Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo miły blondyn z grzywką

Ezoteryczna przygoda tarocisty-masturbanta

Polecane posty

przeczytałem i myślę, że po nazwach bohaterów powieści, to żeś poyebie nie wyszedł poza etap kreskówek typu Włatcy móch. Zaczernij nick, po poyebom co to czytają , blondaskowi już dziękujemy, czy innym kaszanom, yebie się we łbie i mają schizofreniczne zwidy, jak po dragach, czy innych amfach. Spadać poyebańcy do nauki i lektury hrabiego, na początek XIII księgę Pana Tadeusza, albo Królewna Pi.zdolona, czy inne figliki.

Gość kaszannkaaa
jak widac blondasek potrafi pierdolic tylko o wlatcach moch :) zapewne jest to wszystko co potrafi wykrzesac jego ograniczona pojedyncza komorka mozgowa, i potem produkuje taki belkot bez ladu i skladu

Gość lampka polnocna1
:)

Gość frenetic anus
blondyn, nie wkurviaj mnie jesteś zwykłym strzępem ludzkiego gówna :-o

Gość gość
Pozdro dla hygenistów od pozdro600:classic_cool:

Gość tak tak to nie zart moja droga
tak tak to nie zart moja droga

Gość gość
A Ty kto?:classic_cool:Przecież że nie On, he???

Gość blondyn pewnie domaga się
czytania tendencyjnie wybranych fragmentów twórczości Fredry bo liczy na to, że dyskusja, która się wywiąże po lekturze pozwoli mu je zrozumieć. Do tej pory zrozumiał tylko wulgaryzmy i nazwy określające narządy płciowe. Natomiast fabuła pozostaje dla niego wielką zagadką :) Ale cóż zrobić. Skoro jest głupszy od własnego tasiemca ;)

jeśli jesteś pierwszą żoną to ci współczuje, od 18 lat jest nieboszczką spoczywającą w pokoju, a po drugie jestem szczęśliwie żonaty. Napisaliście już 6 stron, a więc ja teraz napiszę. Na początek przytoczę anegdotę opowiadaną przez pana Prokopiuka, piszącego na teamat wiedzy tajemnej. Przychodzi facet do baru i zamawia setę w kieliszku i prosi o odlanie do naparstka. Zdziwiony barman wlewa do naparstka, a w międzyczasie facet wyjmuje z kieszonki marynarki człowieczka wielkości 10cm. Zdziwiony barman przeciera oczy, a na to facet- Powiedz, no Ignac, to zrobił czrodziej, jak mu powiedziałeś, żeby pocałował cie w du.pę. Autorze topiku nie należy robić sobie jaj z ludzi, którzy zajmują się wróżeniem, tarotem, bo można wyjdź na tym niezbyt przyjemnie, a także z ludzi, jak mawia moja znajoma Helenka,\" nacychowanych\", a ja jestem nacechowany, gdyż w młodym wieku zostałem wdowcem. Tarocistą jestem w pewnym sensie, masturbantem raczej nie bo mam żonę zawsze ochoczą, więc byłbym głupcem, palancie. A więc jako tarocista postawię ci tarota, a więc posłuchaj, wylosowałeś kartę Księżyc a powiada ona: The Moon, Księżyc, nr 18 ZDROWIE-- Przesilenie organizmu i zbyt dużo nerwów osłabiło twój organizm. Możesz spodziewać się kłopotów ze snem. Wymagany wypoczynek i zmiana otoczenia. UCZUCIA-- Rozczarowanie dotyczące obecnego związku. Plany co do przyszłości tego związku były tylko złudzeniem. FINANSE--Mimo to, że dług ci bedzie zwrócony, będziesz się czuła oszukana i pokrzywdzona. PRACA-- Spodziewaj się problemów i nieporozumień w pracy. Spokojnie i dyplomatycznie, jesteś w stanie rozwiązać ten kłopot. RODZINA-- Ktoś z rodziny, będzie miał do ciebie pretensje. Spodziewaj się burzliwej dyskusji. Nie załamuj się, racja jest po twojej stronie i w niedługim czasie osoba ta zrozumie twoją pozycję. Tarot anielski, dał ci kartę Anioł Łaski, a z nim ostrzeżenie, nie rezygnuj zbyt szybko. Osiągniesz cel jak będziesz odważny i wytrwały, a także radę. Wybacz tym którzy cię skrzywdzili, a staną się twoimi sprzymierzeńcami. Nie znam twojego dnia ani miesiąca urodzenia, wobec tego aniołem twoim jest anioł dnia dzisiejszego 07.09. a więc Yehudiah z Chóru Mocy, dobroczynny Anioł Śmierci, wzmacnia słabe charaktery i walczy z uległością. Aby dobrze ci się działo, odmawiaj najczęściej psalm 28, a Anioł Yehudiah, będzie ci przychylny. Łączę pozdrowienia i miłego dnia.

