Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jupix 24

Dziewczyna która miała za dużo partnerów.

Polecane posty

Gość prawiczek i kropka
ja tam jestem prawiczkiem i nie popieram facetow korzystajacych z uslug prostytutek, bo to oblesne. przeraza mnie u kobiety jakakolwiek przeszlosc seksualna, a co dopiero prostytucja

Gość sdd
Jak dla mnie, to Ty prawiczek problem jakis masz. Moze najpierw rozwiaz swoj, a pozniej bierz sie za problemy innych? Ty! A moze zadna do tej pory Cie nie chciala :D??

Gość prawiczek i kropka
o to sie nie martw. chcialy mnie jakies, z kilkoma sie spotykalem, ale jakos nie wyszlo, nie umiem wychodzic poza relacje kolezenskie, mam jakies opory, poza tym ciezko mi poznac jakas fajna dziewice

Gość sdd
No przeciez mowie, ze problem masz! :P

Gość paruffka
prawiczku a może ty chlopczykow wolisz?

Gość prawiczek i kropka
tak, strasznie. po prostu ciezko mi kogos poznac. a z pierwsza lepsza nie chce. pewnie, ze moglbym sie przespac z jakas laska, ktora mi nie odpowiada, ale takiej bym nie chcial

Gość prawiczek i kropka
mam fajne kolezanki, niektore mi sie podobaja, ale niestety nie sa one juz dziewicami, czesc z nich mialo juz kilku partnerow, nie wyobrazam sobie, ze moglbym z ktoras z nich byc

Gość dziwni jesteście
gdybym ja byla sloneczkiem kurcze wkurza mnie jak ktos tu pisze, ze co dzieciom powie ze k**wa byla, tzn, ze kobieta z taka przeszloscia nie moze miec dzieci? Wazne by byla dla nich dobra i je kochala. Zeby je dobrze wychowala. Kobiety, z roznych pwodow robia takie rzeczy i nie nalezy ich potepiac jak nikomu krzywdy nie wyrzadzily i chca sie zmienic. Zawsze mowi sie ze sa k**wami, ale co powiedzie o tych facetach co z k**wami sie zadaja?Kim oni sa? lepsi? A maja w domu dzieci i zony, co oni dzieciom powiedza ze za 50 zl dal zeby mu dzi**a ssala? To na pewno lepiej brzmi bo to i tak zawsze kobieta ma wine i jest ta najgorsza. wg mnie patologią nie jest życie erotyczne rodziców, bo są dorośli i mogą robić co chcą. dla mnie patologią jest zwierzanie się swoim dzieciom o tym, że mamusia w przeszłości zarabiała w ten sposób na życie czy że tatusiowi obciąga z połykiem za 50 zł co tydzień prostytutka. dzieci według mnie nie powinno się mieszać w życie erotyczne rodziców bez względu jakie ono by nie było. ;)

Gość prawiczek i kropka
ale tu bardziej chodzi o to, ze facet nie bedzie mogl sobie spojrzec w oczy, jak matka jego dzieci bedzie prostytutka