Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łysy powiedział

Kącik wqrwinej twórczosci milosnej!

Polecane posty

Gość dobra to dziś też zapodam
Kiedyś było jak we śnie, lecz olałeś dupku mnie. Kiedyś ładnie udawałeś aż dostałeś to, co chciałeś. Teraz jesteś sobą już dupek, debil, krętacz, tchórz! Myśli uwolnię od ciebie, znowu będzie mi jak w niebie. Znów zaświeci dla mnie słońce, noce będą znów gorące. Tylko wyjdź już z moich myśli, szczęście niech znów mi się ziści. A gdy wrócić będziesz chciał, bo być może będziesz śmiał, będę kochać już innego widzisz, nie ma tego złego....

Gość dobra to dziś też zapodam
Dzięki :)

Zrobię jej zupę Pokażę chałupę I zerżnę dupę Przez zupę Spaliłem chałupę I moją dupę Nie ma zupy Brak chałupy I ból dupy

Gość naranara
O ty śmieciu pierdolony co przywiało cie w me strony czemu spotkac cie musialam i codziennie całowalam całowałam oczy, uszka i siegałam do pępuszka oddawałam ci me cialo lecz ci to nie wystarczało tak skonczyła się przygoda i nie zrobię ci już loda idz na dziwki śmieciu mały tylko one ci teraz bedą obciągały...:P The end.

buahaha,mocarne :D jebany zboku już przyspiesz kroku gdy cię dogonię to tak cię zgnoję! jaja obetnę włosy ci zetnę ręce połamię i chuja złamię ! o ! ps. łysy powiedział -kocham cie ❤️

Gość naranara
robaczek...chyba wyśle twoje dzieło takiemu jednemu palantowi:P:D:D:D:D:D:D

Idac nad zalew noca gwiaździstą myslalem o tobie mała szedłem by smutki swe stlumic czystą. chcąc być kurwo płakała Pijany byłem gdy to zrobilem wiec sie nie wkurzaj że ci kwiaty takie kupiłem to było tylko dla jaj Te piekne Chryzantemy złociste z wstązka fioletową w półlitrówce po czystej z napisem "jebana krowo "

luśka dodaj coś od siebie ! niechaj pipa mi pajęczyną zarośnie niechaj półdupek prawy z lewym się zrośnie niechaj srają ryjem barany jeśli nieprawdą jest, żeś pojebany.

Gość naranara
w pewnym mieście niezbyt dużym mieszkał sobie pewnien murzyn niezłe ciacho z niego było wiec się w mieście narobiło! i te duże i te małe wszystkie chciały possać pałę ale murzyn nie był durny za to był niezmiernie jurny i ogłosił konkurs mały o tytuł miejscowej lodziary wszystkie mocno się starały dobierały się do pały A wygrała taka mała co kutaska udziabała...:P

Gość naranara
zaraz zapodam coś o bardziej tragicznej love...

idąc po torach myślałam o tobie ty chuju jebany, czemuś jeszcze nie w grobie ja tak ci ufałam, pizdę lizać dałam tyś mnie wyruchał, na kasę oszukał i żeś mnie zdradzał. oż by cię zaraza szybko dopadła i chuja zjadła :classic_cool:

Gość naranara
siedzę i płaczę ...robaczek dawaj dalej:D:D:D:D:D:D

na zielonej łące pasły się zające a gdy się śmiały pałki im dyndały i nie tylko pałki ale jeszcze jajka, ale o jajkach to jest inna bajka :D

Gość naranara
ty pokrako pierdolona weź mi z oczu twego człona taki brzydki, pomarszczony uduszony aż zielony jakas dziwka ci go ssała i ci go umorusała wiec odpierdol sie ode mnie niech ci inna w paszcze weźmie:P

o murzynie mocarne xD buahahaha niechaj ci pizda na brodzie wyrośnie niechaj ci kutas dziś utknie w sośnie niechaj matka do ryja ci nasra a ojciec nasika do kawałka ciasta rano autko ci się rozkraczy, wyrucha cię stadko szopów praczy niechaj twa babcia nazywa cię ciotą wtedy zrozumiesz, że jesteś idiotą ! :)

Gość naranara
Umarłam:D:D:D:D:D:D:D:D A tak w ogóle to gdzie jest Łysy co?????????????? Panie Łysy halo!!!

twoja mała pałka udaje koszałka-opałka zbliża się do mojej pizdy ze średnią prędkościa glizdy chciałaby wejść do wnętrza ociera się, jęczy, spiętrza nagle! coś się dzieje jakiś płyn się po niej leje to z tej twojej koziej pałki z dziurki jak łepek zapałki coś białego, niefajnego i w dodatku klejacego ciurkiem leci. wtem ma pizda się wydziera: dla maluchów wstępu nie ma ! i za zbyt szybkie spuszczanie nie ma wstępu mości panie!

Gość naranara
ŁYSY TO SPECIALNIE FOR YOU MY LOVE...:o Zakochałam sie w Łysym opowieśc to długa i chyba nieszczesliwa bo raczej sie nie uda zdobyc mi jego serca i duszy i ciała a to taka forumowa nasza postac wspaniała Cudny to poeta i człowiek wspaniały nosi dres co prawda ale za to wyprany och kocham Cie Łysy moj ty dresie najsłodszy czekam na dzien kiedy spojrzysz mi w oczy i powiesz tak pięknie i powiesz do mnie czule... spotkamy sie wieczorem jak zwykle na forume...:P

Gość generalnie to jest fajnie
ty chamie jebany myslisz żeś jest taki cwany? grubo mylisz sie palancie powiem wiecej - ty dewiancie! mowiles, ze kochasz durna pało tymczasem ty kochasz wszystko - byle dupy dalo dzisiaj czuje sie zraniona tak samotna, opuszczona choc wiem dobrze, wiesz to ty zes zdrowo pojebany jutro znajde sobie ksiecia co bedzie mi prawil milosne zaklecia a ty bedziesz plakal, prosil a ja powiem, zebys sie wynosil zostana ci smutne dziwki, kurwy rynsztokowe wtedy zlapiesz sie za glowe i pomyslisz: 'kurwa mac, co za frajer bylem' lecz zostanie ci dogadzac sobie brudnym badylem! :D

Gość pasztecik
ja też😍