Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmaryssssssia16

strasznie sie boje ze jestem w ciazy

Polecane posty

Gość mmaryssssssia16

stosunek mialam 1 czerwca. byla prezerwatywa . nie pękła. ale potem byly jeszcze zabawy . ;( po sosunu malm okres ale malo obfity a zwykle mialm obfite nawet bardzo, potem znowu dostaalam okres jeszcze mniej obfitszy ;( . zrobilam test i wyszlo ze nie jestem . ale ciagle mnie rano mdli ;( i przytylam i brzuch ma ajkis dziwny ;( . potem dostaalm 3 okres od stosunku . tez malo obfity ;( . wszyscy i mowia ze nie jestem ale ja czuje niepouj ;( dlaczego mnie tak mdli rano i ten brzuch sie tak dziwnie uksztaltowal ? ;( czy to ciaza ;( ?

oczywiście, że jesteś w ciąży. trzy okresy świadczą o tym, że będą trojaczki :o

"czy to ciaza ;( ?" raczej nerwica i stres ze myslisz ze jestes w ciazy :)

Gość ginekologe
to na 100% cionża 🖐️

Gość mmaryssssssia16
wezcie sie nie smiejcie ;/ Ja nerwice mam stwierdzana przez lekarza i sie wszystkim srasznie denrwuje i przezywam . na jakims temacie czytaalm ze testy moga sie mylic i znowu sie bac zaczelam ;/ jeszcze te malo obfite okresy i brzuch ;/

taaak... okres, testy, prezerwatywa... weź dziecko dorośnij zanim się za seks weźmiesz :o

Gość alink33893
Pisza ze moga sie mylic bo firma musi zastrzec sobie prawo gdyby taki przypadek sie zdazyl ale naprawde to jest bardzo malo prawdopodobne nie masz sie czym martwic. Moze zwykle mialas obfite ale teraz latem moze cos ci sie zmienilo

Gość mmaryssssssia16
no ale to ajkies kobiety pisały ze zrobily test wyszedl negatywny a ednak byly w ciazy ;( ja nie wiem ;(

po 3 miesiacach to by ze 100 razy pozytywnie wyszedl gdybyś była w ciąży, a nieraz nie pokazuje przy ciąży 3 tygodniowej.....

Gość najlepiej właśnie słuchać
tutaj kafeteriusze, co to znały jedną taką, że do końca ciąży miała okres... i potem paranoje. Nie masz w swojej miejscowości ginekologa? Ani laboratorium gdzie robią test z krwi HCG? Tu masz pewność na 100%. Więc albo panikuj dalej i niech cię mdli od odpowiedzi kafeteriuszek, albo rusz wreszcie tyłek i albo gin, albo HCG

Gość mmaryssssssia16
ale ten test robilam poltora miesiaca po stosunku

Gość mmaryssssssia16
boje sie isc do ginekologa :( guwniara jestem jeszcze. nie no zrobilam ten test i przeszlo mi uspokoilam sie . ale teraz patrze ze ten brzuch dziwny jakis i znowu strach mnie ogarnal

Gość 12245
Przestan o tym myslec! Jesteś w ciąży- ale urojonej! Naprawdę.

Gość najlepiej właśnie słuchać
ty stuknij się w czoło dzieciaku. Do seksu jesteś dorosla a do ginekologa gówniara? To bój się dalej

Gość kloppsik
Ile masz lat?

Gość mmaryssssssia16
no ja zaluje tego ze to zrobilam ;/ straznie zaluje ;/ 16 lat ;/

Gość to znowu ta prowokatorka
?????? :o :o :o :o

A co ?.Ginekolog ci zrobi ułala ła ? Dobrze młoda jesteś ,pewnie z małego miasta ,gdzie wszyscy sie znaja (domniemanie )To kurcze jedż do większego i po sprawie i po strachu .

Gość mmaryssssssia16
jezu ;( nie jestrem zadna prowokatorka ;/ mam problem i chcialm pmocy jakiesj ;/

Gość kloppsik
Dziecko, nie jestes w ciazy. A tak z innej beczki: 16 lat i juz pierwszy raz? Ojojooj...

Gość dziewcynka
hej nie martw sie ... nie jesteś w ciąży... możliwe że teraz masz taki okres z różnych powodów... stres , zmiana pogody i tak dalej.. jeśli sie zabezpieczyliście i uważaliście to nie masz sie czym martwić naprawdę nie stresuj sie niepotrzebnie ;)

Gość wymyśliliście już imię
dla synka albo córeczki? a może będą bliźniaki :)

Gość mmaryssssssia16
:(

Nie chce starszyc ale do 3 czy 4 miesiaca moze pojawiac sie malo obfity okres ,nie jestem znawca ale kolezanka tak miala dlatego nie wiedziala ze jest w ciazy ale oczywiscie Twoje objawy moga swidczyc tak jak ktos wyzej napisal -stres

a tak na marginesie tez sie boje ze moge byc w ciazy nie robilam testu bo sie boje zreszta one nie na 100% pewne najlepiej przeksc sie do lekarza. I jesce pytanko odemnie kiedy sa dni plodne a kiedy nie plodne?wstyd sie przyznac ale nie wiem ,nigdy jakos w to nie wnikalam :O

Gość dziewcynka
no więc tak ... postaram sie jakoś wytłumaczyć ... tak najprościej .. 12 dni przed okresem masz dni niepłodne . po okresie 3 dni są niepewne a potem az do tych 12 przed masz płodne :p mam nadzieje że zrozumiałaś ;p pozdrawiam