Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilailaila

sms - doradźcie co mu napisać

Polecane posty

Gość ilailaila

Sytuacja wygląda tak: w piątek wybrałam się z koleżanka napiwko, pzrypadkiem spotkałyśmy jej kolegę z pracy który też szedł na piwko z reszta ludzi od niej z pracy i nas zaprosił. Poszłyśmy :) poznałąm tam fajnego faceta, ale niestety jak on przyszedł to jakieś pół godziny później my musiałyśmy wyjść. W ponedziałek rano ten chłopak zagadał z moja kumpelą ze mu sie podobam, ona powiedziałą mu ze on mi też wpadł w oko. Wiedział ze ona nie da mu mojego numeru telefonu bez pytania mnie o zdanie więc dał jej swój numer zebym ja się odezwała. Żeby nie wyjść na desperatkę ;) nie napisałam od razu w poniedziałek tylko odczekałam, dziś chcę napisać, Tylko kurcze nie mam pomysłu co napisać. Samo "cześć, dostałąm Twój numer od .... . ......" bez sensu chyba, ratujcie mnie ;)

Gość ilailaila
:D takie to będą później, narazie chcę zrobić dobre wrazenie :p

Gość ilailaila
NA pozcątek myślałąm jednka o czym lżejszym :p

Wymagająca jesteś :o Cześć, dostałam Twój numer od (tu imie koleżanki). Fajnie mi się z Tobą ostatnio rozmawiało, więc moze miałbyś ochotę spotkać się dzisiaj wieczorem? :)

Gość ilailaila
No to już zdecydowanie lepsze :D ale chyba poczekam aż on wyjdzie z propozycją spotkania ( a wiem że już to zrobił :p )

Gość ilailaila
No bo nie ma, ale dał mi swój i jak sie odezwę (jak już wymyślę coś mądrego) to będzie miał :)

Gość Jacobs o poranku
ja uwielbiam pisać smsy do mojej Ukochanej. Bo i ona uwielbia je dostawać;) Więc skrobię tam esa na dzień a szczególnie wtedy jak wiem, że ma coś ważnego w tym dniu. Czymś sie trapi bądz cieszy:) O! zaraz jej poślę;) pewnie teraz kawe pije:)

Puść sygnał a jak się odezwie to powiedz że niechcący i zacznij jakąś gadkę :) Udawaj zdziwioną że to jego numer może :)

Gość ja z moim miałam
moze nie tak od razu zapraszaj go ty. Poczatkek ok, "Czesc, tu.... Dostałam twój nr tel od..... i pisze, bo fajnie mi się ostatnio z tobą rozmawiało. Jesli masz ochotę to się odezwij. "

Gość ilailaila
Kurcze, niby wszystko super tylko my tak troszkę ze soba gadaliśmy więc nie wyskoczę z czyms takim, po prostu się sobie spodobaliśmy....

Gość ja z moim miałam
to wyrzuć "I pisze bo fajnie mi się z tobą rozmawiało" i po kłopocie. :)

Gość ilailaila
Wiem!!!! :D :D :D Olśniło mnie :p napisze tak "cześć. Dostałąm Twój numer od ...... Jak tam po piątkowym piwku? ....." będzie? jak myślicie?

Gość lalalaki
tak bedzie najlepiej :)

Gość ilailaila
dziękuję wszystkim za rady :D milego dnia :D

Gość ilailaila
wiem zrobie mu loda ;)

Gość ilailaila
Dobra, dobra, nie przesadzajcie ;) na przyjemności przyjdzie jeszcze pora :p

Gość LADY25698
napisz tak: czesc tu (podaj sowje imie) poznalismy sie na piwku,pamietasz?co tam u ciebie?pozdrawiam tym tekstem bedzie naturalnie i nie wyjdziesz na taka ktora od razy cche sie spotkac czy cos...niech on cie zdobywa:-P

Gość ilailaila
Lady, dokąłdnie o to mi chodzi ;) a napisałam tak "cześć. Dostałąm Twój numer od ..... . Jak tam po piątkowym piwku? Szkoda że my musiałysmy tak wcześnie wyjść. ......." Brzmi całkiem nieźle :p teraz niech on działa ;)

Gość Co za piaskownica
Dobrze, że niedługo koniec wakacji.

Gość ilailaila
No to świetnie, szkoda tylko ze ja nie ide do szkoły bo już dawno ją ukończyłam :D :D :D a tematy tu się pojawiają dużo głupsze więc nie widze powodu dla którego ja bym nie mogła zamieścić tu swojego i posłuchac rad osób które mają ochotę mi ich udzielić :D :D :D

Gość talala
Napisz, napisz co odpisał :)

Gość ilailaila
Jeszcze nic nie odpisał. Zobaczymy dalej :p

Gość ilailaila
hej tu pisze jola pamietasz na piwko miales duzgo i i mi wsadzales do ust chce replay