Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukamcałościwdziurze

Chwila, która trwa może być najlepszą z twoich chwil

Polecane posty

Dziękuję za pogodny, spokojny dzień za zdrowie i szczęście moich synów za to, że pchnełam robotę sporo do przodu i wiem, że cała reszta też pójdzie mi lekko, łatwo, przyjemnie i dobrze finansowo za odlotowy i wyczerpujący seeeks :D za spełnianie się moich marzeń

Gość pozytywna ina
Dziękuję za moją córeczkę Dziękuję za pieniądze, które do mnie przyhodzą Dziękuję za codzienne cuda dziękuję za pysznego łososia dziękuję za wszystkich moich klientów

Dziękuję że w moim świecie wszystko w porządku za zdrowie i rozsądek moich synów za ciepłą pogodę za swieżutkie pyszne bułki z jagodami (zgrzeszyłam znowu 😭) za spełnianie się moich marzeń

Dziękuję że sprawy formalne układają się po mojej myśli za moich synów i ich zdrowie i szczęście za jagodzianki za to, że ten głupi chuj jednak nie wyprowadza mnie już z równowagi (no, prawie...i sorry, że zaklęłam, jeszcze czasem muszę) za spełnianie się moich marzeń

Dziekuję za dobre i pozytywne informacje za wlaściwy przebieg studiów moich dzieci za ich zdrowie i właściwe wybory za tego mojego wlasnego mężczyznę z marzeń, niech się wreszcie zmaterializuje gdzieś koło mnie (mogłby być podobny do tego pana :D http://www.youtube.com/watch?v=ALKW4OeAcTg ) za coraz więcej osób, które mają za co dziękować :)

Dziękuje za to, że dziś: -nie zjadłam słodyczy -zaczęłam sie pakowac - ?? Reszta jest do dupy... :(

zaiwaniam na własne życie jak dziki osioł....dziękuję *5 i więcej nie za to ,że zaiwaniam :)

Hihi, Pogodna, a myślałam, że tylko ja tak teraz jak maly samochodzik, chociaż niby są wakacje.... :D Warto zapamiętac, jak będę wieczorem dziękować \"dziękuję, że nie zaiwaniam.\"Tylko wszechśwait podobno ma tendencje do opuszczania słówka \"nie\". :D

Dziękuję za to, że praca idzie mi szybko, łatwo i przyjemnie :) za to, że moi synowie są zdrowi, rozsądni (ROZSĄDNI mówię!!!!) i szczęśliwi za ładną fryzurę, jaką mi się udało dziś sobie zrobić za pogaduszki na stoisku kosmetycznym z PANEM ekspedientem :D za spełnianie się moich marzeń

Gość Jolciaaa
dziękuję za to,że mnie wszystko boli, bo to oznacza,że mam pracę za zmęczenie fizyczne i psychiczne z tego samego powodu - to chyba to samo, co wyżej w sumie ;-) za to,że mi się pralka popsuła, bo kupiłam sobie nową i jest tylko moja ;-) za szczęście w moim życiu za to,że córcia zmła naczynia i trochę ;-) posprzątała, bo ja tego nie musiałam robić za to,że synuś zaliczy rozdział z matematyki, chociaż nie mam czasu mu pomóc za tego Pana, co się koło mnie kręci i ze mną flirtuje ;-) za to,że się w końcu odważy i za wszystko,za co powinnam podziękować, a tego nie zrobiłam z jakichś powodów pozdrawiam SCD i Pogodną 🌼

Dziękuję.. ..za to, że znowu tu zakukałam;) witam wszystkich po dłuuugiej przerwie;) ..za to, że wszystko zaczęło się układać!! ..za to, że ten głupi ch****j się wyprowadził i już więcej nie będę musiała na niego patrzeć, że w domu nastał spokój, że mogliśmy zacząć dbać o dom i rodzinę, że możemy w końcu skupić się na sobie, że możemy zaopiekować się \"teściową\" i szwagrem, że moge swobodnie wyjść do kuchni i ugotować sobie jajka lub parówkę, że mogę gotować obiady dla mojego lubego, że mogę w końcu być panią domu, żejest nadzieja na nasze mieszkanie;) ..za to, że remont łazienki dobiega końca;) i będzie pięknie, będzie ciepła woda, nie będzie trzeba się myć w misce lub chodzić kąpać do rodziców.. cud miód i orzeszki!! ;) ..za to, że zdałam egzamin w pracy, dostałam umowę na czas nieokreślony, awansowałam i dostałam podwyżkę!! ;) ..za to, że chudnę!! ;) ..za to, że w końcu mogę odetchnąć, że wszystko zaczyna się układać i możemy zacząć myśleć poważnie o założeniu rodziny;) ..za to, że mam tego kogoś, kto jest przy mnie, kto mnie kocha, ja go kocham, że się wspieramy, za to że dzięki niemu jestem szczęśliwa ❤️

