Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izabo

jakie pieszczoty lubia mezczyzni?

Polecane posty

to jest powazne pytanie i oczekuje jedynie powaznych odpowiedzi! przyjme wskazowki rownie chetnie od panow i pan. nie jestem jakas goraca i wlasnie nudzaca sie w necie 14nastka.mam 21 lat, jestem ze swoicm chlopakiem 3 miesiace i wlasnie powoli zaczynamy sie \"bawic\".on jest doswiadczony, kochal sie z poprzednimi dziewczynami...ja generalnie wiem niewiele...szykuje nam sie kilkudniowy wyjazd.wiem, ze niebedziemy sie jesczze kochac ale napewno bedziemy sie piescic itp, stad moje pytanie: jakie pieszczoty lubia mezczyzni? poprosze o konkrety

Gość a tego nie da sie okreslic
bo kazdy lubi co innego, ale skoro zaczynasz dopiero to moze zacznij od recznej roboty i sprawdzaj jak reaguje na to co robisz ja osobiscie lubie jak moja robi ta 2 rekoma raz wolniej raz szybciej a i nie zapomij czasem pomietolic mu jajeczek bo to tez jest dosc przyjemne :)

pieszczenie wacka :P to lubi kazdy facet :D a jezeli chodzi o pozostale czesci ciala to jest indywidualna sprawa... musisz go piescic np jezykiem po calym ciele i patrzec na jego reakcje, odrazu bedzie widac jak mu sie cos spodoba i bedziesz wiedziala co lubi :)

ale wlasnie chodzi mi bardziej o pozostale partie ciala...chcialabym tak zaczac...nie od razu przechodzic do sena...czy moze jednak pieszczenie czlonka to podstawa?

Gość nie podstawa
ale te napewno najbradziej by mu sie podobaly ;)

no dobrze ale jakies konkrety... jak piescicie swoich mezczyzn alebo jak pieszcza was wasze kobiety? pomozcie mi troche...chce sie okazac dla niego atrakcyjna...

Gość droga izabelo
ale powiedz nam co rozumiesz przez slowa pieszczoty?? przeciez jak mu po tych 3 miech reka obciagniesz to sie chyba nic nie stanie :) zreszto i tak szacunek dla tego kolesia ze tyle czeka :) ale na 100 % sam sobie teraz recznie pomaga :)

no kurcze, zanim przejdziesz do sedna, zacznij namietnym pocalunkiem, czubkiem jezyka zjedz na szyje, ucho, mozesz je de3likatnie przygryzc zebami, zamrucz mu do ucha, mojego faceta to bardzo podnieca, caluj i liz jego klate, i tak corac nizej w miedzyczasie mozesz go delikatnie piescic reka przez bokserki, to go napewno podnieci, mozesz czasami przerywac i piescic swoje piersi, trzeba pamietac ze mezczyzni to tez wzrokowcy :P pomoglam?

no nieiwem wlasnie co mam rozumiec...czyli generalnie jestescie zdania ze tego bedzie oczekiwal i na to liczyl, tak?

Ja lubie kręcenie torebki, pierdy do ust (bezwonne), oral i anal. Ale najlepszy jest dirty sanchez. faceci to uwielbiają!

Gość albo napomknąć
co to jest dirty sanchez??

Gość jezeli nie jest gejem
to wlasnie na to liczy a im dluzej z tym zwlekasz tym bardziej jest sfrustrowany i albo bedzie meczyc sie sam albo kiedys nie wytrzyma i zrobi to z inna :)

Gość a co pieszczenia czlonka
no to jak pisalem chwytasz go w okolicy pod rzaledziem i energicznie ruszasz reka raz w gore raz dol mozesz uzywac 2 rak, na poczatku wolno pozniej szybciej czasem pobaw sie jego jajeczkami , niezapominaj tez o zaledziu no ale jego dotykaj delikanie :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Gość no jak dla mnie
to 3 miesiace to bardzo dlugo oczywiscie on Ci tego tak w twarz nie powie bo widocznie Cie szanuje. A on probowal Cie piescic ?? bo jak nie to obwaiam sie ze te jego wczesniejsze niby kontakty to sie jednak nie odbyly

probowal ale na razie nie bardzo mielismy gdzie i w zasadzie ograniczalo sie to do namietnych pocalunkow jakiegos tam glaskania brzucha, pupy calowania szyi czy macania piersi...ale zawsze bylam ubrana a jego reka byla gdzie pod bluzka itp.

cholera no wlasnie boje sie troche ze bede sie krepowala go piescic...ustami narazie odpada napewno jezeli juz to reka... ehh

czyli generalnie prawie pewne jest ze w trakcie takich pieszczot reka on dojdzie?

Gość no chyba o to chodzi
zeby doszedl bo nie ma nic bardziej flustrujacego jak to ze podczas takich zabaw sie nie dochodzi

ok ale czy to nie jest takie...od razu?! czy nie lepiej zaczac od pieszczenia torsu brzucha, plecow a przy nastepnej okazji np posowac sie dalej...od razu mamy dojsc do jego penisa?

Gość nie no nic na sile
ale jak pisalas ze nie macie zbytnio okazji zapewne chodzi o to ze nie macie gdzie. To ten wyjazd jest najlepszo okazjo do tego. Po takiej zabawie przechodzicie na wyzszy poziom pieszczot. Swojo drogo to coraz bardziej sadze ze jednak tych 21 lat nie masz, no albo nie mialas powazniejszych zwiazkow wczesniej

kwestia tkwi w tym ze rzeczywiscie nie mialam wczesniej powazniejszych zwiazkow...no ale mniejsza o to...moze rzeczywiscie macie racje, zreszta inaczej sie mysli przed komputerem a inaczej gdy on mnie caluje i tak pieeeeknie pachnie :P stad zreszta zalozylam ten temat bo chce zeby bylo fajnie, on jest doswiadczony wiec wie co i jak ale chce tez zeby bylo dobrze jemu.

Gość no to nic tylko
musisz byc na tyle odwazna zeby sie w koncu przelamac bo chodzbys nie wiem jak dobrze calowala sie, glaskala itd bez zabawy jego pytonem go nie zaspokoisz

ok rozumiem...na ale tak...czy daleko jest od takich pieszczot do seksu?

Gość nie bo czasami jest tak...
ze jestes tak maksymalnie podniecona ze chcesz wiecej i wiecej...

Gość a to juz zalezy od Ciebie
ty musisz wiedziec czy jestes juz gotowa na sex czy jeszcze nie, ale petting w wielu zwiazkach zatepuje sex. Wiec tak jak mowilem jesli chcesz przeniesc wasze relacje na poziom wyzej to nie ma sie nad czym zastanawiac

my narazie totalnie zaczynamy wiec niechcialabym zeby wszystko stalo sie od razu ale rzeczywiscie chyba masz racje, kobiety poprostu maja wiecej miejsc erotogennych a u mezczyzn chyba raczej sprowadzaja sie do czlonka z tego co rozumiem

Gość bzik67
izabo lizanie odbytu masownie prostaty i robienie loda ;)