Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjaj

Czy od cpania może się zahamowac rozwój?

Polecane posty

Gość jjaj

jeśli nastolatek raz czy dwa wciągnie marichuane, kokę itp, to czy może to zaburzyc jego rozwoj fizyczny????

Gość idealna to
jak raz czy dwa to nie, bez przesady :o

Gość idealna to
zreszta marihuany się nie wciaga :P

Gość DariaKr.
oczywiscie!!!kazda , POWTARZAM K-A-Z-D-A dawka jakiegokolwiek narkotyku powoduje obum ieranie komorek w twoim mozgu. Wybor nalezy do ciebie. A po 2-wlasnie jestem po obserwacji na naszej klasie- 2 moich kolegow z klasy zmarlo w przeciagu tych wakacji na ....zawal serca (mimo konskiego zdrowia)! Powod-narkotyki. Chociaz z drugiej strony brutalnie mowiac- glupota jest potrzebna, bo dzieki temu trwa selekcja naturalna,....

Gość idealna to
no tak :D

Gość to żeś dowaliła z tą selekcją

Gość jjaj
Ale ja mówię o takim rozwoju fizycznym jak zwrost, rozrastanie się kości itp. Czyli tego nie hamuje?

Gość DariaKr.
tak. na rozwoj fizyczny tez ma.Bo narkotyk dziala nA MOzg, mozg sie lasuje i wysyla bledne informacje .To dziala na wszystkie organy.

Gość jjaj
ale ja chcę tylko spróbowac:D przecież wszystko jest dla ludzi:p a z drugiej strony to chce jeszcze trochę urosnąc:P

Gość narkołyk
wpisz w google . bodek gada o narkotykach. tojest mp3 jakiegos narkusa co niezle cpal tak jak jego kumple i czym tyo sie pokonczylo. typ mowi ze zna ludzi z k44 i takie tam, moze kłamie mize nie ale przekonuje.

Gość DariaKr.
ALE JA SIE PYTAM PO CO?????? po co ma chlopak przys[ieszac swoja glupote jak ty panie wszystkowiedzacy???? Wszystko jest dla ludzi.I owszem.Ale trzeba pamietac o konsekwencjach.Dlatego znajac konsekwencje palenia papierosow, czy zazywania czegokolwiek mowie tym rzeczom STOP.

Gość Acodin Was Wyzwoli ...
Tak, tak... Ćpamy Acodin w ilości od 8 do 10 tabletek, robimy dwutygodniowe przerwy pomiędzy dawkami, a popijamy go czymkolwiek - byle nie alkoholem i nie sokiem grejpfrutowym, bo to grozi wymiotami. Acodin jest dostępny bez recepty i kosztuje około 7 zł za opakowanie, w którym jest 30 tabletek. Acodin jest lekiem na suchy kaszel, jest on niewykrywalny w testach na narkotyki. Acodin stosowany w dawkach do 10 tabletek i nie częściej niż raz na dwa tygodnie nie ma efektów ubocznych oprócz miłej fazki, tzn. lekkiej zamotki, dla której to właśnie się go ćpa. Faza trzyma nie dłużej niż 8 do 9 godzin, ale zazwyczaj jest znacznie krótsza (do 6 godzin).

Gość KAZDY kto bierze
obojetnie czy odrobine czy cpa na calego wuaza,ze nad tym panuje ( oprocz tych,co juz sa non stop nie przytomni). G... prawda - nie panuje - to widze z wieloletnich obserwacji. Dobrze znalam faceta - z dobrej rodziny , dobrze sie zapowiadal, caly czas mowil, ze panuje, na poczatku na to wygladalo, potem bylo coraz gorzej, sprzedawal co mogl, trafil do wiezienia za wlamanie do apteki, potem żebral na ulicy, zlapal hiva, udusil ( zapalenie pluc)sie w jakiejs melinie, kumple narkomani nawet nie zauwazyli, w kostnicy bali sie go dotykac, pochowali w plastikowym worku. Ile ja sie od niego nasluchalam,ze marihuana to nic, ze wszystko pod kontrola, jak sie ze mnie wysmiewal...

Gość moja kuzynka tez na pocaatku
palenia paierosow mowila, ze skonczy kiedy zechce. Teraz juz nawet i te najgorsze pali, byleby bylo co .