Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo miły blondyn z grzywką

Ezoteryczna przygoda tarocisty-masturbanta

Polecane posty

Bardzo miły blondyn tasował z przejęciem talię barwnych kart. W panujących ciszy i skupieniu przymknął oczy, napiął wszystkie mięśnie i siłą wewnętrznej energii otwarł tajemne wrota mistycznej wizualizacji. Wysunął rękę z wybraną kartą i przeczytał tajemną wskazówkę od losu: "Sprzedam jabłka. Tanio!"

Gość bardzo miły blondyn z grzyw
- Krzychu, ochhhh Krzyyychuuu - jęczał zapamiętale miętosząc króla pałek w rytm uderzeń wielkiego Krzychowego penisa o jego własną esicę. - Krzyyyychuuu, król pałek. Ty mnie naprawdę kochasz Krzyyychuuu. A już się bałem, że wyciągnę eremitę...

:D Ależ proszę się nie krępować i się przyłączyć. Zamotał na okaleczonym prąciu wielki bandażowy kokon. W akcie desperacji chwycił różowy telefon komórkowy z gustowną przywieszką w kształcie motylka i zdecydowanie wybrał numer. - Cześć brunet - zagaił elokwentnie - powróżyć ci? W odpowiedzi usłyszał trzask odkładanej słuchawki i buczenie sygnału zerwanego połączenia. - Złe fluidy - westchnął - opadły go złe fluidy. Ułożył się wygodnie na starej wersalce, przymknął kaprawe oczęta i przy pomocy zaawansowanej eksterioryzacji udał się do bruneta z pomocną dłonią. Poprawdzie nie tylko dłoń zabrał ze sobą w astralną płaszczyznę. Była tam z nim i głowa i nogi i ręce obie a nawet kuśka z fantazyjnym opatrunkiem. Zamachał swymi eterycznymi łapkami, zamrugał zalotnie widmowymi powiekami, przeniknął przez ścianę i poszybował niczym przejrzysty latawiec do przyjaciela w potrzebie...

Gość kaszannnnkaaa
o szit!! bardzo mily blondynie z grzywka, masz prawdziwy talent!! prosze o link do pierwszej czesci, o ktorej ktos wspominal wyzej bo po tym fragmencie padlam z zachwytu na kolana i pelzam nie mogac sie pozbierac, szacun wielki

Gość kaszannnkaaa
prosimy o wiecej!! to jest w koncu jakas wczesniejsza opowiesc? dajcie linka bo to nieodkryty talent sie marnuje na kafeterii

Gość kaszannnkaaa
"Zamachał swymi eterycznymi łapkami, zamrugał zalotnie widmowymi powiekami, przeniknął przez ścianę i poszybował niczym przejrzysty latawiec do przyjaciela w potrzebie..." to jest boskie po prostu.. :) prawdziwy majstersztyk slowa pisanego

Gość hygenista 3
Blondyn z właściwą sobie przenikliwością zauważył, że brunet najwyraźniej nie wytrzymał napięcia nerwowego ostatnich sekund i że z jego prawej nogawki spodni od piżamy wyleciało kilka ciastowatych kawałków stolca. Blondyn poczuł miły ucisk w podbrzuszu, a jego penior szybko osiągnął rekordowe 9, 5 centymetra. Szybko nawiązał kontakt astralny z boginią Wisznu i - na wszelki wypadek - z trzustką Anatolija Kaszpirowskiego, i dzięki tym manewrom bez problemu przeistoczył się w Kałowego Demona. -Jestem Kałowym Demonem! - huknął groźnie, prezentując przerażonemu brunetowi swoją astralną postać. Wyglądał teraz jak skrzyżowanie zwyrodniałego krokodyla z primabaleriną Opery Helsińskiej. -Łot? - brunet uznał, że rozsądniej będzie udawać Anglika, który nic nie rozumie i może w ten sposób uniknie jakichś strasznych wydarzeń -Demonem! Kałowym! - powtórzył dobitnie blondasek i niczym błyskawica rzucił się w stronę leżących na wykładzinie brązowych fragmentów. Pożerał je fachowo i tak charakterystycznie, że brunet nie mógł dostrzec podstępu -Blondyn! - zasyczał groźnie - ile razy ci mówiłem, żebyś nie robił takich numerów! Najpierw zjadasz kupy a potem chcesz ssać mi laskę, jak ty to sobie wyobrażasz?! Blondyna najwyraźniej zdetonowało odkrycie jego sztuczki. Połączenie z Wisznu zerwało się i czar prysł. Blondyn starł z ust resztki stolca i przepraszająco popatrzył na kolegę. -Daj spokój - rzekł cicho - każdy ma jakieś swoje... no wiesz... hobby. Brunet popatrzył na niego z obrzydzeniem. -Tym razem będziesz ukarany - oznajmił oficjalnym tonem - szykuj tyłek Blondyn z westchnieniem obnażył i rozwarł swoją Grotę Nestle a brunet wyszedł do kuchni po czym wrócił z niej z butelką octu w dłoni... c.d.n.

