Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łysy powiedział

Kącik wqrwinej twórczosci milosnej!

Polecane posty

"Ruchacz" z ciebie jest nieziemski, byle szparka juz cie swedzi. Odor kutra rybackiego - prosze Panstwa to nic zlego. Potem kilka opowiastek, jak ruchales szesc niewiastek. Rano trza do urologa, bo tak swedzi, ola boga. Trzy recepty wypisane, ze tak powiem przejebane. Nic,to wazne,ze w mej ksiedze pol dzielnicy zaraz bedzie. A wieczorem juz przy piwie opowiada niecierpliwie, jaki z niego casanova a milosci nie zna slowa do tej pory, nie dla chuja sa amory !!!!!!!! Z dedykacja dla P., z zyczeniami szybkiej impotencji

To ja odpowiem na zaloty do Łysego w sposób taki Odpierdolcie się od niego głupie sraki Łysy bowiem dres jest ze hej Lecz nie wiecie dziewczyny jednego Ze z niego jest gej!!!!!! Łysy dziś wieczorem moim będzie a jeśli myslicie, że zaloty wasze przyjmie To jestescie w wielkim blędzie :)

Nie mam weny Ani krztyny Dlatego dziś Będzie biały wiersz O niemocy Twórczej

biedny robal nasz kochany został chyba tu olany przez yłsego lovelasa który polazł hopsasasa polazł pić i gdzieś zaginął a robaczek z brzydką miną siedzi i pod nosem sapie ja ci Łysy te oczy wydrapię:P:P:P Robaczku hello:D Pozdrawiam:D

o marto, marto moja czemu nie jestes w rozkladowce playboya ? cialo masz ładne, twarz całkiem spoko tylko czasami lata ci oko. tym sie nie przejmuj, to czasem sie zdarza a jak ci smutno kupię ci draża :D

niechże dzisiaj mnie piekło pochłonie mucha usiadła mi na łonie we włosy moje się zaplątała i zanim uciekła, w smrodzie skonała :D

robaczku, dzisiaj wymiatasz xD prawie z krzesla spadlam, jak rzeczytalam pierwszy wierszzz...dodam ze moja przyjaciolka ma na imie marta hehe :D bosssssko

chodź ze mną na plaże bejbe będę twoją seksi lejde margaryną całego cię wysmaruje i będziem patrzeć jak ci ciało paruje bedziemy nago kapać się w morzu mój ty kochany, wielki węgorzu będziesz mnie smyrać penem po rękach a dla mnie to będzie przyjemnośc wielka suche w ch*j,ale niedziela jest,co nie? a ja za pisiem tęsknię ps. topiki mi sie w ogóle pojebały xD buahaha. fju fju thx ;) ja skromna dziołcha z miasta jestE :classic_cool: :P

robaczek siedziała na kafeterii myslała o sexie bez żadnej pruderii spotkała łysego- nad wyraz chętnego co z tego? oddzieleni kilometrami siedzicie przed monitorami na maksa napaleni i nigdy nie spełnieni zrozum robaczku drogi łysy przyprawia ci rogi w ciemnym kącie ulicy bzyka pannę w kusej spódnicy koniec:P

ja nie mogę - ja jestem stateczna mezatka i matrona :P

ło kurwa ja też mam 20 :o sorry łysy,ale cię rzucam, twoje paski na dresie przestały mi się podobać :o :D

Spoko-jak pewnie zauwazyłaś na forum nie pojawiam sie za czesto ostatnio :D daję sobie spokój. Moze jeszcze czasem zajrzę poczytac ale pisac juz nie mam czasu-w pracy wiecej obowiazków...

Gość sam jestes srom
byles piekny jak aniolek widzialam w tobie ino worek:D teraz wiem, ze jestes pusty wypierdalaj chuju tlusty. mam wene:D to pierwszy" wiersz" w moim zyciu:classic_cool: