Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwuseek

Po slubie prawdopodobnie zdradza mnie z przyjaciollka

Polecane posty

Gość ty masz cierpliwosc
nie przejmuj sie wybuchami, jestes usprawiedliwiona:) przynajmniej ci ulzy🌼

przyjaciółce powiedz prosto w oczy, że ma zakaz wstępu do Twojego domu- to nie przyjaciółka, to zwykła oszustka. Mężowi postaw sprawę jasno niech urywa z nią kontakt, jeśli zdradzał ja bym zostawiła go i oskubała co do grosza a potem odstąpiła go ,, przyjaciółce \" niech ma go całego, z praniem, sprzątaniem po nim etc. A sama poszukałabym swojego szczęścia, szkoda Twoich nerwów i smutku :)

Gość maly ksiaze
haha to mowisz ze kiedy zapoznałaś przyjaciolke ze swoim mezem ?:D a gosc niezły, korzysta z promocji "Dwie z jednym" :D

ciekawe co teraz robi.. :( az sie boje zadzownic, bo pewnie jest na wyjezdzie........ :( i co ja mam powiedziec? a jak sie przyzna to co? po 4 miesiacach rozwod? przeciez ja tego nie wybacze. wspolne mieszkanie, wspolny samochod, i wspolna dzialka pod dom, chryste

ja bym mu kazała urwać kontakt z przyjaciółką albo spotkała sie z nimi tzn ty on i ta "przyjaciółka" i pogadała co i jak , jestem ciekawa jakby zareagowali

zadzownilam przed chila do niego.. zapytalam sie: Ja: czesc. co robisz? On: gotuje obiadek Ja: o to fajnie wróce z pracy to z checia zjem On: troche wiecej ziemniakow oskrobe, bo N. przyjedzie do Nas do omu na obiad. MIARKA SIE PRZEBRALA!

nawet po tygodniu lepiej się rozejść niż dać się oszukiwać, robić z siebie idiotkę. Szanuj się a inni poszanują Cię także!!! Pozbieraj dowody zdrady, Nie ujawniaj swoich zamiarów, pozbieraj dowody zdrady,jeśli takie są powoli zabierz się za siebie, bądź silna. Wnieś pozew o rozwód i usuń padalca ze swojego życia. Będzie dobrze. Moja siostra rozwiodła się po 3 tygodniach małżeństwa, złapała mężusia z przyjaciółką, gdy ta siedziała mu na kolanach ;(

Pójść do przyjaciółki i wyskoczyć na nią z tekstem, że wie o wszystkim. Jeśli coś było, powinna się złamać. Ten sam numer z mężem może nie przejść - faceci złapani nawet za rękę, mówią, że to nie ich ręka.

Gość popieramm29
przyjaciółce odpuść! a skur***syna pogoń! młoda dziewczyna jesteś, chcesz całe życie zastanawiać sie czy cie właśnie zdradza czy nie?????

wyszłam z kąpieli dokładnie, z baby łatwiej wycisnąć prawdę. Też bym przyjaciółeczkę przepytała . Nawet zaproponowałabym jej, że jeśli się kochają zejdę im z drogi, to na ogół działa :)

nIECH przyjedzie. o 13 koncze prace, jestem taka nabuzowana, ze nie wytrzymam. poprostu zjemy obiad, po obiedzie, zapytam sie im, jak tam sie ukladaja im sprawy lozkowe czy fajnie mnie tak robic w balona, bede bardzo spokojna, zobaczymy jakie miny zrobia, on sie moze nie przyzna, ale ona zmieknie, poznam po minie. jak tylko uslysze prawde, wypierdole ich za drzwi niech spierdalaja :(

Nerwusku, współczuję. Wspólne leżenie pod kołderką nie wygląda dobrze. Trudno powiedzieć, czy doszło do czegoś więcej, ale wygląda na to, że zasady Tego męża nie są zbyt mocne. Trudno rzec, czy ma słaby charakter, jest podły - czy zwyczajnie głupi, jeśli chodzi o relacje K-M. Na kafeterii jest dużo... za dużo :( podobnych tematów. Mężczyźni zdradzają przed ślubm, podczas ślubu, świeżo po ślubie i w różnych innych sytuacjach. Poczytaj wypowiedzi, może znajdziesz radę... Trzymam kciuki za Ciebie.

Gość popieramm29
nie rób tego!!! na pewno puszczą emocje, a to TY MASZ POWIEDZIEĆ OSTATNIE SŁOWO!!! przecież jasne jest to że oboje sie wyprą i bedą przysięgać na Boga, żeto nieprawda!

ja bym nie robiła konfrontacji, zrobią z Ciebie podejrzliwą, roztrzęsioną własnymi urojeniami zazdrośnice. Jeśli maja romans będą trzymać razem front, wyprą się wszystkiego a potem będę jeszcze bardziej uważać, byś ich nie złapała na gorącym uczynku.

wywal go na zbity pysk...bo pewnie fajnie się zabawiają pod twoją nieobecność :O...to co że rozwód po 4 miesiącach...nie ważne czy po 4 latach czy miesiąch...przecież nie będziesz żyć z takim śmieciem który nawet nie ukrywa swoich uczuć do tamtej....

twoj maz to skurwiel, nie wydaje mi sie, aby jakiekolwiek zakazy kontaktu z ta suka cos daly, bo jak koles bedzie chcial to i tak Cie zdradzi. Ja sobie nie wyobrazam, zeby moj partner mogl lezec w jednym lozka z jakas panna pod moja nieobecnosc!! Zreszta, dobrze ktos to napisal, ze lepiej szybko to wyjasnic i najwyzej wziac rozwod, niz marnowac sobie zycie i zyc z czlowiekiem, ktory Cie nie szanuje

daj mi namiary na jego gg -napisze mu ze wiem o wszystkim zobaczymy co napisze

Gość kaliinaa
Kochana doskonale to ujęłaś miarka sie przebrała , ja na Twoim miejscu rozprawiłabym sie z nimi powiedziała mezowi co mnie gryzie i tej "su*e" bo to nie przyjaciółka ! jak ona może robic takie rzeczy z tego co opisujesz nie sadze,że to Twoje urojenia ,a oczywiste fakty świadczące o robieniu Ciebie przez nich, niestety przykro mi,ale szkoda mi Ciebie i tak długo wytrzymałaś , ja bym od razu postawila sie gdfybym cos zauwazyla niepokojącego .. a takapropo znam chlopaka ktory kocha bardzo swoja żone, z nią to robil pierwszy raz, maja dziecko,a po slubie zdradzil ja z jej koleżanka :( on oczywiscie żyje w nieświadomosci , co prawda tamta juz nie jest jego kochanka bo sama wpadła z innym,ale fakt sie dokonał, zdradzil :( a przysiegal na subie .. echh 3maj sie trzymam kciuki, sama zreszta pomysl, czy warto trwac w tak chorym zwiazku