Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawadziewczynkakklllll

czy rodzice to robią

Polecane posty

Witajcie, nurtuje mnie jedna rzecz,sama mam już 18 lat i od zawsze się zastanawiałam czy moi rodzice i z resztą nie tylko moi,także moich rówieśników uprawiają sex. Pozniej doszłam do tego,że tak,ale czy matki ojcom robią lody to nad tym się zastanawiam do dziś. Czy takie babki miedzy 40-50 lat mając dzieci robią lody swoim mężom,wstydze się zapytać moich rodziców.

Gość tez mnie to czasem nurtuje
mieszkam z rodzicami na 40 m2 i podczas 20 lat mojego zycia nigdy ich na tym nie przylapalam ... zastanawiam sie czy oni wogole to robia ? Maja po 45 lat ... Gdybym mieszkala w duzym domu pewnie bym sie nie zastanawiala nad tym ... ale w takim malym mieszkanku ...

Gość praksedka
robią i to jak zobacz http:/www.redtube.com/77

Gość muztarda
Czy takie babki miedzy 40-50 lat mając dzieci robią lody swoim mężom,wstydze się zapytać moich rodziców. Zwariowałaś? W momencie kiedy kobieta rodzi dziecko, raz na zawsze rezygnuje z seksu oralnego, czasem nawet w ogóle z seksu. Nie wypada po prostu mając dziecko takich rzeczy robić.

Gość wulc
Bzdety moja sąsiadka ma 50 lat trojkę dzieci i jak maż jest w pracy a dzieci w szkole robi mi loda żadna młoda tak nie potrafi zrobić tryska ze mnie jak z fontanny oczywiście ona wszystko połyka

Gość muztarda
No sąsiadka, to może, nie ma z Tobą dzieci. Ale mężowi już nie będzie robiła nigdy. Nie wypada.

No co w tym dziwnego,interesuje mnie czy tacy z innej epoki robią takie rzeczy jak my młodzi:)

Gość muztarda
A myślisz, że robienie laski, to wynalazek XXI wieku?

muztarda---> rozumiem , że Twoje wpisy to prowokacja. Jak to nie wypada się kochać? :O

Gość muztarda
Masz dziecko- musisz swiecic przykladem

Gość muztarda
Jak to prowokacja? Jak 50cio letnia stateczna kobieta, matka, może robić laskę mężowi? To oburzające.

Gość dfds
robai rovbia, ja mam23 lata, moi rodzice 55 i 43 , i jak znalazlam ich foty i filmy przypadkowow to myslalam ze padne na zawal :/ sa gorsi niz ja , a myslalam ze gorzej byc nie moze :P

no to jak to w koncu jest,bi mi się wydaje,że te żony takie cnotliwe!

a co bylo na tych fotkach?:)

ostatnio moja zona dosiadła mnie na meczu siatkarek Polska - USA i mowi: nie bedziesz patrzył na te dziwki tylko mną sie zajmował :)

Gość nie robią
ciebie znalezli w kapuście...

Gość dfds
oral anal zwykly i wielu pozycjach po calym domu :/

Gość dfds
choxiaz w sumie mnie o specjanie nei dziwi bo maz moj ma 40 lat i jest zajeisty w lozku mniam:)

ale jaja, a Ty myślałaś, że sama oral wymyśliłaś? Im więcej lat, tym więcej doświadczenia w łóżku. Ja nie chcę tego robić z małolatą, bo ona nic nie potrafi. Jeszcze by mi odgryzła... 40-50 lat, to najlepszy wiek. Bez skrępowania, wie czego chce, a co najważniejsze, wie jak i jak dogodzić partnerowi. Nie wymyśla potem, że jest w ciąży.