Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiały_pawełek

Mam 40 lat i mieszkam wciaż u rodziców. Co o tym sądzicie ?

Polecane posty

Widzę,że Ty wciąż o tej samotności.Wejdź na stronę :sympatia.onet.pl -być może znajdziesz coś dla siebie,jeszcze z tego nie korzystałam-nie wiem jak działa,mam mniej odwagi niż Ty.Jeszcze raz życzę powodzenia.

Gość misia430
Jezu to ból, jak możesz

nieśmiały_pawełek - Czy Ty na pewno jesteś Autorem tego tematu? Coś wydaje mi się, że pod nieobecność prawdziwego ''niesmiałego pawełka'' postanowiłeś pociągnąć temat dalej i podszywasz się. Zawsze mogę mylić się :)

moj wujek ma 58 lat i tez mieszka z rodzicami ,ma totalny rozpierdol w pokoju, czasami sobie jakies dziwki sprowadza ale to tylko na jednom noc:D jak nie narzeka i

sorry pomylilem sie ma 50 lat,bo za 8 lat to mu juz nie stanie:D i nie narzeka ,jakos mu nieszpieszno do niczego

Gość do autoraa
zrób prawo jazdy abyś mógł rodziców wozić, a reszta spoko, trzymaj tak dalej, przynajmniej ominą cię idiotyzmy małżeńskie, chłopie niewarto, ciesz się wolnością, niezależnością... aż zazdroszczę, jak udało Ci się ominąć te bzdury o związku, ślubie itd

Gość abecadło765
Może zarobki 2800 zł netto na miesiąc masz ale z tego po odliczeniu jakiś kredytów i dodatkowych wydatków zapewne wychodzi 1000zł. Innymi słowy aby mieszkać osobno, należałoby zarabiać minimum 6000zł netto tu na danym terenie a nie za granicą. Wtedy można myśleć w ogóle. Myśleć o życiu na poważnie.