Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malpa w skarpetach

notorycznie czuje sie przez was ignorowana, nie wiem nawet czemu

Polecane posty

Ja tez oglądam MNS:D. Co do rybich oczu to były słone w smaku i trochę obślizgłe:p Zawsze możecie spróbować sami, co ja wam tu będę mówić:p

bardzo męczące sa takie sytuacje, zwłaszcza dla postronnych, bo nikt nie chce tracić kontaktu z danym żadnym 'obozem', a wystarczy niewłaściwy krok i już cię posądzają o trzymanie czyjejś strony:O

czy aby na POLSACIE? bo widzę jakieś panie ze wstęgami ;) niestety nie pooglądam mam śnieg na ekranie taki beznadziejny ten mój polsat :( a narobiłaś mi ochoty !:D

a ja się zrobiłam senna jeszcze prowadze konwersacjie z kumpelą na temat facetów ale chodzby nie wiem jak nie da ich sie zrozumieć ech:(

W Pierwszej Miłości fajna była akcja z tym całym Marianem, który najpierw udawał Latynosa, później geja, a na koniec chciał zgwałcić Marysię:p W końcu się coś działo!!!

mysia! żebyś wiedziała, ostatnio na forum gadałam z facetami o zdradzie, żaden nie rozumie że kobiety łączą z seksem uczucia, dla nich to tylko rozładowanie napięcia:O nie potrafili zrozumieć bab, a baby ich ehh w wielu sprawach kobieta i mężczyzna nigdy się nie zrozumieją i jestem zdania, że nigdy się do końca nie poznają, bo w ich głowach zachodzą calkiem inne mechanizmy:O

ha! Poduszko, dzięki! powiedz potem co będę musieli zjeść:P a to z tym niby gejem to było śmieszne, a w MNS najśmieszniejsze jest jak pokazują wkurzonego erka albo ridża, to dopiero komedia!!:D:D:D

Teraz jest wszystko ok, wszyscy się pogodzili, kłócić już się nie mamy jak, no chyba, że przez telefon:p My w Polsce tęsknimy za tymi w Holandii, oni tęsknią za nami, więc jest już dobrze:D

a MNS kompletnie nie czaje ;/ kiedyś jak byłam u babci to oglądała, ale nie udało jej się mnie zwerbować :D

blacksheep dokładnie bardzo dziwny to gatunek ci faceci ja miałam ostanio niezłą akcjie i do dzis jestem zdumiona otóż chłopak zarzucił mi że nie wiedział ze mi zależy na nim ze tego nie okazywałam boże jacy oni potrafiom byc slepi :(

W MNS najfajniejsza jest Sally Spectra, która bawi się w detektywa i wyszukuje "ciekawostek z życia Brook" żeby się na niej zemścić:p

to fajnie espanolla! ja wiem, ze u mnie nie będzie już dobrze, za duży bałagan:O dlatego chcę mieć własną rodzinę wolną od tych kłótni. jak topią to 1wsza konkurencja, bo jedzonko jest zawsze w 2giej:P słuchajcie, któraś z Was zaczyna w następny pon. szkołę, bo ja tak i w ogóle nie mam ochoty, ani sił:O:(

Poduszka! pięknie to ujęłaś, ja zostałam właśnie zwerbowana przez babcie!:D jak byłam mała zawsze si ę złościłam i mówiłam znowu ten 'horror' teraz razem oglądamy ale ksywka została;) nic dziwnego, ze nie czaisz bo tam wszystko się dzieje! :D a sally jest dobra;) ma fajne teksty, tylko szkoda, że babeczka tak naprawdę już nie żyje, zmarła na raka, wiecie?

no ja lecę druga klasę liceum:O za rok matura, mam nadzieję, że nie głupio Wam się pisze z taką "gówniarą" :D:P

Ej kobitki, co mają dziś do zjedzenia w nieustraszonych??? Muszę sobie to przyżądzić jutro na kolacyjkę:p

bym chciała bo już skończyłam naukę i teraz we wrześniu będę się bronić :( sto razy bardziej wolałabym zaczynać teraz podstawówkę niż kończyć studia :(

jeszcze nic nie jedzą bo lecą reklamy, o już się skończyły, na ale wciąż trwa pierwsza konkurencja :)