O kurwa. Koleś. Jesteś wielkim pajacem :D

Gość lampka polnocna1
a mi ?! a mi?! ja tez chce jakas wrozbe:) ja tez nie wierze w twoja magiczna moc oraz w to ze wysysasz mozgi innym forumowiczom:)... aczkolwiek sadze ze do twojego chyba ktos sie jednak dobral... no prooosze teraz mi :)

Gość lampka polnocna1
aaaa... i gdybym mogla prosic... to moze mi z tarota francuskiego... jesli nie sprawi to tobie wielki magu klopotu :)

Gość lampka polnocna1
moze choc asa palek wyciagniesz dla mnie na poczatek? ... tak ladnie prosze :)

Lampka nie boisz się jego wielkiej wróżbiarskiej podagry? :D

Gość lampka polnocna1
niespecjalnie:) ponoc wystarczy 3 razy splunac przez lewe ramie i bedzie ok:) a ja jak go czytam to i tak pluje kawa na wszystkie strony wiec ....

Jeszcze sypnąć solą nie zaszkodzi ;)

Gość lampka polnocna1
w oczy?:)

chciałaś lampeczko błysnąć, nie francuski tarot, a Tarot de Marseille, czyli marsylski, plucie przez lewe ramię to na czarnego kota działa, a sól przez lewe ramię, to ludowy przesąd.

blondyn pewnie domaga się------ czyś ty debilu tak organiczony, że nie domyśliłeś się, że jeśli już ten głupek chce coś pisać, to się się kształci na klasykach, a ty poyebańcu, czytać ze zrozumieniem nie potrafisz, edukuj się a nie pie.rdol farmazonów na forum, spadaj przygłupie.

Gość lampka polnocna11
a dziekuje blondynie:) blyskam tylko o polnocy :) co z moja wrozba? mam nadzieje ze moj nick cie nie zmyli bo ten z jedynka znow zakosil mi jakis fan:)

Gość hej lampko
:-D Dlaczego się nie zaczernisz? Nie ukradną Ci wtedy nicka :-D

Gość lampka polnocna11
genaralnie - to raz sie zaczernilam bo jeden mily pan podal madry argument "za" ale poniewaz po chwili zapierdolili mi nick - to tak jak przed moim czarnym debiutem taki i teraz - logowanie sie na czarno mam w dupie:)

Gość hej lampko
Nie rozumiem jak mogli ukraść Ci czarnego nicka ale nie nalegam na ponowne zakładanie :-D Coś nie masz humoru

11 lampko masz pewno fanów, coś ci się pewno poyebało, jak śpiewa Happysad w jednej ze swoich piosenek, mój ulubiony, po stopce widać. Nie jestem magiem, ani magikiem, studiuje tylko wiedzę tajemną, aktualnie zdejmowanie klątw i uroków, by za kilka miesięcy przejść do profesjonalnego rzucania klątw i uroków. A tarota stawiam tym, dla których ja mam ochotę, a tobie nie chce mi się......

Gość lampka polnocna11
to dobrze ze nie nalegasz bo ja nie naleze do uleglych... nameczyl bys sie sporo - a potem jeszcze wiecej bo nicki lampki polnocnej mozna mnozyc jeszcze przez jakis czas:).. a wlasciwie to duzo czasu:) i jesli do tego dodasz jak malo zalezy mi na kazdym kolejnym- to twoj upor zaczyna mi imponowac:)... bo umiejetnosci nie bardzo - gdyby zalezalo mi na czarnym nicku - nie wybralabym lampki polnocnej :) tak wiec pozdrawiam goraco :)

Gość lampka polnocna11
bardzo niezrownowazony blondynie - i dobrze ze wiedze tajemna eksplorujesz poki co dopiero w zakresie teorii.. dobrze byloby bys jeszcze, chocby i w ten sposob, eksplorowal inne dziedziny wiedzy - mniej magiczne moze:) a skoro nie chcesz mi powrozyc z tarota ani rzucic zadnej klatwy to twojej stopki ogladac tez nie bede :) ... a moglbys chociaz rzucic klatwe na tego co mi niki podpierdala ?:)