Gość bywająca w Poznaniu
:-D

Gość trtr
"to jest w koncu jakas wczesniejsza opowiesc? dajcie linka bo to nieodkryty talent sie marnuje na kafeterii" Była ale ktoś się poczuł obrażony i przeforsował skasowanie. Aż chciałoby się wiedzieć dlaczego tak go te opowiadania dotknęły. Chociaż... może tak naprawdę NIE CHCIAŁOBY SIĘ. A co do niewątpliwego talentu narratora, mam cichą nadzieję że nie jest ograniczony do pisania na kafeterii i że dowiemy się gdzie można podziwiać pozostałą twórczość.

Gość kaszannnkaaa
w takim razie zabieram się do kopiowania tego arcydzieła by nie zginęło tak jak poprzednia część, co niewybaczalna strata!! Bardzo miły blondyn to ten co ma żonę od 17 lat, i kochankę? czy moze to jego zona ma kochanka? no niewazne, autorze masz we mnie dozgonnego wielbiciela twego talentu :) czekam na kolejne przygody tarocisty-masturbanta :) "Blondyn zawisł nad nim przez chwilę mierzwiąc mu grzywkę widmowym oddechem. " och, boskie... prawdziwy majstersztyk, doprawdy slow nie znajduje by wyrazic moj zachwyt, moze powiem w tresci zgodnej z forum ertycznym, iz lektura tegoz arcydziela dostarcza mi wileu intelektualnych orgazmow :)

Gość Iuks78
Blondyn kaczym chodem udał się do łazienki. Z zardzewiałego prysznica kapały smętnie krople zimnej wody. Wanna z żółtymi i brązowymi zaciekami też nie wyglądała zachęcająco. Blondyn zdecydował się na kąpiel w wariancie 6 (mechaniczno-chemicznym). W pierwszej kolejności chwycił gumowy przyrząd do przepychania klopa i zdecydowanym ruchem przytknął go do zdezelowanej odbytnicy. W sposób absolutnie fachowy wykonywał ruchu posuwisto-zwrotne, co jakiś czas robiąc przerwę, aby masy kałowe mogły znaleźć ujście na zewnątrz. Wiedział, że cała rzecz skończy się potężnym wytryskiem nasienia, ale sprawa była już przygotowana: w kącie łazienki stał wilgotny mop, który służył do zmywania spermy z podłogi. -Uuaaaaaa! Król pik na waleta karo! - wykrzyknął w chwili orgazmu i opadł bezsilnie na kolana. Następnie blondyn rozpoczął mycie chemiczne. Tu już było prosto - natarł się cały szarą pastą BHP, nie wyłączając pępka i języka i odświeżony wyszedł z łazienki.

Gość uwielbiam baltazara
:) baltazarze jestem twoja fanka:)

:D Można powiedzieć, że jestem fanem moich fanów, których gorąco pozdrawiam i zachęcam do wspólnej zabawy. Pisarskiej rzecz jasna. Karciane i niegodne filozofów pozostawmy bohaterom naszych opowiadań ;)

Gość baltazarze jestem twoja fanka
...ale ja jestem twoja fanka od zawsze i z rownie szerokim usmiechem czytam komentarze ktore wypisujesz pod czarnym nickiem:)

Gość pisarzu niezrzeszony
😘

Gość trtr
Niestety jako fanka niewtajemniczona, choć nie mniej szczera, mogę się tylko czarnego pseudonimu Baltazara domyślać i nikt mi raczej nie potwierdzi czy domysły są trafne.

Gość lampka polnocna1
ja tez sie tylko domyslam:) i jesli moje domysly sa sluszne to wpisy po czarnym nikiem tez uwielbiem :)

Gość sami zobaczcie hahha
co to za nick?

Gość trtr
ANielsko wredne i przenikliwe bywają, wpisy o których myślę, choć miewam mieszane uczucia... Ale czy pochodzą od jednej osoby? Nie wiem. Pocieszam się że poglądu na kogoś i tak nie zamierzam konstruować ani poddawać się wrażeniom, choćby urokliwym.

Gość trtr
co to za nick? oto jest pytanie :classic_cool:

Gość lampka polnocna1
tego nie wie nik

Gość no dobra a kto to ten
opisywany szerko bardzo miły blondyn też nie wiecie?

Gość lampka polnocna1
wiecie:)

Gość pisarzu niezrzeszony i współtw
órcy, nieśmiało proponuję aby w przygodzie bardzo miłego blondyna wzięła udział Purpurowa Łza.

Gość no dobra a kto to ten
jakos nie rzucił mi się w oczy, a szkoda, bo pewnie farazonił;)

Gość trtr
Nie mam pojęcia kim ten blondyn i co pisał. Gdyby nie "pasje blondyna" autorstwa Baltazara, nie zauważyłabym tej osoby.

Ot i rozszyfrowały mnie Panie :D Składam uszanowanie Sprytnym Forumowiczkom, całuję rączki, padam do nóżek i życzę dobrej zabawy ;)