Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malpa w skarpetach

notorycznie czuje sie przez was ignorowana, nie wiem nawet czemu

Polecane posty

Gość malpa w skarpetach

bo nie rozprawiam o cipach i cycach? bo wole porozmawiac o czyms konkretnym? a nie o bzdurach?:( jak ktor tu jest znany to odpisujecie mu chociaz pisze o tym ze brzydka pogoda jest albo chce mu sie pierdziec. ja na kafe siedze od dluzszego czasu ale moze nie jestme taka popularna bo uwazam ze jak gadac o bzdurach to lepiej nie pisac o niczym. i jak pisze cos to albo kompletnie to ignorujecie albo ktos sie podszywa:(

Gość malpa w skarpetach
zainteresujcie sie mna choc troche😭

Gość oxxxXXXxxxo
no raczej masz racje

Gość malpa w skarpetach
pewnie, czego mozna sie od was spodziewac, albo jestescie bezczelni, albo sie podszywacie albo zlewacie. ostatnio to forum zeszlo na psy:O juz nie mozna porozmawiac na ciekawe tematy, wszystkie wartosciowe osoby takie jak deska, ariane czy kulaj czukelek juz tu nie pisuja(w sumie sie nie dziwie) a towarzystko zrobilo sie nieciekawe delikatnie mowiac .

Staraj się pisać ciekawe tematy, tak, żeby inni wchodzili na nie z czystej ciekawości:) A żeby uniknąć podszywów, które ostatnio są na coraz niższym poziomie, to po prostu zaczernij sobie pseudo:) A i fakt faktem, że kretyni są najmilej widziani na tym forum:p

zgadzam sie z tobą długo nie byłam na forum ale kiedys było inaczej a teraz nie warto pisac ważnego tematu bo i tak nie uzyskasz pomocy tylko głupie teksty

Gość malpa w skarpetach
ale tu najwiekszym zainteresowaniem ciesza sie tematy o fizjologii i anatomii(najlepiej kobiecej). zalozylam temat o muzyce i byly glownie podszywy. owszem, kiedys mnie smieszyly(nawet byl taki topik o podszywach:D) ale teraz sa na zenujacym poziomie.

Jak zaczęłam pisać na tym forum to były ciekawe tematy i nie było aż tyle chamstwa, a teraz jakoś nieprzyjemnie się tu zrobiło w ciągu tych paru miesięcy...

Gość malpa w skarpetach
moze dzieje sie tak przez mlodziez szkolna? moze nudza sie w czasie wakacji i pisza glupoty? bo watpie ze ponawiacz czy inne gwiazdy na tym forum sa powyzej wieku szkolnego. na szczecie niedlugo wrzesien i mam nadzieje ze sie tu troche uspokoi

Ja osobiście chętnie porozmawiam :-) A i zgadzam się z Tobą co do tych zależności, które przedstawiłaś, Małpko ;-)

Co do podszywów mnie też kiedyś bawiły, a teraz mnie przeraża jaki wysoki poziom reprezentuje sobą dużo ludzi na kafe:(

Gość malpa w skarpetach
jestem za:)

Gość malpa w skarpetach
kiedys plakalam ze smiechu czytajac podszywy, teraz jestem nimi zniesmaczona... gdzie sie podziala dawna ekipa z kafeterii? 😭

Co do rażącego poziomu wypowiedzi - ironia jest dla ludzi inteligentnych, a gdy biorą się za nią zwyczajne matoły i niedouki, to skutkuje to właśnie chamstwem i obrzydzeniem, co można zauważyć na kafe. Oczywiście, są wyjątki.

Gość malpa w skarpetach
tylko najpierf pujde do mojego sonsiada bo musi mi dupke wylizac bo mu to obiecalam

Gość malpa w skarpetach
juz sie zaczelo:(

Pode mnie próbowali się podszywać na pomarańczowo, tak jakby ktoś miał im uwierzyć, że to ja napisałam takie bzdury, na dodatek z niewyobrażalną ilością "a" w pseudonimie, kiedy zawsze maksymalnie używałam pięciu:p

Pode mnie się jeszcze nie podszywano na kafe, z racji tego, że ilość postów nie jest oszałamiająca:P Nie wiem dlaczego dopiero niedawno zaczerniłam nick, a wcześniej byłam tylko biernym obserwatorem :classic_cool:

Ja zaglądam od niespełna dwóch lat ;-) Mózg mi się zlansował odpowiednio chyba :P

hello! ja tez popiszę! zaczęłam tu zaglądać na początku wakacji, ktoś kiedyś mówił, że to fajny portal dla bab, a to co widze to masakra! fakt, czasami jest smiesznie, ale niektórzy nie mają serca, o mózgu nie wspomnę ;)