dziekuję za pozdrowienia :) i pozdrawiam również uff, dziękuję, że robotkę pięknie dokończyłam dziękuję za zdrowie mojej rodzinki i moje dziękuję osobno za zdrowie R dziękuję za pieniadze co mnie lubią dziękuję za świetne relacje z córkami, naszą miłość, bezpieczeństwo, dostatek ❤️ dziękuję ,że dla tej sprawy znajdzie się odpowiednie rozwiązanie dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania zwiazku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za uśmiech ludzi 🌼

Dziękuję za uśmiech za moich synów, za ich zdrowie i szczęście za muzykę, która stawia mnie na nogi za \"Tyskie\", które też stawia mnie na nogi (czasem muszę :( ) za moje szczęście, cokolwiek by to nie znaczyło

Dziękuję.. ..za postępy; ..za M. choć jest daleko hen; ..za to, że jest lepiej niż było; ..za spokój.. ..za to, że jutro jeszcze jeden dzień wolny; ..za duże łóżko, w którym mogę się miętosić i kokosić;) ..za czułe słówka;) ..za to, że się kochamy i życie sobie układamy ❤️

Dziekuję za taniec do białego rana i za to, że teraz mnie nogi tak straaaasznie bnolą :D za to, ze wygrałam współzawodnictwo (nie napiszę w czym bo to cos złego jest :D ale nie seks :D) za zdrowie i szczęście moich synów za ładne ciuchy, które sobie wczoraj kupiłam za spełnianie się moich marzeń

dziękuję.. ..za niespodzianki; ..za śmieszną korespondencję z kolegą z pracy;) ..za to, że z A. się dzisiaj na prawdę fajnie rozmawiało;) ..za to, że udała mi się dzisiaj zapiekanka;) moje małe kulinarne wariacje cieszą się uznaniem;) ;) ..za winko.. przynajmniej od niego brzuszek nie rośnie;) ..za to, że dajemy radę ❤️

dziekuję za torta pysznego i białe wino co szumi w głowie dziękuję, że tak ładnie pomalowałam własnoręcznie kuchnie dziekuję za spokój ducha dziękuję za zdrowie rodzinki ,R,moje dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za terminowość stolarza dziękuję za lato dziękuję za moje córcie kochane udane :)

Dziękuję.. ..za dzisiejszy dobry dzień; ..za to, że kafelki chociaż położone.. ..za to, że grypy coraz mniej.. ..za to, że mam wymówkę.. ..za spokój.. za to, że ponieważ i pomimo.. ❤️

Dziękuję.. ..za to, że nie jestem fałszywa i że nie mam sobie w tym temacie nic do zarzucenia!! ..za to, że potrafię się przystosować i nie stwarzam problemów... ..za to, że chudnę;) ;) ..za to, że jeszcze jest na dziś trochę winka na dnie butelki;) ..za to, że jest pięęęęękna pogoda;) ..za to, że się ostatnio wysypiam; ..za to, że nasz związek ma przyszłość, że się kochamy ❤️

Dziękuję za zdrowie moich synów, nieodmiennie :) za ginger beer, zimne za slodkie, pyszne, ostatnie truskawki za to, że mam świetną figurę :D za wiadomości od osób, od których chcę je dostawać

dziekuje za moje siostry dziekuje za to z emam prace dziekuje za to ze mam wspanialego clopaka dziekuje za moje pieska dziekuje za prawo jazdy ;p

Dziękuję za to, że rozprawiłam sie z nielubianą robotą wreszcie za zdrowie i szczęście moich synów za to, że wiedzą czego chcą i dokonują słusznych wyborów za moją wolność i kierowanie się własnym rozumem głównie za spełnianie się moich marzeń

dziękuję, że moja kotka kochana wraca do domu ❤️ dziekuję za to ,że ten powrót szybko nastapi dziękuje ,że kotka moja jest mądrutka i znajduje drogę do domu dziękuję za to ,że kotka jest bezpieczna poza domem dziekuję za to że jest zdrowa