Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna madchen

jak sie pozbyc nachalnego faceta

Polecane posty

kochani mam problem pewien ciapaty z pracy sie przyczepil do mnie, fajny facet, przystojniak jakich malo, reke bym sobie dala uciac bo na ciapatego nie wyglada wczoraj na balecie byl i kurde obejmowal mnie, tutaj tego, hola hola! nachalny ejst teraz napisalam mu ze lesbijka jestem i nic z tego, dobre co?:D

Gość ciapaty czyli rumun
??

Gość Dop******lam dziś każdemu
nie wieżę że masz taki problem

jak glupiego, jakos musze wybrnac z sytuacji nie?:o:P narazie mi napisal ze zartuje ale jakos musze dalej mu wkrecac bo sie kawaler nie odczepi:o

Gość ola234
ale idiotyczny wpis

Gość Maziiiaaaaaa
o jaa jesli jestes to ok a jesli nie to jeszcze rozpowie i nie znajdziesz faceta :D

no ja ci tego udowadniac nie musze:P wzielam od neigo numer bo jak cos to mu mowilam ze jak nie bde miala jak do pracy dojechac to czy moge sie z nim zabrac:D eh glupia ja:o

e tam:P no nie ejstem lesbijka:P ale to tylko o nim bedzie swiadczyc jak rozgada:D zreszta wisi mi to, niech on sie odczepi:o

hehehe dobre dobre :D ja pare razy tez pozbylam sie niechcianych romeo wlasnie taka wymowka :D albo twierdzilam ze mam chlopaka i jemu nie podoba sie ze widuje sie z ta czy z tamta osoba :D wtedy zazwyczaj brat kolezanki dzwonil do takiego delikwenta jako moj niby chlopak i straszyl wywozem do lasu hahaha :D efekt-murowany!:D

Gość jupppiiiiii
po twoim zdjęciu. Nie dziwie się! ładna jesteś to co mu się dziwić

fajna madchen, nie werze, ze to naprawde TY :O a malam Cie za madrzejsza:(

no wlasnie chcialam kolege poprosic zeby poudawal mojego kolege ale ilez mozna:D znaczy nawet nie musze prosic bo w pracy nie raz pytali czy ejstesmy razem bo my sie zawsze razem trzymamy, razem zartujemy, smiejemy sie, itp wyobrazcie sobie ze wczoraj bylismy w 3 na balecie, ja ten moj kolega, i tego kolegi kolega z ktorym mieszka:P i ten moj kolega poszedl do domu bo zle sie czul, a ja z jego kolega zostalam, i ciapaty do mnie mial pretensje ze z kim ja to na balet chodze:o no ludzie!

turquoise, powiedz mi co ja takiego tu napsialam?:P ze faceta wkrecam ze lesbijka jestem?:P kurde no nic innego mi do glowy nie przyszlo

bo to jest zachowane 14 letnej smarkuli, a z tego co kojarze to Ty chyba starsza troche jestes jak dla mne zalosne strasznie

no jest zalosne wiem! ale napsialam mu ze jestem lesbijka a ten dalej czy moge z nim byc, bo mu sie podobam, czy mozemy sprobowac i inne pierdy cholera no nie wiem mam sie przestac do niego odzywac? ale nie da rady bo razem pracujemy:(

Gość kulaa
" nie werze, ze to naprawde TY a malam Cie za madrzejsza" ja ciebie tez mialem za madrzejsza, ale sie zawiodlem i co?

Gość jupppiiiiii
fajna madchen jeszcze raz powiem to "fajna laska z ciebie"

Gość jupppiiiiii
zapoznam dojrzalego pana typu bears

Gość jupppiiiiii
niżej nie widziałem ale chyba ujdzie:-)

jakie chyba:o kolego, czy ja nie mowilam ze facet ma myslec tylko pozytywnie o kobietach? a jakies zale dla siebie zostawic?:P:P

Gość jupppiiiiii
a ja myślałem że kobiety chcą a wręcz rządają od faceta aby pozytywnie myślał o nich

Gość jupppiiiiii
dobre:-)

arab nie ejstem rasistka, ale jakos mi sie tak przyjelo ze na nich mowie ze to sa ciapaci;) ale nie ejstem rasistka dobra to tyle o mnie, bo temat dotyczy jak sie go pozbyc, a ja nie umiem z facetami rozmawiac wiec nawet nie wiem co mam mu powiedziedz zeby dotarlo:o

Gość Brzechwa
puść przy nim bąka