Czerwony flamaster 0 Napisano Sierpień 28, 2008 ja tez jem to co jest, nie latam za odzdzielnym obiadem dla siebie, tylko dzisiaj tak wyszlo, ze sama gotowałam. normalnie jadam to co cała rodzina. ja kiedys nie mialam wagi, zaopatrzylam sie wnia niedawno i bardzo sie ciesze z tego powodu bo jak sie codziennie widz spadek wagi to motywacja wzrasta, przynajmniej w moim przypadku. Po cichu sobie marzę, że koło soboty zobacze siódemkę na początku, ale jak sie nie uda to tragedii nie zrobie:) wazne, ze chudne, a nie tyje i to sobie powtarzam ile wlezie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiunia1007 Napisano Sierpień 28, 2008 czesc dziewczyny!!! rozumeim ze moge sie dołaczyc:) mam prawie 19 lat ok 164 wzrostu a waga pokazała mi ostatnio diabelksie wcielenie 66,6 jak tak sobie czytam wasze odpowedzi to tak jakos zaraz razniej czlowiekowi:) mam nadzieje ze topik sie utrzyma tylko boje sie ze bede musiala was wkrotce opusci:(w pazdzierniku wyjezdzam na studia i nie wiem jeszcze czy bede miec internet takze moze sie zdarzyc tak ze bede odpowiadac po tygodniu albo i pozniej;/ pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwony flamaster 0 Napisano Sierpień 28, 2008 czesc goska:) opowiedz cos wiecej o sobie, jaki masz typ budowy, skad te dodatkowe kg sie wziely, do jakiej wagi dążysz:) W kupie siła- jak mowią:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiunia1007 Napisano Sierpień 28, 2008 oj ja tam sie nie znam na tych wszystkich typach budowy itp.ale co moge powiedziec to najbardziej draznia mnie uda i brzuch a skad zbedne kilogramy??no coz jak sie mam babcie na miejscu która gotuje obiady to tak jest:) na chwile obecna wystarczy mi jak spadne do 60kg o czywiscie chce jakos uksztłtowac swoja sylwetke wyszczuplic troche brzuszek i uda bo na chwile obecna trudno mi znalezc dobre spodnie;/niestety jestem dosc niska wiec jak cos pasuje w biodrach to o jakies 30 albo wiecej centymetrów za długie no i jak kazda chce pieknie wygladac w stroju :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
puszekokruszek 0 Napisano Sierpień 28, 2008 flamaster mysle ze dobrze ci idzie jak codziennie widzisz spadek wagi?? a masz elektroniczna i pewnie dlatego tak sie dzieje??? bo ja mam taka normalna to jakbym wchodzila codziennie to tylko bym sie dolowala zwlaszcza ze tak srednio dobrze wazy, raczej wazy tak jak jej sie chce :) teraz jak tu nie mam wagi to sie mierze zeby zobaczyc czy przytylam czy schudlam, niby mnie wiecej caly czas jest tak samo tylko brzuchal sie wiekszy zrobil gosiunia witaj mamy podobny wzrost, we wrzesniu tamtego roku wazylam 65 i udalo sie zrzucic troche :Ddo pazdziernika zanim wyjedziesz to sporo kilogramow z nami ubedzie :D tez tak mam ze wszystkie spodnie musze skracac :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosiunia1007 0 Napisano Sierpień 28, 2008 mam nadzieje ze uda i sie zalatwic internet i bede moga byc z wami czesciej:) a powiedzcie mi czy stosuejcie jakies diety a moze cwiczenia?? jakos diety mnie nie przkonuja i jestem zbyt leniwa na diety a poza tym wszysscy mi wkolo dogadzają ale za to cwicze robilam A6W doszlam do 20 powtorzen czyli jakos 5 tydzien bodajze ale mi sie strasznie toznudzilo i troche oszukiwalam z iloscia serii bo powinna robic 3 a robilam 1 albo 2 ale to z niecheci bo nuuuudne te cwczenia teraz przerzucam sie na ABS 8minute na brzuch i nogi. ma male zakwasy na nogach ale poszlam jescze dzisj dodatkowo pojezdzic na rowerze i skakalam na skakance i jest lepiej a jak to jest z wami?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
