Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kicccia

Kiedy pierwsze objawy ciąży? I jakie?

Polecane posty

wiadomo mdłości itp. Jak się to u was objawiało i po jakim czasie od zapłodnienia???

ja chyba jestem baaardzo wyczulona, bo jeszcze nie nadszedł termin @ a juz wiem ze jestem w ciąży. test potwierdził. teraz jestem w 25 dc. Objawy: takie jak na @, pobolewa brzuch, dodatkowo czasem zaboli jajnik. mdłości mam od 2-3 dni, bardzo delikatne na razie, tylko przy myciu zębów się nasilaja. no i "syndrom mokrych majtek" :) ciągle mam wrazenie ze coś mi poleciało, i co chwila sprawdzam co. ale jak na razie wszystko ok. a, no i spie troche wiecej.

u mnie podobnie jak u minimoni (GRATULACJE :) )... test tez robiłam w 25 dc i wyszły dwie kreski :) ale wiedziałam już wcześniej, ze to TO :)

Gość minimonia a jakiej
dlugosci masz cykle?

Gość minimonia a jakiej
dzieki. to moze u mnie tez juz cos pokaze :D

baderka zapomnialas dziewczynom napisac o najwazniejszym objawie: dominika dluzej spala :P minimonia gratuluje! kiccia mam nadzieje ze za kilka dni wroce na twoj topik pogratulowac takze i tobie :D u mnie objawy pojawily sie w 6 tygodniu ciazy, czyli jakies 4 tygodnie po zaplodnieniu. mdlosci, zmeczenie i rosnace cycki...

9 dni spuznia mi sie okres..pozatym żadnych konkretnych objawów..może czasem troszke mi niedobrze..pobolewa brzuch i piersi..kochałam się w ostatni dzien poprzedniej miesiączki..czy mozliwe że to ciąża???