Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cichsza od ciszy

Słodycze-ktoMI pomożeJE obrzydzić????

Polecane posty

Gość co to za ludzie
ja ci pomoge-zrob kupe,popatrz na nia,a potem pomysl sobie ze to wlasnie słodycze,które zjadłas,czy zjadłabys kupe?

Gość słodycze sa ciepłe
ja ani jednej:))ale znam ludzi ktorzy byli tam i po jednej sesji juz nie jedza,to chyba kosztuje ok.100-150 zł,niestety,ale pomaga:))

Gość cichsza od ciszy
no właśnie znalazł sie ktoś mądry jak hghg co to za ludzie drastyczne dość :P

Gość cichsza od ciszy
w sumie ciekawe czy to hipnoza działa na prawdę i jak to działa na jakiej zasadzie hmmm

Gość chorobamleko
slodzcye sa do dupz.ci co jedza slodzcze sa zalosni.ja nie moge jesc wieksyosci slodzcyz,bo mam ucyulenie na mleko,odkad ich nie jem to uyaleynienie od slodzcyz wzdaje mi sie dyiwne,nieyroyumiale jak ludyie moga sie od tak sykodliwego gowna uyaleyniac i je kochac lodz,ptasie mlecyka i inne pierdolz nie sa ci do nicyego potryebne

dobra to ja ide se porzygac napisz jak tam ci idzie z tym niejedzeniem;> mozesz nie robic tego przez 10 min chociaz bo i tak jestes juz tlusta :P

Gość hghg
slodycze sa c.h.u.j.o.w.e. do d.u.p.y i ogolnie c.h.u.j.o.w.e. ale nie jak barszcz,ale jak ...slodycze

Gość cichsza od ciszy
ja tez nie rozumiem jak moge się uzależnić a jeszcze bardziej nie wiem jak to jest nie czuć chęci na coś słodkiego:O zazdroszczę takim ludziom:O to jest chore bo czasem wolę zjeść coś słodk. niż normalny posiłek a jak już zacznę to końca nie widać:O SŁODYCZE NISZCZĄ ŻYCIE ( co poniektórym)

Gość hghg
slodycze sa c.h.u.j.o.w.e. do d.u.p.y i ogolnie c.h.u.j.o.w.e. ale nie jak barszcz,ale jak ...slodycze slodycze sa c.h.u.j.o.w.e. do d.u.p.y i ogolnie c.h.u.j.o.w.e. ale nie jak barszcz,ale jak ...slodycze slodycze sa c.h.u.j.o.w.e. do d.u.p.y i ogolnie c.h.u.j.o.w.e. ale nie jak barszcz,ale jak ...slodycze slodycze sa c.h.u.j.o.w.e. do d.u.p.y i ogolnie c.h.u.j.o.w.e. ale nie jak barszcz,ale jak ...slodycze slodycze sa c.h.u.j.o.w.e. do d.u.p.y i ogolnie c.h.u.j.o.w.e. ale nie jak barszcz,ale jak ...slodycze slodycze sa c.h.u.j.o.w.e. do d.u.p.y i ogolnie c.h.u.j.o.w.e. ale nie jak barszcz,ale jak ...slodycze slodycze sa c.h.u.j.o.w.e. do d.u.p.y i ogolnie c.h.u.j.o.w.e. ale nie jak barszcz,ale jak ...slodycze slodycze sa c.h.u.j.o.w.e. do d.u.p.y i ogolnie c.h.u.j.o.w.e. ale nie jak barszcz,ale jak ...slodycze slodycze sa c.h.u.j.o.w.e. do d.u.p.y i ogolnie c.h.u.j.o.w.e. ale nie jak barszcz,ale jak ...slodycze obrzydzenie powinno pżrzyjsc ci samo

Gość cichsza od ciszy
no i nie różowa tu cię zaskocze bo tłusta nie jestem:P ale jak tak dlalej pójdzie to będę:O

Gość chorobamleko
no ja na pocyatku jak sie dowiedyialam,ye mam nietolerancje laktoyz yawartej w mleku,a co ya tzm idyie w wieksyosci najlepsyzch slodkich pryzsmakow,yaydroscilam innzm jedyenia slodzcyz,mialam na nie cyasem ochote i nie moglam sobie poywolic na jej yaspokojenie bo moge tzlko goryka cyekolade,ktora nie jest taka pzsyna,cukierki i liyaki i wodne lodz,ktore tey takie pzsyne nie sa...ale potemn pryzwzklam i nie moge siegnac po np.ciagnaca krowke i nawet nie mam ochotz,a jakbzm miala i tak nie siegne po nia,bo yaplace ya to wzsoka cene,biegunki i bole bryucha...ogolnie slodzcye wzdaja mi sie teray yabojcya truciyna,sorrz ya yepsuta klawiature

Gość chorobamleko
ale loda smietankowego bzm tak chetnie yjadla,ye o ranz

Gość cichsza od ciszy
chorobamleko współczuję w sumie, bo musisz uważać, a to fajne nie jest no i wiadomo każdy by czasem zjadła coś dobrego nawet jak nie uwielbia słodyczy

Gość chorobamleko
no wlasnie...nibz sie pryzywzcyailam do niejedyenia slodzcyz,ale lodz w moich ulubionzch smakach...o ranz ale bzm se yjadla

Gość obrzydziłam ci dostatecznie
żresz kupę tłuszczu i cukru, popapraną różnymi konserwantami żeby lepiej smakowało ale to w brzuchu zamienia się w ohydne sadło i powoli rozrasta się w tobie. Fuuuj. Nogi robią się grubsze i skóra paskudnieje bo już masz celulit. Zęby się psują bo to paskudztwo okleja i zęby, a za każdym batonikiem i cukierkiem nikt nie lata myć zębów. Wyobraź sobie skrzynkę sadła, w jaką się zamieniasz, która się od tego robi powoli i nieubłagalnie, a potem ładny chłopak patrzy na ciebie z niechęcią i umawia się na randkę ze szczupłą koleżaneczką. No i co, jeszcze będziesz żreć słodkie?? heheh

Gość gereg3
Prezent dla faceta powinien być wybrany z zastanowieniem. Nie zawsze jest łatwo znaleźć coś, co spełni jego oczekiwania, dlatego czasem warto postawić na coś bardziej oryginalnego. https://www.harempower.pl/