Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwuseek

Po slubie prawdopodobnie zdradza mnie z przyjaciollka

Polecane posty

Gość marysienka ta malutka
Moze wyjdz wczesniej z pracy i zaskocz go w domu.

Hmm... ale jeśli chcesz rozwód z orzeczeniem o wienie, to potrzeba chyba dowodów. Więc może na zimno to przemyśl. Jakiś prywatny detektyw? Jeśli wyskoczysz jedna na ich dwoje - jesteś przegrana. Zrobią z Ciebie wariatkę.

Niech sie w ktorys dzien zwolni z pracy czy wyjdzie wczesniej i zaskoczy jego lub ich w domu.

Radziłabym ci skorzystać raczej z rady pompadury - ale czy będziesz dość silna? Ja próbowałam rozmawiać o podejrzeniach z partnerem - skończyło się na tym, że przeprosiłam go, a on długo wybaczał mi brak zaufania. Który okazał się uzasadniony. Od miesięcy śledzę podobnie zaczynające się tematy na Kafe. Kobieta zastanawia się, czy miły ją zdradza. Zazwyczaj inne prosto z mostu piszą "olej, rzuć drania" - co z początku wydawało mi się zbyt ostrym rozwiązaniem sprawy o nieznanych okolicznościach. W 99% okazuje się jednak, że kobieca intuicja nie kłamie.

Gość hgjhgj
ja jestem poprostu w szoku, az mi sie plakac chce...wspolczuje ci...

Gość popieramm29
nie radziłabym Ci inaczej, gdybym nie przeżyła czegoś podobnego :(

Gość hgjhgj
ja jestem poprostu w szoku, az mi sie plakac chce...wspolczuje ci...

widzisz, to jest kwestia podjscia, ja nie wyobrazam sobie zobaczenia meza z przyjaciolka w lozku i przejscia nad tym do porzadku dziennego, juz wtedy powinnas byla zareagowac. Dla mnie najlepsze jest ostre ciecie, wywalasz oboje z domu i juz, rozmowa wydaje mi sie bez sensu, o czym ty chcesz z nimi rozmawiac?ja stawiam na stanowczosc i zdecydowanie

Gość popieramm29
...jak nie zrobisz tego teraz, to całe życie bedziesz podejrzewać i się zadręczać... albo sama znajdziesz sobie kogoś i bedzi Ci wszystko obojętne, ale po co ????dzieci nie macie, a majątek to rzecz nabyta, bo ŻYCIE JEST TYLKO JEDNO

Gość wciagnieta w topik
tylko napisz potem koniecznie co i jak

Jesli masz juz ich oskarzac musisz miec na to konkretne dowody. inaczej rzeczywiscie mozesz wyjsc na zazdrosnice nawet jesli rzeczywiscie cie zdradzaja. Dobry jest pomysl z tym usyawieniem kamery. Staraj sie tez dzialac przez zazskoczenie. Wez np wolny dzien z pracy nie mowiac nic mezowi (w dzien w ktorym wiesz, ze przyjdzie kolezanka), wyjdz z domu jakby do pracy a za jakis czas wroc i zobacz co robia. Albo wroc wczesniej z pracy. Wtedy tez zobaczysz mine meza -czy sie cieszy czy nie.

nie stac mnie nadetektywa, a sama nie moge sie zwolnic z pracy, poniewaz kolega jest na urlopie i musze byc :( nie wiem c robic. czuje sie taka rozdarta. juz nawet nie mam sily plakac.

12:27 nerwuseek wera 1513964 z mila checia, ciekawe co ci odpisze Hola, hola! Chwileczkę. Pośpiech jest złym doradcą. Wyobraź sobie taką sytuację - zdradzasz męża. On zaskakuje Cię w podejrzanej sytuacji. Ty myślisz, czycoś zauważył, obserwujesz, jak się zachowa. Aż tu pisze obcy facet, poinformowany o sytuacji. Jak się zachowasz? Pierwsze co pomyślisz: kumpel męza chce mnie sprawdzić - i zaprzeczasz. Skrajny idiotyzm.

ja nie wierze w przypadek wróciłam do domu i zastałas ich w dwuznacznej sytuacji nie ignoruj intuicji

To moze zrob tak. powiedz mezowi, ze musisz pozniej wrocic z pracy a wroc o normalnej godzinie.

ja tez gdybym zastala taka sytuacje w domu to od razy laska bylaby na korytarzu ....w tym w czym obecnie na sobie byla a meza...hmmm.. napewno tez by cosik spotkala !! mam zasady i trzymam sie tego !! a moim zdaniem mozna sie przyjaznic ale bez przesady!!! takie rzeczy to tylko w ameryce sie spotyka bo ludzie patzra tylko na to zeby sie przespac z kims...

wydaje mi się, że pośpiech w tej sytuacji jest złym doradcą. Nie spiesz się, wiem, że Ci ciężko, że cierpisz ale pomyśl o swojej przyszłości i staraj się panować nad emocjami. Zjedz obiad, grzecznie pogada o głupotach, potem na dowidzenia szepnij przyjaciółce, że jakiś czas się nie spotkacie bo Wy z mężem macie trochę zaległości i chcecie pobyć razem. Jeśli się usunie i da Wam spokój, możesz przypuszczać, że faktycznie nic między nimi nie ma, jeśli będzie dzwonić i wpadać można uznać, że jest zazdrosna. Daj sobie czas, ochłoń i kalkuluj, pomyśl nad sobą, czy chcesz wybaczyć, czy potrafisz żyć z tym, że mu nie ufasz. Może wolisz się rozejść, wówczas walcz o rozwód z orzekaniem o winie, da Ci to lepszy podział majątku i ewentualne alimenty. Ja bym to rozegrała na zimno.

Na początek zadzwoń, że nie możesz wrócić na obiad, bo musisz zostać w pracy dłużej i że będziesz najwcześniej o 15.30. Zaparkuj gdzieś daleko od domu i obserwuj kiedy ona przyjedzie. Do domu wejdź pół godziny po jej wejściu i zobacz, co zastaniesz. Jeśli nic, powiedz, że jednak urwałaś się wcześniej.

Gość popieramm29
JASNE ,ŻE IDIOTYZM a po co w ogóle bawić sie w takie rzeczy? gzdie jest zdrada?jak dojdzie do stosunku? wtedy dopiero?