Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukamcałościwdziurze

Chwila, która trwa może być najlepszą z twoich chwil

Polecane posty

o widzisz szukam... moje podziekowania dzisiaj to między innymi za to ,że jestem spokojna, opanowana i taka wewnętrzna radość we mnie panuje :) dziękuję za fajną kieckę na jutrzejszą udaną zabawę dziękuję za zdrowie całej rodziny dziękuję za zdrowie kociaków dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziekuję ,że jestem pozbawiona apetytu na słodycze ;) dziękuję za dobry sen dziekuję za słońce na niebie dziekuję za ciepły dom dziękuję za niespodziankę dla S dziekuje za dobrą pracę dziekuje za gimnastykę dziekuję za dostatek w moim życiu dziekuję, że mi dobrze dziekuje, że mogę i chcę pomóc

Bardzo, bardzo dziękuję za to, że u mnie i u moich wszystko w porządku, że są zdrowi i zadowoleni z życia. Za moją fryzurę względnie nową dziękuję, dziś odnowilam, tzn skróciłam znowu do "wyjściowej pozycji" i coraz bardziej się sobie podobam, a nie chciałam za pierwszym razem z domu wychodzic :D I za wszystkie dobre i miłe rzeczy w moim życiu dziękuję :)

dziekuję ,że lubie swoją pracę dziekuję za błyszczyk, aniołka i cukiereczki dziękuję ,że życie fajne jest dziękuję, że jestem w szczęsliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję ,że u I to tylko zwichnięcie dziękuję ,za moje mądre i rozsądne córcie i oczywiście zdrowe dziękuję za śmiech ;););) dziękuję za moje kociaki kochane i za całokształt dziekuję i jeszcze za udane tańce

dziękuję, że weekend tuż tuż dziękuję za ładnie skróconą spódniczkę (jak nowa a ma z 10 lat) no i dziękuję, że po 10 latach się w nią mieszczę dziękuję za podziękowania za moją współpracę dziękuje za zdrowie wszystkich mi bliskich dziękuję za pomysł na obiad dziękuję za dzisiejsze odwiedziny i zdjęcia dziękuję za muzykę dziekuję, że wbrew gadaninie ludzkiej moje córcie spokojnie przechodzą czas dojrzewania i realcje między nami są ok dziękuję ,że jestem w szczęsliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję że moim synom coraz lepiej idzie na studiach że są zdrowi za rozmowy nocne z kimś, kto mnie lubi chyba i za bardzo fajny listopad, ciepły i sloneczny, dawno takiego nie było, niech się wrzesień i październik schowają. :D

dziekuję ,że wszystko mi sprzyja a zmiany w mym życiu są dla mojego dobra dziękuję ,że zawsze wraca uśmiech dziękuję ,że on rozumie dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziekuję za moją dobrą pracę dziękuję za pyszny barszcz dziękuję, że jestem wolna od nałogów dziękuję za wczorajsze pogaduchy z H dziękuję za pogaduchy z samą sobą dziękuję za zdrowe dziatki

dziękowałam ale poszło prosoto w kosmos :) więc nie będę się powtarzać, pozdrawiam Cię szukamcałości wdziurze

Dziękuję za pozdrowienia i pozdrawiam wzajemnie :) Tak sobie myślę, że sporo zmieniło się w moim myśleniu od kiedy staram się zauwazac drobne radości i przyjemności życia, ot chociażby dobry film czy dobrą książkę. Nie mówiąc o pysznych napoleonkach z jednej strony, a z drugiej o dzikiej satysfakcji, gdy zdejmuję pas neoprenowy po jeździe na rowerze i widzę, że jest mokry :D Dziękuję za zdrowe i spokojne dni, moje i moich bliskich, na razie mi takie wystarczą :)

dziękuje za uśmiech w moim życiu dziękuje ,że wiem co tak naprawdę jest ważne dziękuję ,że dokonuję odpowiednich dla mnie wyborów dziękuje za przyjaciół i znajomych dziekuję za te chwile szczęścia, które zauważam dziękuję za bezpieczeństwo i zdrowie mojej rodziny 🌼 dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z ospowiednim mężczyzną ❤️, chociaż ważne jest ,bym była również szczęśliwa i pełna miłości sama ze sobą 🌼 dziękuję ,że zdecydowałm się na dzisiejszy wyjazd

