Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malpa w skarpetach

notorycznie czuje sie przez was ignorowana, nie wiem nawet czemu

Polecane posty

Małpko, trochę więcej wiary w siebie ;-) To tak à propos uciechy z podszywu :-)

Zaglądam tu gdzieś tak od marca-kwietnia tego roku:) Na początku długo używałam pomarańczowego pseudo z pięcioma "a", ale później postanowiłam zaczernić sobie pseudo, jak zobaczyłam do czego są zdolni podszywacze;)

mi to forum polecila kolezanka, na poczatku tak jak dzikun bylam obserwatorka a po jakim czasie zaczelam tu pisywac. dzis mam na koncie pare nickow, w sumie ok 1500 postow i kilkadziesiat podszywow:P

witam dziewczyny, ja również z Wami porozmawiam, o ile nie padnę do łóżka bo troszkę zmęczona jestem :)

a ja dopiero od pół roku ale mało co wczesniej pisałam a teraz chciałam to zmienic ale stwierdziłam ze nie warto bo wiekszosc bezmózgowców pisze oczywiscie nie mówie o wszystkich ale mysle ze mamy szanse chociaż troche to zmienic

Poduszka - już do łóżka :P żartuję, ale akurat pasuje Twój nick :D

Ja jestem czysta niczym poranna rosa, nieskażona żadnymi pestycydami dzisiejszego świata... :D Tzn, jeszcze się nie podszywałam :P

2 razy udalo mi sie trafic do innych forumowiczow z tematami. raz to byl topik o rubiku(nie wiem czy go kojarzycie) siedzieli na nim bardzo fajni ludzie i ubaw byl po pachy:) za drugim razem wszyscy wspolnie ogladalismy sopot festival 2007 i komentowalismy go. w obu przypadkach tematy mialy po kilkadziesiat stron i pisali tam naprawde fajni ludzie:)

mysia-buziaczki - wiesz, że o tym samym myślałam??? Jeśli będzie więcej takich osob, które odważą się pokazać na tym forum od dobrej strony, to może być już tylko lepiej:) Może uda nam się podnieść poziom na kafe??? Tylko wszyscy, którzy mają rozum muszą nie bać się dużo wypowiadać:)

Niestety nie mam tego komfortu zabrania komputera do łóżka ;-) Z PC'tem byłoby to conajmniej niewygodne :P I tak codziennie toczę wojnę z domownikami, gdyż zarzucają mi, że komputer chodzi głośno jak kombajn :P

uff to przerąbane, ja mam laptopa i mogę go zabrać do łóżka, ale też chodzi jak kombajn :D na szczęście nikomu to nie przeszkadza :)

Dobry pomysł kobietki :-) Ale tutaj potrzeba ingerencji administracji, bo to walka z wiatrakami ;-) Może dostęp do forum powinny mieć tylko czarne nicki?

Co do podszywów, podszywałam się tylko w jednym temacie, bo wkurzyła mnie tam jedna pusta zarozumiała smarkula, która wszystkich, którzy pisali w temacie wyzywała od różnych, chciałam jej napisać co o niej myślę, ale pomyślałam, że lepiej się będzie podszyć:)

Poduszka, niedawno kuzyn się mnie zapytał, czy aby przypadkiem nie mam włożonej płytki do napędu, bo mi komputer tak burczał, jakby "czytał" płytę :D Nie miałam...:P

Dobry pomysł z tymi czarnymi nikami, na takich forach, gdzie można się wypowiadać tylko jak się jest zalogowanym jest dużo przyjemniej, wszyscy się już w miarę dobrze znają i w większości szanują opinie innych użytkowników, no i dodatkowym plusem jest to, że nie ma możliwości podszywów:)

ja swój sprzęcik dostałam w spadku ;) burczy i nie trzyma baterii no ale lepszy taki niż żaden :]

Mam nadzieję niedługo go zmienić ;-) Już nawet mam ładnego laptopa, HP-ka upatrzonego :-) Gdybym miała sama pokój, toby mi nie przeszkadzały jego szumy, burczenia czy też inne niezidentyfiokowane odgłosy :P