Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malpa w skarpetach

notorycznie czuje sie przez was ignorowana, nie wiem nawet czemu

Polecane posty

Ooo, widzę blacksheep, że przyszłyśmy w tym samym czasie:) A już myślałam, że się spóźniłam i że nikogo nie zastanę...

Gość tomekkkkkkk
:classic_cool:

no nie! ciągle się dziś mijamy jutro wieczorkiem obowiązkowo musimy byc, może się w końcu trafimy!:D

Gość tomekkkkkkk
up,up,up,up :classic_cool: :P !

ja to jeszcze jestem :) skacze sobie po różnych tematach, ale pewnie już niedługo bo mi się oczy same zmykaj ;)

noo w końcu!:D ja też jestem i tez sobie skaczę tu i tam;) gdzie niegdzie ciekawie, ale żenujące tematy też są jak zwykle

właśnie czytałam coś o duchach :) ale z racji tego, że jestem sama w domu to już nie czytam, bo mnie troszkę ciarki przechodzą ;)

mam to samo, zaraz wyostrzają mi się zmysły i dopowiadam sobie różne rzeczy, więc nie czytam i nie oglądam tego typu rzeczy;) ja siedzę na topiku o religii, różne ludzie mają pytania, na które nie ma odpowiedzi;)

daj linka ;) ja to się dziś naczytałam o pracy w Zarze... we wtorek ide na rozmowę w sprawie pracy w tej sieci :D

,Facet mnie pocałował z języczkiem. Mogę być w ciąży?, kto zakłada takie tematy?? :D

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3832258&start=210 ja wczoraj szukałam coś o studiach na filologii angielskiej, jestem zainteresowana;) coś tam znalazłam, ale nie wszystko koło mojej miejscowości budują Carrefoura i całą galerię możliwe, że otworzą tam Zarę. ja niestety nic nie wiem o tej sieci:O ale życzę Ci powodzenia;)

ta sama firma ma 5 różnych marek, może bardziej znasz sklepy Bershka lub Pull&Bear? wydaje mi się, że w Polsce jeszcze ich nie ma za wiele,

niestety nie jestem obeznana, najbliżej tego typu sklepy mam we Wrocławiu- 2godz drogi :O nie ma nawet jak pojechać żeby sobie pobuszować dla przyjemności popatrzeć na ciuszki w sklepach

filologia angielska to dosyć fajny kierunek, tak mi się wydaje bo sama cos innego studiowałam :) ale jak dobrze znasz angielski to bardzo polecam wyjazd na zagraniczne stypendium, sama byłam w Portugalii i były to na prawde wyjątkowe miesiące :D

wow! to super:) tylko ja się trochę boję i właśnie nie wiem jak dobrze znam ang, chciałabym żeby ktoś mi powiedział czy mam szansę tak czy inaczej, uczę się dobrze, nigdy nie mam problemów i lubię to, a w szkole jestem w grupie o najwyższym poziomie i na rozszerzeniu, więc może jakieś szanse mam...:O

a jak to jest z tym stypendium, można je zdobyć, czy jak? trochę nieobeznana jestem :O a studiowałaś jakiś jeżyk, bo jak tak to może napiszesz coś jak to wyglądało?;)

jak nie spróbujesz to sie nie przekonasz :P ale z tego co piszesz to powinnaś dostać się bez problemów :) zresztą zawsze możesz składać aplikacje na kilka kierunków, tak? bo w sumie to ja się teraz nie orientuję jak wygląda rekrutacja :)

racja, spróbować musze:D co do rekrutacji ciągle szukam wiadomości, najlepiej jak się kogoś popytam ze szkoły absolwentów może się znajdzie ktoś kto się tam wybrał:) ze mną to trochę ciężko, bo poza tym angielskim nic mnie tak nie pasjonuje, wiec nie mam pojęcia jakie studia mogłabym jeszcze wybrać:(