Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo miły blondyn z grzywką

Ezoteryczna przygoda tarocisty-masturbanta

Polecane posty

Gość kaszana idź ty jak
autor do psychiatry, bo masz z główką, nie tegeś.

Gość kaszannkaaa
moze i mam ale to nie twoj interes :P stanowczo zabraniam konczenia historii,

Gość bardzo miły blondyn z grzywką1
Długość historii zależy od wydolności wyobraźni, fantazji i chęci twórców więc niech się snuje opowieść póki sił witalnych, intelektualnych i wspomnianych chęci staje :D A ulica była zadziwiająca. Sznur ludzi poruszał się w miarowym, pospiesznym tempie w przeróżnych kierunkach. Pstrokate stroje raziły wrażliwe po mrokach celi przekrwione oczęta. Samochody warczały i trąbiły, ludzie mówili, śmiali się, krzyczeli, psy szczekały, gołębie dziobały na skwerku okruszki sypane hojnie przez podstarzałego eleganta w lekko pomiętym garniturze. - Dziwne - mruknął Blondyn. Podrapał się za uchem i uszczypnął w lewe jądro by sprawdzić czy nie śni. Nie śnił. Stał nagi jak go Pan Bóg stworzył, czochrał się po włochatym jaju a wokół niego żyło miasto i jego obywatele. Obywatele, którzy coraz częściej spoglądali na niego ze zdziwieniem, niepokojem a nawet - zaczął podejrzewać - ze wstrętem. Aby przerwać niezręczną sytuację i rozgrzać się nieco ruszył świńskim truchtem w kierunku domu. Biegł niczym małe, szczęśliwe, szczeciniaste prosiątko wymijając zgrabnym slalomem przechodniów, przeskakując klomby z kwiatkami i obszczekując bezdomne psy. Zdyszany wpadł do mieszkania wprost w objęcia Gargusia, wyciągnął kartę z nieśmiertelnej talii a na niej wizerunek Matyldy w pozycji wybitnie ginekologicznej wyciągającej z pochwy wielką wędzoną makrelę z parówką w pysku. Bordowy napis głosił "KUPUJ TYLKO POLSKIE PRODUKTY". Zacukał się, posmutniał i markotny usiadł na niskim stoliku gdzie znieruchomiał oddawszy się medytacji "zsiadłego mleka" czekał cierpliwie aż się zsiądzie... :D 🖐️ Ponawiam zaproszenie dla wszystkich chętnych. Przyłączcie się, piszcie, bawcie i świntuszcie. Troszkę odwagi ;)

perwersje ci się blondasku powiększają, do swojego zboczenie doszedł ci jeszcze ekshibicjonizm, robisz postępy. Koniecznie zmień dilera, sprzedaje ci trefny towar.

Gość lampka polnocna11
stanowczo nie zgadzam sie na zakonczenie historii !:)

Gość hahahahahahhahahahahahahahaha
To jakiś projekt ten blondyn. Nie wierzę że tacy idioci istnieją :D Pozdrawiam piszących :D 🖐️

Gość lampka polnocna11
witaj brumko - brumasku:) ... i dlaczego brumasku?????

A tak mi się spodobało.Ciągle ktoś pisał, że brum jest głupia, to sobie nowe imie wybrałam

Gość lampka polnocna11
brum nie jest glupia na pewno:) zaryzykowalabym stwierdzenie ze ... jak na 17 latke to jest nawet szalenie madra .... :)

Gość lampka polnocna11
hm... powiedzialabym nawet ...ze osobiscie dalabym jej wiecej niz 17 :)

Gość lampka polnocna11
to do zobaczenia pojawiajacy sie i znikajacy brumasku :(

Gość kaszannnkaaa
zazdroscisz blondasku tych perwersji?? twoje zycie erotyczne polegajace na marzeniach o nastolatce i dzikim seksie z wlasna reka ci sie znudzilo ? 🖐️

hahahahahahah to przykład idioty nowomowy, nauczyć gówniarza co chodzi i powtarza, puknij się w ten durny łeb, szczylu

Gość salamandrrra
Czy mogę zapytać dlaczego osoba przybierająca nick bardzo miły blondyn jest bardzo... niemiła?

Gość inny_inaczej
lepiej nie bądz za ciekawa, bo znów uruchomięlawine złośliwości, która i ciebie może wchłonąć

Gość salamandrrra
inny inaczej: ależ uruchamiaj, jak musisz. Twoja złośliwość świadczy źle tylko o tobie :P

Gość nowicjusz_123
juz cię uruchamiam. pa !

Gość bardzo miły blondyn1
prosze w to nie mieszac Salamandry, brrrrrrrrrrrrrrrrrrr :((

blondasku z grzywą, nie wysilaj się ja mam to wszystko w du.pie, jak mówi moja ulubienica Doda, znudził mi się twój cieńki koncept i zgłosiłem do skasowania, a darmowa reklama zwisa mi jak kilo kitu na zardzewiałej agrafce. Nie zapomnij o wizycie u psychiatry, może u seksuologa, bo fantazje twoje są z deka zboczone i wymagają fachowej porady specjalisty.

Gość Dop******lam dziś każdemu
czarny blondynku, ty jescze możesz.........? :D

Mensch, verfluche, wysyp, mutantów blondasa, nie dopierdoliłaś mi, mogę i nie narzekam, jak te zmutowane trole.

Gość Dop*****lam dzis każdemu
fajnie sie wqurviasz, ale ubaw :D

Gość synonim_blondyna
dobra juz cię nie wkurwiam dalej ,spij spokojnie, PA!

mnie może wqrwić tylko i wyłącznie Urząd Skarbowy, nikt poza tym......nie pochlebiaj sobie.

Gość synonim_blondyna
tak się składa ,że pracuję w tam w okienku, więc stzrez się Mysiu Pysiu! pa , spadam cos wrzucic na ruszt, ale jutro moze troszeczkę cie jescze popiesczeę

Urząd Skarbowy jest to jedyne zjawisko, którego sie boję, do granic paniki, raz w roku mam miękkie nogi i prezentuję klasyczny cykor z definicji

Gość Fabiane***
podzielam twój pogląd w tej materii, mnie tez raz się do dupska dobierali, ale wszystko zawsze nagrywam i kopiuje

Gość lampka polnocna11
11:10 bardzo miły blondyn http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3833023 proszę o usunięcie, zrobił się , temat obsceniczny, obrażający mnie, ja nie pozostaje dłużny i brniemy z ślepy zaułek bez sensu. Podszywacze zaczynają prezentować fantazje erotyczne, graniczące ze zboczenia, niedoprzyjęcia w cywilizwanym świecie. Dziękuję. .... szanowny blondynie a ktoz z nas winien ze sie identyfikujesz z fikcyjna postacia ??? jeszcze troche i stwierdzisz ze i kubus puchatek jest o tobie :) .... albo "egzorcysta"... nie rozumiem tez dlaczego sugerujesz ze autor jest podszywaczem... on ma grzywke a ty nie, on jest NR JEDEN a ty nie... no i poziom intelektualny tez reprezentuje inny