Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czeko*

Chłopak mnie zostawił - jak dalej żyć?

Polecane posty

ja uwielbiam dlugie wlosy miec...tzn takie do ramion, lubie nimi zarzucac:) Aniołeczek a ten Twoj to jak Ci sie odwdzieczy za to, ze nie swietowaliscie razem rocznicy??

moj lubi dlugie..... wysuszone nie ukladane jakos specjalnie, nie prostowane bron boze:) najlepiej jak zwiaze w kucyk i wypuszcze kosmyki:)

a moj lubil jak latalam po mieszkaniu w bokserkach, zwasze jak do mnie przychodzil to mnie rozbieral

CO BYSCIE ZROBILY... Przystojny ( bardzo ) , miły, fajny chłopak ... Mówi, że kocha.. Chce dawac prezenty.. Zapraszać na randki... Przedstawia rodzicom... Mówi im że to ta jedyna... Szaleje ... Ja mam takiego... A dalej kocham ex... Kurde, nie wiem czy to nie beszczelne pchać się w coś gdy się nie kocha... :(

ja czesto po domu chodzilam w jego koszulkach:) uwielbial to:) niektiore siegaja nawet za akolana hehe:):) fajny film sie zaczal na tvn 7 :)

nie ma mnie : no na razie mozg mu wrócił i mamy sie widziec:) dzis sie zobazylismy po 1.5 tyg byl jak szczeniaczek ehhh szkoda ze nie moze tak zostac:P:P ja bym chciala czarne i lrecone ale sie nie da:(

Gość jaki film
??? :)

Aniołeczek to dobrze, ze jest lepiej:D a ja bym tylko chciala znalezc dobrego fryzjera i zeby moje wlosy nie byly takie cienkie i oklapniete:( co sobie zrobie fryz, to za chwile sa opadniete....beznadzieja!

nie ma mnie: ja tez mam srednie włoski ale teraz robie fryzurke na małpke od jakiegos czasu:P i ona same sie podnosza od nasady:P na małpke czyli wycieniowane od czubka mocno bardzo az do doły:P u mnie na czubku klaczki maja z 5 cm:) a te na spodzie sa za lopatki:)

ok juz koniec!sorry:-O po prostu wkurza mnie to na maxa, ale dość dość dość! aniołeczek, nie wszyscy faceci lubia długie włosy, mój ex zawsze mówił że bardzo podobają mu sie krótkie:-)

dziewczynki znacie jakis fajne balsami ktorym jak sie rano wybalsamuje to wieczorem jak pojde sie kapac nie bede czula ze on sie zmywa??? chce jakis ktory wsiaknie zupelnie. bo ja czuje ze jak sie kapie to on sie zmywa ze mnie fuuu taka obslizgla jestem:/

sweet no nie wiem ja to lubię z nawilżających czerwony garniera, ale najlepiej to się nasmarować na noc balsamem:-)

ja narazie uzywam tego garniera brazujacego:):) a dave nie uzywalam nigdy:) jak kupowalam to sie zastanawiam nad L'orealem a garnierem:):) on jest ok:):) ale wiecznie nie bede uzywac braza:):)

ale ale przemyślałam to i... "zalozylysmy ten topik dla innych ktorym byc moze on pomoze (nie czuje ze rymuje), nie dla siebie ani nie dlatego ze sie ukrywamy, mamy to w dupie i z Bogiem" z tego wynika że nie dla wszystkich(!) bo niektórym to juz kurwa nic nie pomoże:-P

Skoro to topic o ex dodam, że mój ex nakłada na siebie balsam jabłuszkowy .. jakiś produkowany w chinach :D za 8 zyla :D