Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Orange Dżedaj

Ani słowa o seksieeee!

Polecane posty

Gość morski kamyczek
wreszcie udało mi się wszystko przeczytać hmmm nci dodać niż ując ...ale ot wszystko przecież bursztyn robił ...

oooo taaaakk....gry komputerowe-skad ja to znam...i chlanie kilka razy w tygodniu :( ale na szczescie to juz moj ex....

zejsc?! pogieło cie laska?! never again!!! to dupek skonczony...jakie szczecie ze mam jeszcze swoj rozum...wiecie co on odpierdolil...cham i tyle

" dzaga z PKS-u tak, gry komputerowe- skads to znam. dodatkowo pub- ulubione miejsce. chyba bym sie zabila, gdybym miala spedzac 3/4 zycia w pubie. a moj byly, jako typowy Angol ,to uwielbial! " Mój ex w pubie z kumplami zachowywał się jak przyglup... Aż mi było wstyd stać obok niego. Palił na siłe, bo koledzy palili... Pił, bo oni pili... Cep.

Gość dzaga z PKS-u
ale kiedy jego znajomi widocznie nie przepadali za mna, bo pojebany wspollokator rozglaszal bzdury na moj temat. zawsze czulam ta falszywa sympatie, w szczegolnosci ze strony kolezanek.

neska nie wiem, czy mi sie cos nie pomylilo....to Twoj ukladal pod oknem napis kocham Cie i ostatnio przyszedl z kwiatami???

Gość morski kamyczek
to neci przychodizł z kwiatami enjo

Gość isadg
spieprzaj bursztyn

ja lece z mamusia do miasta :):) dodam jeszcze ze ta jego kolezanka miala dla niego zawsze bardzo duzo czasu....... a tak po 2 miesiacach jakos juz mniej, i tez mniej zaczela do niego pisac. a ja wiem czemu!!!! bo ona sadzila ze go poderwie a jak zobazcyla ze on mimo ze juz ze mna nie jest jej nie che to odpuscila, albo jej super kolezanki podpowiedzialy aby sie do niego nie odzywala to on zacznie za nia latac......... i jaki ma efekt? on ma ją w dupie jakos dziewczyne dla siebie:):):) a mi z butami wlazla:( i to z obloconymi:(:(

" dzaga z PKS-u ale kiedy jego znajomi widocznie nie przepadali za mna, bo poj**any wspollokator rozglaszal bzdury na moj temat. zawsze czulam ta falszywa sympatie, w szczegolnosci ze strony kolezanek. " no na moich oczach macała go jego znajoma a on nic... śmiał się ze mnie... gorzej było jak ktoś tylko na nie spojrzał... byłby się odrazu...

napis napisal.....ale co z tego jak to kretyn:O tak mnie blagal o soptkanie na ktore sie zgodzilam..jednak on mnie wystawil bo nie mial czasu....wiec spotkalismy sie przypadkiem...i pogadalismy troche jak mi moja zlosc minela....ja sie nie odzywalam to dotalam smsa ze chce sie znowu spotkac...ja milczalam...a on do mnie ze nie spotkamy sie bo to nie ma sensu.....wiec mu napisalam ze nic nie pisalalma a on do mnie ze nie i ze idzie do nowej dziewczyny....:D na co ja mu odpisalam "miluskiego wieczoru wam zycze" :D niech spada na szczaw:D

Gość morski kamyczek
pomarańczka nie wysilaj się bo ci żyłka pierdząca pęknie jeszcze ;)

neska aaa...juz pamietam :) prostak...kolejny, ktory nie wie czego chce.....boziuuuuuuuuuu

Gość isadg
sie odezwala zaczerniona i korzystająca z obrazliwego nicka ktory wymyslily jej kolezanki ktore jej nie chcialy w swoich rozmowach, a ona i tak tu przylazla i nie czuje sie niezaproszona nawet :D

kamyczek mowilas, ze nie bedziesz pisac, a jednak piszesz.....Ja nic do Ciebie nie mam, wiec nie wiem, czemu usunelas mnie z n-k.....nie rozumiem Cie troche :o

Gość morski kamyczek
enjo usunęłam wszystkich i wszędzie nie cuzj sie wyrażniona w końcu wsyztskie móweiły ze to ja robie a tu nagle cud to nie ja.. wow wzruszające.... pomarańczka pierdol się z drzewem tylko uwazja na kolce

Gość isadg
no to jak wszsytskich usunelas to spieprzaj, bo to chyba znaczy ze ich nie szanujesz co? one ciebie tez nie, wiec baj baj :D i jeszcze smiesz tu pisac beztrosko ze je sobie pousuwalas :D

kamyczek ja nic nie mowilam na Ciebie, a decyzja ze nie chca Cie tutaj zapadla wiekszoscia glosow, wiec ja nie mialam wplywu na to, soooorrryyy... Wiec pytam: jeszcze dzis mowilas, ze nie bedziesz z gowniarami gadac a znow piszesz....pytanie, po co?

Gość isadg
ej, albo obraz sie ze Cie fałszywie oskarżyły, podaj je do sądu i obraź sie na nie na tyle zeby sie tu więcej nie odezwac :D

isadg dobra, juz sie nie wdawaj w dyskusje, bo kamyczek sie znow rozpisze:D koniec tematu

Gość dzaga z PKS-u
moj sobie na facebooku powstawial zdjecia z jakiejs imprezy tuz po zerwaniu. z jakimis laskami obsciskujacymi go i calujacymi w policzki. zenada...

dzaga no tak,musial sie chlopak dowartosciowac, to se wstawil :D zenada....to tylko pokazuje, jacy oni sa beznadziejnie glupi i sa jak małe dzieci :D

dzaga z PKS-u Mój był na tyle miły, że wstawił zdjęcia z laską dopiero jak zmieniłam status na zajęta... Bardzo miły... A potem zdjęcia jego z nową znalazły się na profilu jego kuzynki która do mnie wypisywała :D Żebym weszła i zobaczyła jaką piekną dziewczyne ma jej kuzyn... :D

Gość jhvf
nie masz szacunku dla siebie bursztynek ona

kamyczek po co tu piszesz, skoro Cie tu nie chca??? daj sobie spokoj juz.....

no w końcu jazdy sie skończyły:) margerita czemu masz dola? przez te pieniążki? przecież masz czyste sumienie wiec glowka do gory:) enjo co tam ciekawego seksiaro:) neska ja tez obiecalam sobie ze do swojego nie wroce, no ale teraz mam watpliwości... a ja mam dola bo moi siatkarze przegrali:( a tak im kibicowalam... a u mnie standard...czekam na ruch mojego ex... zobaczymy co on zrobi, wiele razy zarzekalam sie ze nie wroce, no ale jak widze jego skruche to mi serce peka.. no ale tez nie moge od razu ulec. Narazie sie na nic nie nastawiam. Jak mnie naprawde kocha to zrobi wszystko, wiec czekam na to WSZYSTKO:) Daje mu miesiac na wykazanie sie zobaczymy..

Gość morski kamyczek
nie ma mnie a taka byłaś oh i ach za mną ..wyszło szydło z worka juz zapomnialas... wszytskie jexstescie takie same dwulicowe .... zenua