i stresowac i sie nie denerwowac lataniem za dziewczynami

Gość ktos inny
jeśli spałam z 5 facetami (w wieku 25 lat) i z zadnym z nich nie wyszłam za maz to znaczy ze przegrałam zycie?

Gość prawiczek i kropka
nie, bo wielu facetow mialo wiecej kobiet niz ty partnerow, wiec wszystko jest okej. ja szanuje takie kobiety jak ty, nie uwazam je za gorsze i mniej wartosciowe, ale po prostu dziewczyna w moim wieku, ktora juz miala kilku partnerow do mnie by nie pasowala. 5 partnerow w wieku 25 lat to tak duzo nie jest, ale w wieku 21 lat to juz sporo

Gość ktos inny
to w klubach kazdy powinien nosic nalepke na czole z liczba przebiegu... zeby nie tracic czasu... moj partner moze byc bardziej doswiadczony, nie mam nic przeciwko. jestem pewna ze moim partnerem nie bedzie rowiesnik z cyfra 5 na czole. mysle szukac faceta ok 30 roku zycia, dojrzalego, a trudno wymagac od 30 latka takiego przebiegu

Gość prawiczek i kropka
wiesz facet w wieku 30 lat moze byc juz rozwodnikiem i mogl spac tylko z zona, albo byc w bardzo dlugich zwiazkach i nie miec wielu kobiet

Gość prawiczek i kropka
a mnie to przeraza, ze nie tylko rowiesniczki, ale rowniez dziewczyny sporo mlodsze ode mnie maja mniej lub bardziej bujna przeszlosc seksualna, ale zawsze jakas :( tak czasem mysle, ze do zadnej z nich bym nie pasowal :o