Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodidek

czy w dni nie plodne mozna zajsc w ciaze?

Polecane posty

mam nadzieje ze ktos mi odpowie na to pytanie. Ostatni okres mialam 23 listopada i do dzisiaj (6.01.2010) jeszcze go nie dostalam a cykle miesiaczkowe mam nieregularne. Z chłopakiem kochalam sie ten tydzien przed sylwestrem powiedzcie mi czy jest mozliwosc abym zaszla w ciaze???????? plisssss pomozcie!!!!

Mam juz 2,5 letniego synka kochałam się z męzem dzień po okresie teraz spóżnia mi się okres 4 dzień muszę zrobić test ale raczej napeno jestem bo czuje sie tak jak w ciąży. Ponad rok miałam regularny okres ale po tej wpadce moja wydzielina była taka jak na dni płodne miałam w tym miesiącu duzo stresów wieć mogło mi sie wszystko poprzestawiać i faktycznie mogłam po okresie miec płodne dni i jestem w ciaży , pocieszam się jeszcze tylko że przez ten stres może mi się spóżnia okres bo nie planowałam teraz drugiego dziecko ( studiuje i jestem w trakcie budowy domu)

mam juz 2,5 letniego synka kochałam się z męzem dzień po okresie teraz spóżnia mi się okres 4 dzień muszę zrobić test ale raczej napeno jestem bo czuje sie tak jak w ciąży. Ponad rok miałam regularny okres ale po tej wpadce moja wydzielina była taka jak na dni płodne miałam w tym miesiącu duzo stresów wieć mogło mi sie wszystko poprzestawiać i faktycznie mogłam po okresie miec płodne dni i jestem w ciaży , pocieszam się jeszcze tylko że przez ten stres może mi się spóżnia okres bo nie planowałam teraz drugiego dziecko ( studiuje i jestem w trakcie budowy domu)

jeśli kochałam się dzień po okresie 26 stycznia i powinnam dostać okres 20 lutego (miałam zawsze regularnie) a dziś jest 24 ( 4 dni opóznienia) to czy test ciążowy juz wyjdzie ?

powinen już wyjść - minęło już więcej niż 3 tyg., więc wynik powinien być miarodajny.

Gość agnes1212
laski bez przesady zajdziesz w ciaze tydzien po lub gorA poltorej tygodnia po miesiaczce mam dwoje dzieci i wiem co pisze

Gość bellaciekawska
ile dni po okresie jest niepłodnych?

Gość gfdhdfhdhd
mozna zajsc w ciaze gdy nie bylo spermy ?

Gość hhhx
kochalam sie 6 dni po okresie.cykle 30dniowe przewaznie. Ostatni miesiaczka 28luty,,, kochalamsie 5go marca/Co mam o tym myslec?:)

Dziewczyny, jezeli macie regularne cykle to bardzo latwo mozna obliczyc sobie dni plodne na kalkulatorze dni plodnych, w necie duzo ich jest, proste w obsludze, wiec nie rozmyslajcie tyle, tylko wyliczcie:)

Gość anno
Witam, bralam tabletki 2 lata, w grudniu przestalam brac. Od 8kwietnia uprawialam sex bez zabezpieczenia. Pierwszy dzien ostatniej miesiaczki to byl 13 marzec. Ale po rzucenia tabletek znow mam nieregularne. Wiec moze to normalne, ze sie spoznia okres. Dzis mam mdlosci, zle sie czuje. Boje sie zrobic test, nie wiem co poczac.

Gość anno
Ta odpowiedz jest do mnie OUT?

Gość karola999
dzisiaj kochalam sie z moim chlopakiem. 2 razy z prezerwatywa i dwa niestety bez... nie zakonczyl we mnie ale boje sie ze po pierwszym wytrysku ktory byl bardzo obfity mogla cos zostac na pensie. poszlismy zaraz po tym pierwszym razie pod prysznic i od niego do tego drugiego bez gumki minely jakies 2 godzny. boje sie ze mogl go nie dokladnie umyc, ze moglo cos zostac..jestem 9 dni przed okresem, czy jest mozliwe zebym zaszla w ciaze? chociaz jakis cien szansy? bo nie wiem czy kombinowac tabletki "po"... prosze pomozcie bo jestem cala w nerwach...

Gość schizooooolka
Witam, mam pytanie bo zaczynam się schizować, mam nieregularne cykle: ostatnie pół roku: 26-27-27-25-24-30 dni, z chłopakiem(z którym już nawet nei jestem) współżyłam w 4 dzień cyklu- w okres, stosunek był przerywany chociaż wiem że to żadne zabezpieczenie...czy szanse na wpadkę w tym przypadku są duże?:/

Gość schizooooolka
hej, właśnie zrobiłam test-wyszedł negatywny, jednak nei do końca mnie to uspokaja ponieważ podobno test powinno się robić rano (ale ja jestem ciut niecierpliwa) a do tego zamiast 4 kropli wlałam tylko 3;( mimo to wynik..jakiś wyszedł..jednakże teraz się schizuję czy prawidłowy;((((

Witam Was wszystkie, może któraś z Was potrafi mi pomóc: ostatnią miesiączkę miałam 24 czerwca, kilkakrotny stosunek bez zabezpieczenia ale bez finału w środku - 14 lipca. Dziś powinnam dostać okres - wiem wszystko o dniach bezpłodnych (bo takie miałam wtedy), o tym że okres może się spóźniać z powodu stresu, braku snu, zmiany klimatu itp - a u mnie wszystko to ostatnio miało miejsce. Obawiam się jednak jednego ogromnie - jeśli facet nie oczyścił penisa po każdym finale i po kilku godzinach znów we mnie wchodził - czy istnieje duże prawdopodobieństwo 'zajścia' ? Bardzo proszę o odpowiedź, nie jestem w tym momencie gotowa na dzidziusia.

