Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukamcałościwdziurze

Chwila, która trwa może być najlepszą z twoich chwil

Polecane posty

dziękuję ,że spełniają się rzeczy z wczorajszych podziekowań dziękuję za moje nowe mebeliki w kuchni dziękuję, że jestem zdrowa, energiczna, pełna optymizmu i radości dziękuję za świetny kontakt z córkami ❤️ dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję.. ..za to, że smakują chłopcom moje obiadki;) ..za to, że przed nami same perspektywy na lepsze jutro;) ..za to, że więcej się śmieję niż płaczę;) ..za to, że prace posuwają się do przodu;) ..za to, że mandat mógł być dużo większy;) ;) ..za to, że przypomniałam sobie o zapomnianych rozrywkach;) ..za to, że mam swojego rycerza w lśniącej zbroi ❤️

Dziękuję za pozytywny przebieg operacji za to, że moi synowie są zdrowi i bezpieczni za to, że się doczekalam tego, na co tak długo czekałam za to, ze praca mi dobrze idzie za spełnianie się moich marzeń

dziękuję za zdrowie rodziny i moje dziekuję za powrót kotki :) dziekuję za bezpieczeństwo moich córek 🌼 dziękuję ,że kurtki dotrą na czas dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowienim mężczyzną ❤️

Dziękuję za zdrowie mojej rodziny za to, że podróż minęła szczęśliwie a to, że pchnęłam do przodu prace fizczne za to, że kotka Pogodnej wróciła (kocham koty ❤️) za spełnianie się moich marzeń

kotkę to czaruję.... dziękuje za bezpieczeństwo i zdrowie córek, ich radosną kolonię dziekuję za mój zdrowy, radosny, bezpieczny wyjazd dziekuję,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłosci i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za powrót kotki ❤️ dziękuję ,że w pracy wszysko na tip top załatwione dziękuję ,że w dzień i w nocy wszysko mi sprzyja dziękuję za kaszę gryczaną z twarogiem na różne sposoby za dwa tygodnie wracam... życzę Wam realnych powodów do podziękowań

Dziękuję za to, że sobie spuścilam ciśnienie (sposób nie bardzo, ale co tam) za zdrowie i szczęście moich synów za moją kochaną ptrzytulankę, czyli Kajtusia ;) za to, że mam coraz lepszą figurę za spełnianie się moich marzeń

Dziękuję za dobry dzień za udaną operację :) (wczoraj czarowałam, a dziś za fakt) za zdrowie i szczęście moich synów za spełnianie się moich marzeń za miłość, za miłość, za miłość ❤️

Szkoda, że tylko ja tu dziękuję, a inni nie mają powodów albo nie chcą.... Dziękuję dziś za to, że bliska mi osoba wraca szybko do zdrowia za to, że moi synowie są zdrowi i rozsadni i mądrze kierują swoim życiem za błędy, w koncu nas (mnie) czegoś nauczyly za pogodę, ciepłą i słoneczną i pachnące powietrze za dębowe mocne (no kurcze mocne jest :D )

Dziękuję za zdrowie moich bliskich i moje za to, że moim synowm wszystko się dobrze i pomyślnie układa w życiu za to, że posprzątałam część piwnicy i już tam jest czysto za smsa z pozdrowieniami, od kogoś dla mnie ważnego za spełnianie się moich marzeń

Dziękuję za to, że sprawy urzędowe ułożyły się pomyślnie za zdrowie moich synów za to, że już mogę odpocząć w domu i nie muszę jeździć w dziwne miejsca :O za pyszną fasolkę szparagową za spełnianie się moich marzeń

No to dalej sama, z uporem maniaka ;D Dziękuję za udany wyjazd za zdrowie i szczęście moich synów za to, że R. dostał się na wymarzone studia za to, że przez swoje rozkojarzenie zrobiłam coś co poprawiło mi humor na cały dzień :D za spełnianie się moich marzeń

Dziekuje za to ze jutro zobacze sie z moim skarbkiem :) Dziekuje za to ze swieci slonce :P Dziekuje za to ze mam dach nad glową Dziekuje za to że są wakacje :D Dziekuje za to że mam fajny komputer :P :P :P

dziękuje za urlop pełen słońca, radości, wypoczynku, relaksu, harmonii,wariactwa, lenistwa błogiego dziekuję za szczęsliwe powroty dziękuję za bezpieczeństwo i zdrowie córek, moje i bliskich memu sercu ❤️ dziękuję za udane ogórki kiszone dziekuję że godzę się sama ze sobą dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziekuje ,że szukam...dziekuję a niedługo... roczek :)

dziękuję za zdrowy sen dziekuję za wzajemne zrozumienie między córkami a mną ❤️ dziekuje za realizację zamierzeń dziekuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za pyszny chłodnik

dziękuję za moje pozytywne myślenie dziękuję za zdrowie córek, rodziny, moje dziekuje za dobry tusz do rzęs dziękuję ,że w pracy wszysko ok dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania zwiazku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję ,że się ze wszyskim wyrabiam dziekuję za wczorajsze popoudnie i wieczór dziękuje za ich poranne pogaduchy dziekuje ,że jedno pismo napisane dziekuje, że mam wiedzę i moge pomóc dziekuję,że jestem w szczęsliwym i trwałym, pełnym miłosci i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję,że program sie naprawia dziekuję, że jestem wolna od złości dziekuje, za moje kochane i dobre córcie dziękuję za .. dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowednim mężczyzną ❤️

dziękuję, że lubię swoją pracę dziękuje,że pieniądze płyną do mnie obfitym strumieniem dziękuję za zdrowie córek,rodziny, moje dziekuje, że jestem wolna od nałogów dziękuję za krupnik pyszny dziekuję,że jestem w szczęsliwym i trwałym, pełnym miłości izaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za miłoścc, radość, równoeagę ,harmonię w moim życiu

dziękuję, ze jestem bezpolesnie wolna od nałogów dziękuę za moje dziatki dziekuje za materiał na ściereczki dziekuje za wczorajszą rozmowę dziękuję za zdrowie dziękuję,że jestem w szczcęsliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziekuję, że jestem bezboleśnie wolna od nałogów dzięuję za moje zdrowie dziękuję, że dziewczyny organizuja sobie dobrze czas dziekuję za weki smaczne i moje checi by je robic dziekuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzna ❤️