Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malpa w skarpetach

notorycznie czuje sie przez was ignorowana, nie wiem nawet czemu

Polecane posty

poduszko, to pewnie poważne masz stresy, współczuję:O w liceum jest fajnie, to fajne lata, ale z drugiej strony mnie ciągnie do tej dorosłości chociaż wiem, że będę później tęsknić

blacksheep - wiek nie jest ważny w dyskusji, lepiej jest dyskutować z inteligentną, młodszą osobą, niż ze starszą i głupią:p

eee tam jeszcze się nie stresuje, pewnie zacznę dzień wcześniej :) mam jeszcze egzamin na prawko, ale co to było ;) a do dorosłości nie ma się co śpieszyć

śmierdzące rozkładające się rybie łuski ale jeszcze Wam nie powiem co z nimi :P

espanollaaaa, dzięki;) wiem, ze nie ma się co spieszyć, ale tak to już jest, że ciągnie do nieznanego, a ze stresowaniem się to ja też przeważnie w ostatnich dniach mam stres, albo nawet w dzień jakiś egzaminów czy coś;) dobranoc mysia!🖐️

czy ja tańczę? próbuję sama, bo u mnie na zadu*iu nie ma możliwości :( wynalazłam filmiki na you tube i popróbowałam nawet mi wychodzi to się wkręciłam, fajnie jest, zamierzam uczyć się dalej:D

laska nurkuje w rybich łuskach, wyławia termos z wnętrznościami kałamarnicy i je wypija...taka jest druga konkurencja :]

"laska nurkuje w rybich łuskach, wyławia termos z wnętrznościami kałamarnicy i je wypija...taka jest druga konkurencja :]" Tego bym już raczej nie wypiła, chyba że dali by mi za to wielką willę z basenem, najlepiej w Andaluzji, a do tego jeszcze 4.000.000$, żebym miała za co ją utrzymywać:p

Na stronce forum też można, musisz w spisie tematów odszukać ten, który chcesz dodać i nacisnąć paki plusik, który jest koło każdego tematu.

na forum się nie da z tego co wiem, ja zawsze wszystko wrzucam na zakładki;) co to ludzie nie zrobią dla pieniędzy... ja bym nie dała rady, odruch wymiotny po prostu:O słuchajcie kobietki ja uciekam, jutro muszę wstać rano, jadę na zakupki:) dzięki za pogawędkę:D:D:D pojawię się jutro ale pewnie wieczorem dopiero dobranoc!!! 🖐️

papa ja również zmykam więc chyba temat jak na razie można uznać za zamknięty :) kolorowych snów