Gość asdzxccde
Witam. kochalem sie z dziewczyna z soboty na niedziele i sie zabezpieczylismy, prezerwatywa nie pekla i nie bylo "finalu" jednak potem spuscilem sie i nie pamietam czy nie zostalo mi troche na palcach spermy ale raczej nie i jej te palce wstadzilem. czy jak bym mial plemniki na palcach i wlozyl jej to by mogla zajsc w ciaze? palce wstadzilem proszke dalej jak do polowy. na internecie sprawdzalem czy miala dni nie plodne i okazalo sie ze miala dni nie plodne jeszcze tydzien czy wierzyc w kalkulatory internetowe z dniami nie plodnymi ? i czy bd w ciazy?

Gość madek
Tak tu czytam i czytam i powiem tak... każda z Pań po części ma swoją rację, bo u każdej Kobiety organizm funkcjonuje inaczej. Ja np. prowadzę kalendarzyk od 3 lat. Wiem kiedy jakie mam dni... ale przez rok staraliśmy się z mężem o dziecko i nic. Nie udawało się... aż p.doktor poradziła abyśmy spróbowali w czasie kiedy mam okres... i rzeczywiście udało się za pierwszym podejściem. To może trochę dziwne, bo w czasie miesiączki nie powinno być dni płodnych, ale tak się akurat zdarzyło. Niestety nie ma na to reguły.

Gość suuper
cześć. 19 listopada kochałam się z chłopakiem ale to trwało chwile. okres mi sie skończył 17 listopada. czy jest taka możliwość że zaszłam w ciążę? Bardzo prosze o odpowiedź zależy mi na niej. bym była spokojna.

Gość martyna00
4 marca dostałam okres a skonczyl sie 9 marca... miesiaczki nie zawsze mam regularne , 20 i 22 marca kochałam się z chłopakiem i skończyl we mnie czy jest jakies prawdopodobieństwo,ze moge byc w ciazy ?

Gość ... o matko!
witam. mam problem ponieważ z dziewczyną uprawialiśmy seks przerywany w okresie dni niepłodnych no i nie wiadomo czy przypadkiem nie doszło do zapłodnienia. Robiliśmy to bez zabezpieczenia a ja gdy poczułem lekkie napięcie już to wyciągnąłem penisa z pochwy. Był to nasz pierwszy raz a dodam, że nie czułem żeby coś wyleciało z penisa a gdy dotknąłem to był suchy. Możliwe że przy przedostaniu się do pochwy troszeczke płynu nasiennego a nie samej spermy zajdzie się w ciąże? Wiem głupio zrobiliśmy ze bez zabezpieczenia i juz tak nigdy więcej!!!! prosze pomóżcie bo ona umiera ze stresu... dodam ze gdy sie położyłem to członek cały czas był twardy i "stał" jak przed stosunkiem. prosze o szybką odpowiedź...

Gość ... o matko!
obliczalismy to i tak wyszło... ale to tylko z obliczeń kalendarzyka

Gość ... o matko!
No kurde... a są duże szansę na to, że moze być w ciąży?

Gość kiczaa
Cześć mam pytanie mam 18 lat . 2.08.2012 rok. skonczył mi się okres a 12 kochałam sie ze swoim chłopakiem i on doszedł do końca we mnie czy jest jakaś szansa że jestem w ciaży?? Bardzo chcemy mieć dziecko ale nie wiem czy cos z tego bedzie prosze odpiszcie:)

jeżeli to na pewno był okres anie plamienie, to najprawdopodobniej w ciążę nie zaszłaś. Choć cuda się zdarzają, to nie ma takiej opcji, tym bardziej, że nie było happy endu w środku. Chyba, że chłopak nie ma odwagi się przyznać.

Gość Ania 1998844
Witajcie dziewczyny mam do was pytanko. staramy sie z mezem o dzidziusia, ja mam PCOS wiec wiadomo jak to jest a do tego nir regularny okres. ostatnio brałam luteine na jego wywołanie dostałam okresu i przytulanko było w 7 dniu cyklu 2 dni po okresie czy możliwe zeby były to dni płodne już?

czesc miesiac moze poltora temu odstawilam tabletki antykoncepcyjne 14sieprnia dostalam okres trwal do 17sierpnia i tego samego dnia wspolzylam z chlopakiem czy 18, 19 rowniez czy jst mozliwosc zajscia w ciaze tzn. mozliwosc jest napewno ale jaka? dodam ze cykle nie regularne traz cykl mial 29, bez zabezpieczeia bylo wspolzycie.