Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nielegalna1986

czy to naprawdę jest takie złe negatywne i w ogóle głupie?

Polecane posty

słuchajcie,chodzi o to,że ja już czasami nie wyrabiam,teraz jest jakaś totalna nagonka na dziewczyny w stylu cosmo,przebojowe,bezczelne s woim zachowaniu,idące po trupach do celu... ok, czasami też taka jestem. ale zazwyczaj jestem po prostu od zawsze nieśmiała w wielu sytuacjach, szalenie wrażliwa!!! delikatna,na swój sposób spokojna, refleksyjna,czasami się wycofuję,czasami wolę z czegoś zrezygnować niż walczyć do upadłego....no i wydaje mi się,że nie pasuję tutaj, nigdzie,a raczej że promuje się tylko cosmo dziewczyny,a bycie innym,mniej przebojowym jest na out i bez wartości.....:(

chwala ci za to, ja tez tak mam. Daj spokoj, nie ma co sie przejmowac tym, co wytycza Bravo, Popocorn, czy Cosmopolitan - dla nieco starszych co nie znaczy madrzejszych babusow;)

Gość TWIGGY X
osoby bardzo wrazliwe i w ogule wrazliwe sa z reguly bardzo inteligentne i sa na tym poziomie "wyzszego wtajemniczenia" wiem ze to co napisalam brzmi pewnie troche niezrozumiale ale niewiem jakto inaczej ujac...

właśnie, nie wiem,czy wszyscy tak mają,ale ja jestem na codzień pod wielką presją i to mnie tylko dołuje,no bo ok,staram się walczyć o marzenia,o swoje,ale jednak nie mam w swojej naturze bezczelnego traktowania facetów,wykorzystywania ludzi, rzucania innym kłód pod nogi,czasami żyję wręcz w jakimś wyimaginowanym świecie bajek,ale czy to znaczy,że od razu jestem gorsza,słaba i do dupy?;)bo często czuję się właśnie gorsza:(

Gość dsaaaasdadasd
Cosmo dziewczyna? To chyba wsrod 13 latek modne...:D:D:D

Gość a jaki człowiek o IQ
wyższym od temperatury pokojowej ma ambicję zrobienia z siebie totalnej suki wbrew sobie? :o Trzeba być sobą, a nie kolejną debilką po trupach idącą do celu, bo tak jest modnie :o

no to witam w klubie "bardzo-nie-cosmo-trendi-glamour" :) wbrew pozorom wcale nie jest nas tak malo :) ja przynajmniej znam kilka takich kobitek w swoim otoczeniu :)