Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czeko*

Chłopak mnie zostawił - jak dalej żyć?

Polecane posty

Gość Czeko Czeko Czekolada
Dramaturgia twoich wypowiedzi powala Czeko. Ale to chyba dobrze, w koncu tworzysz obraz zupełnie innej siebie. Oby każda z nich kiedyś się poznala na tobie i przekonała jaka jesteś naprawdę... Zyczę tego każdej z was. Tylko nie przeżyjcie zbyt wielkiego szoku...

udowodnij że coś robie za ich plecami. tylko nie preparuj zadnych rozmow gg czy innych pierdół, nikt Ci w to nie uwierzy schizofreniku.

Jedynym przegrańcem jesteś ty Czeko. I dobrze o tym wiesz. Ale broń się, broń, wybielaj w oczach innych :)

Ooo preparowanie rozmów z gg... Skąd wpadłaś na taki pomysł? A no tak, przecież znasz się na tym. Żal mi cię mały czlowieczku :) Poza tym już się żegnalaś parę razy z tego co pamiętam ;)

Gość Czeko Czeko CZekolada
Ooo postawa roszczeniowa. Czegoś cię ten bursztyn nauczyl jednak ;) Prosić możesz o łaskę te które oszukujesz :) I dam je wtedy kiedy będę uważała za stosowne :D Popłaczesz się? :D Pomyśl sobie co pisałaś, gdzie, do kogo, co mówiłaś, robiłaś... Dużo tego było :D

pieprzysz glupoty dziecko, gdybyś miała dowód to bys go dawno pokazala, nie kompromituj sie serio. nie mam nic na sumieniu i jedynymi osobami z dawnego kafe z ktorymi rozmawiam sa dziewczyny ktore tu dziś pisza, wiec masz pecha oszuście.

Gość sweet cherry..
czeko czeko czekolada zakmnij ryja. nikt ci w nic nie wierzy a ty szczekasz i szczekasz jak pekinczyk

mamy piękny przytulny domek :) w którym nie ma psychicznych pomarańczy, które mają problemy emocjonalne i leczą się z kompleksów na kafe

Gość Czeko CZeko czekolada
Aulait* tak to sobie tłumaczcie. Z CZeko to ja nie chcę mieć nic wspólnego, pisze z ludźmi, tam was oczernia, po czym robi to samo z drugą stroną. Standard. Ufajcie jej, ufajcie, przejedziecie się... Ale jak nie dociera to nie moja sprawa. Powodzenia! Czeko-wszystko w swoim czasie. Nie martw się. Doczekasz się na pewno :D

Gość Czeko CZeko CZekolada
Tak, na pewno w tym domku jest tak pięknie i wspaniale... I więcej zapewnień tym większa ściema. Powodzenia Wam życzę. Naprawdę!

hmmmmmm wiesz co z Tobą jest?? wiesz, że nic nie wiesz...... tyle m wpadłyśmy się tylko przywitać a wy tu taką manianę odpiepszacie

Czeko nie tak nerowowo. Przecież nie masz nic na sumieniu, nie powinnaś zatem być zdenerwowana ;) Dziewczyny, pozdrawiam :D

Gość sweet cherry..
czlowieku, wez sie w garsc i przejdz sie do psychiatry bo z Toba jest serio zle. To jest nie bezpieczne dla ciebie i otoczenia. Nagle moze Ci sie zaczac wydawac ze Twoja mama czy ktos tam jest potworem i cos jej zrobisz, wiec idz do lekarza jeszcze jak jest czas. znamy juz sie z Czeko chwile czasu i gdybysmy sie mialy na niej przejechac to juz by sie to stalo, jaka jest kazdy z nas wie:) wiec wez zamknij ryj, nudna jestes. twoje wypowiedzi sa takie same, mysle ze nie masz co robic w swoim zyciu wiec codziennie sledzisz kafeterie ale czas wziac sie za swoje zdrowie psychicze bo niedomaga:(

Gość Czeko Czeko CZekolada
sweet cherry Nie martw się o mnie, natomiast to, kto jakim jest człowiekiem wychodzi w niektórych przypadkach po bardzo długim okresie czasu. W najmniej spodziewanym momencie. Dobranoc! Pozdrowienia dla Was dziewczyny :) Dobrze wiedzieć, że się układa :D

Oj Czeko poszlaś płakać koleżankom w rękaw?! A wy wszystkie tak jej ślepo nie ufajcie, bo facetom też ufałyście i co? Nie ma ich z wami. Dobranoc. Dla Czeko osobne pozdrowienia. Jak ja cię lubię ;)

Gość sweet cherry..
Ty o nas sie nie martw duze jestesmy poradzimy sobie:) zal mi tylko ciebie ze tak nudno masz w zyciu, to musi byc straszne

Gość czeko Czeko Czekolada
Mam bardzo wesoło :) Nie powiem kto ma nudne życie... Żegnam :D