dziękuję za wczorajszy spacer w samotności dziękuję za zespołową grę w piłkę dziekuję ,że tak dobrze rozumiemy się z córkami dziękuję raz jeszcze za dobre grono mych znajomych dziękuję ,że jestem w szczęsliwym i trwałym, pełnym miłosci i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za dobry sen

dziekuje ,że staś mnie na drogie zakupy dziękuję, że wszystko mi sprzyja i fajnie się układa dziękuję za radość we mnie diekuje za zdrowie córek ,rodziny ,moje dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim męzczyzną ❤️ odpowiedni to : zaradny ,troskliwy, czuły, kochający mnie , pozytywnie do życia nastawiony, przystojny, taki że jak mnie przytuli to ... ach, mający dobre relacje z ludźmi, zdrowy, dobry dla moich córek, pracowity, sprytny, ciekawy świata i mnie ;), i tak zawsze będziemy się szanować, wspierać ,kochac mądrze i namiętnie. I niech się dzieje .

dziekuję za spotkania na sali dziekuję za radosny nastrój świąteczny i nie tylko dziękuję ,ze mam pieniadze i mogę poszaleć dziękuję ,ze wszyskie prazenty już kupione dziękuję za moje rezolutne córki dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłosci i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję że prawie skończyłam i za dzień, dwa mogę zabierac się za sprzątanie i wypieki :) Muszę w związku z tym przejśc przez dom jak małe tornado, ale dziekuję, że myślę, że dam radę i że się czuję na siłach. :D I za to, że już nie ma minus 20parę stopni za oknem dziękuję, bo marzłam bardzo. I za moje dzieci zdrowe i fajne dziękuję.

dziękuję za wszelkie dobro w moim życiu, dziękuję za dobrych ludzi wokół mnie dziękuję za wolne, świąteczne, ciepłe, radosne dni dzuekuję za zdrowie i miłość i radość panującą w mojej rodzinie dziękuję ,że jestem wolna od złości dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuje , że uśmiech często gości na mej twarzy a z okazji świąt życzę miłości, ciepła, radości, zdrowia, dobrych ludzi wokół i sprzyjających okoliczności .

Dziekuję za to, że idzie mi zgodnie z planem wszystko :) I niech tak zostanie. A w te Świeta życzę wszystkim kafeteriuszom pogodnych dni za oknem, radości w sercu, skrzypiącego śniegu pod butami, i miłości wokół!!!!!!!

dziekuję ,że święta minęły w przyjemnej ,rodzinnej atmosferze dziękuję ,że pozwoliłam sobie na lenistwo dziękuję ,za spokój ducha dziękuję ,ze wszystko dzieje się dla mojedo dobra dziękuję ,że wiem czego chcę dziękuję za pyszną kaszę i dzisiejszy pomysł na obiad i za nowe pyszne ciasto dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym,pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzna ❤️ dziękuję ,że w pracy wszystko dobrze dziekuję ,że moją upatrzoną bluzkę przecenili i jest teraz w mojej szafie

dziekuję ,że święta minęły w przyjemnej ,rodzinnej atmosferze dziękuję ,że pozwoliłam sobie na lenistwo dziękuję ,za spokój ducha dziękuję ,ze wszystko dzieje się dla mojedo dobra dziękuję ,że wiem czego chcę dziękuję za pyszną kaszę i dzisiejszy pomysł na obiad i za nowe pyszne ciasto dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym,pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzna ❤️ dziękuję ,że w pracy wszystko dobrze dziekuję ,że moją upatrzoną bluzkę przecenili i jest teraz w mojej szafie

Szczęśliwego Nowego Roku! Dni tylko dobrych i bardzo dobrych, chwil pracowitych i dających wytchnienie, w dobrej proporcji! Nocy dających wypoczynek i co poniektórym szczęście! Wszystkiego dobrego!!!!!

dziękuję za zieloną herbatę dziekuję, za przednią lekturę dziękuję za dobrych znajomych dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym ,pełnym miłosci i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję ,że bezpieczniki są w porządku dziękuję za dobry nastrój dziekuję za bezpieczeństwo i zdrowie dziewczynek

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! :) Dużo zdrowia i pozytywnych zdarzeń! Dziekuję za to, że moje dzieci dobrze sobie radzą i są zdrowe, i za moją odświeżoną fryzurę, tudzież za to, że finansowo wyszłam wreszcie na prsotą i teraz będzie już tylko lepiej. :D Aaaaa, i jeszcze za to, że mam zgrabne szczupłe nogi (hihi, życzeniowe strasznie to jest).