puszekokruszek 0 Napisano Sierpień 29, 2008 hej hej witam z rana:) zisiaj sie smialam ze juz koncze z dieta bo po wstaniu z lozka brzuszek nawet ladnei wyglada, ale gruby dalej bleeee na sniadanko jogurt z musli gosiunia----> ja stosuje mniej zrec a raczej nie obzerac sie kurcze bralam zawsze do pracy jedna kanpake a dzis moje kochanie naszykowalo mi dwie, troche duzo, chyba moja dieta to kolo diety nie lezala, a cwiczenia fizyczne mam codziennie z racji mieszkania z moim miskiem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka3333 0 Napisano Sierpień 29, 2008 WITAM:) ja dzis na śniadanie zjadłam 2kromki pieczywa wasa z bieluchem i ogórkiem:) piję wode smakowa zwykłej nie lubie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka3333 0 Napisano Sierpień 29, 2008 miałam napisac cos o sobie to napisze:) mam 18 lat i ostatnio przytyłam miałam juz wymarzoną wage 56kg jednak jadło sie jadło i przytyłam do 70!! chciałabym ważyc 60 kg... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka3333 0 Napisano Sierpień 29, 2008 co planujecie dzisiaj na obiad??? i tak mniej wiecej ile kalorii zjadacie na obiad i w ciagu całego dnia??? ja dzis planuje filet z kurczaka w maślance i krakersach pieczony w piekarniku...jak myslicie ile to moze miec kcal?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jushi 0 Napisano Sierpień 29, 2008 hej dziewczyny, z checia chcialabym do was dolaczyc. Od ponad miesiaca jestem na diecie i chodze na fitness i prawie nic mi waga nie spadla. Mam do zrzucenia jakies 15 kg bo juz na siebie nie moge patrzec a w szafie ciuchy wisza z przed 2 lat jak szczuplutka bylam. Mam nadzieje ze wspolnie bedzie nam lzej sie wspierac i doswiadczeniami wymieniac. Jakie macie plany na dzis? ja wieczorem wybieram sie na fitness Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka3333 0 Napisano Sierpień 29, 2008 witaj jushi:) napisz cos o sobie ile masz lat i do jakiej wagi chciałabys schudnac\:) ja spadam na rower:) byłam juz rano przed śniadaniem pół godz i teraz tez jade papatki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwony flamaster 0 Napisano Sierpień 29, 2008 u mnie dzis pogoda nie zacheca do jazdy rowerem:) na sniadanie miałam jogurt z otrebami i platkami kukurydzianymi, teraz popijam herbatke mietowa. mialam dzis wieczorem w planach grilla, ale pogoda sie spieprzyla. z jednej strony dobrze bo nie bedzie tych wszystkich pokus, ale z drugiej naprawde mialam ochotę na spotkanie ze znajomymi na zakonczenie wakacji. puszek okruszek faktycznie wage mam elektroniczną, zaopatrzyłam się w nią niedawno:) I dzisiaj znowu 30 dag mnie, jutro bedzie siedem z przodu jak dobrze pojdzie:) siodemka na poczatku to moj pierwszy cel:) Ale tutaj sie tłoczno zrobilo, super! im nas wiecej tym lepiej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
puszekokruszek 0 Napisano Sierpień 29, 2008 a ja w pracy siedze i pije kawke, witaj jushi ja na obiad dzis planuje kotlety z ziemniaków z sosem pieczarkowym, malo to kaloryczne, ale postaram sie nei zjesc duzo :) flamaster ile kosztuje taka waga?? kurcz to naprawde moze mobilizujace byc jak tak codziennie widzisz ze ubywa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwony flamaster 0 Napisano Sierpień 29, 2008 ja kupilam na allegro za cztery dyszki. Warto było moim zdaniem. U mnie na obiad będzie dziś krupnik:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosiunia1007 0 Napisano Sierpień 29, 2008 no witam! widze ze z was ranne ptaszki:)ja co prawda obudzilam sie o 9 ale leniuchowalam w łozku prawie do 10 pogoda mnie załamala mialam jechac dzisija z kolezanka do lasu na grzyby, jezyny i blee nie wyszlo wstaje a tu deszcz;/no i nici z roweru no coz ja dzisiaj na sniadanie 3 kawalki chleba;/ale zdrowo bo pomidor i sałata na kazdym plus na jednym ser a na drugim szynka:)juz od samego szykowania przestalam byc glodna ale zjadłam wszystko bo od 18 wczoraj nic nie jadłam a pozno spac poszlam ogolnie to sniadanie zajelo mi chyba z godzine bo starałam sie dokladnie przezuwac:) a nie wiem co bede miała na obiad zalezy co bbcia wymysli:)ale wczoraj cos mowila o zupce fasolowej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka3333 0 Napisano Sierpień 29, 2008 hmmm wszystkie milcza...pewnei ćwicza jeżdż na rowerach biegaja gubia centymetry????:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwony flamaster 0 Napisano Sierpień 29, 2008 jedzą obiad..:)mam dzisiaj krupnik. na drugie sniadanie zjadłam pol banana i pol batnika musli. za chwilę bede robila sałatke z kapusty pekinskiej, pyszna jest:) mam zamiar ją trochę odchudzic tzn zrezygnowac całkowicie z majonezu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka3333 0 Napisano Sierpień 29, 2008 wiecie co zjadłam dzisiaj 3 herbatniki:(((( jednak mało zjadłam dzisiaj kalorii i jezdzilam na rowerze wiec mam nadzieje ze nic sie nie stało zbytnio:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jushi 0 Napisano Sierpień 29, 2008 jestem ponownie. Co do mnie to mam 31 lat. Lece zaraz na sport bo piekna pogoda u mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosiunia1007 0 Napisano Sierpień 29, 2008 wlasnie skonczyłam cwiczenia:) mowie wam super sa cwicze na brzuch i nogi i zajmuje to niecale 20 minut moze wyskocze jeszcze na rower zalezy jak z pogoda w tej chwili za oknem słoncem ale za piec minut moze padac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Strawberry in whipped cream. 0 Napisano Sierpień 29, 2008 A u mnie z dietą szczerze mówiąc tragedia!!! Kompulsy mnie znów dopadły. Ale od jutra postaram się od nowa...Mam nadzieję, że chociaż Wam dobrze idzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jushi 0 Napisano Sierpień 29, 2008 wlasnie wrocilam, bylam dzis na BodyArt pierwszy raz bo moj kurs na uda-brzuch-posladki przespalam :) czy ktos ma doswiadcenia z BodyArt? pozniej jeszcze 30 min na bierzni pobiegalam i teraz sie czuje jak nowo narodzona :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwony flamaster 0 Napisano Sierpień 30, 2008 Na grillu porażka na całej lini, jadłam jak wszyscy, chipsy, ciastka. dieta poszla w odstawke. nie chce wiezyc ile dzis waze. ale nic, zyjemy dalej, dzisiaj sie postaram delikatnie, ale najgorsze jest to, ze wieczorem ide na osiemnastke... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka3333 0 Napisano Sierpień 30, 2008 nie poddawaj sie:) zacznij diete od nowa;p ja dzisiaj na sniadanie 2kromki wasy z serem i pomidirem na drugie jabłko i jeden sezamek na obiad --!!!!2nalesniki:(( troche za duzo ale sprobuje nadrobic cwiczeniami:(( kurde chcialabym schudnac to 10kg ale tak trudno:( niektóre kobitki maja po 40 50 kg do zrzucenia i daja rade ...a co u was?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka3333 0 Napisano Sierpień 30, 2008 mnie osiemnastka mojego chłopaka czeka za 2tyg..:( chciałabym do tego czasu jakos lepiej wygladac chociaz moj cel to 10 kg mysle ze w jakies 2,3 miesiace mi sie uda?? na diecie 1000kcal>?/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwony flamaster 0 Napisano Sierpień 31, 2008 na pewno tak. cały weekend jadłam, jadłam, nic sobie nie oszczedzałam, boje sie wchodzic na wage jutro i dam sobie chyba z tym spokoj:) ale nic, walczymy dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slodziak maly 0 Napisano Sierpień 31, 2008 Czesc babeczki:) ja wlasnie wrocilam z poznania-w piatek i sobote dzielnie sie trzymalam mimo iz kusily pysznosci:) ale jak wrocilam do domu to taki pachnacy placuszek ze sliwkami na mnie czekal ze zjadlam kawalek:/ ale nie doluje sie-bo dobry byl-a od miesiaca nie mialam nic slodkiego w ustach-jedna nagroda sie nalezy:P ciekawe ile jutro waga wskaze??:P oby nie bylo 8 z przodu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwony flamaster 0 Napisano Sierpień 31, 2008 słodziak ja chyba jutro zgerzygnuje z wazenia, nie chce zobaczyc 82 na przyklad, wole poczekac kilka dni, az zrzuce cały ten balast weekendowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slodziak maly 0 Napisano Wrzesień 1, 2008 Moglam zmienic stopke, moglam zmienic stopke (po dzisiejszym wazeniu) a jak tam u was dzewczyny? czerwony flamaster-> mysle ze nie przytylas 2 kg w ciagu weekendu:) chyba warto sprawdzic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach