Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annas1987

Moje dziecko umarło na sepse POMOCY

Polecane posty

Gość annas czy juz cos wiadomo

Gość podnoszę______________________

Gość dalej nic nie wiadomo

Gość dalej nic nie wiadomo
:(

Gość podnoszę_____________________

Witam wszystkich ponownie!! Nie pisalam dlugo na swoim topiku bo postanowilam isc do pracy i to mnie uratowalo od zalamania psychicznego tam tak o tym nie mysle bo nie mam na to czasu:) PYTACIE CO DALEJ W MOJEJ SPRAWIE?? zlozylam skarge do prokuratury i dostalam pismo ze zostalo wczete sledztwo w sprawie nieumyslnego spowodowania smierci.... Ale prokurator powiedzial odrazu ze nadzieji nie dale na wygranie sprawy bo.. z lekarzami ciezko wygrac bo to mafia!! I lekarz lekarza bedzie bronil!!! ................ bez komenatrza........... dziekuje ze jestescie ze mna.... a co prochow to nie biore zadnych tabletek uspakajajacych wy jestescie tymi tabletkami.... dziekuje ze jestescie ze mna!!!!

a tam w gole przygotowuje sie ciagle drugiej ciazy i drugiej dzidzi musze wyleczyc wszystjkie zeby jest ich 5 jeden juz mam zrobiony :D biore tez kwas foliowy pozniej bede antybiotyki brac wierze ze jeszcze bede miala dzidzie

no niestety z lekarzami ciężko wygrać :( trzymaj się! skoro praca ci pomaga to dobrze że do niej wróciłaś. powodzenia w staraniach o kolejnego maluszka :) tym razem już wszystko będzie dobrze, musi być :D

annas przykro mi, że spotkała Cię tak wielka strata. Mam nadzieję, że uda Ci się z drugim dzidziusiem, 3mam kciuki. I pokaż lekarzom, że tak łatwo z tego błędu się nie wywiną!

Gość annas czy juz cos wiadomo
czyli co tak na prawde było przyczyną śmierci? Czemu nie dałaś rozgłosu w Głosie? Myślę,że powinnaś... nie ma gorszej kary dla lekarza niż podważenie jego reputacji.

Moj adwokat wykluczyl naglasnianie poniewaz moge tylko tym sobie zaszkodzic... Dzisiaj bylam u prokuratury i przezylam szok..... Prokurator powiedzial ze byc moze lekarze zostana przesluchanie w tym jeszcze roku, sprawa bedzie ciagnac sie latami :( bo musza poczekac na opnie bieglych a na taka opinie czeka sie od roku do poltora!!!!!!!!! Mam przyjsc w grudniu dowiadywac sie !!! masakra ale i tak sie nie poddaje!!! W ogole powiedzial ze dobrze ze najpierw zglosilam to do prokuratury bo za ta opinie panstwo bedzie usialo zaplacic prawie 50 tys zl.....ale naszczescie ja nie musze a jakbym ja napierw robila sprawe cywilna to ja bym musiala tyle zaplacic a tu mam zadarmo!!! A tak w ogole to w Grudniu biore slub :) i po slubie starania o nowe dziecko :D

Gość agnieszka79
Współczuję straty :( Jednocześnie gratuluję zaręczyn ;) Walcz do końca, choćby to miało trwać 10lat, niech odpowiedzą za swoje błędy!!! Pozdrawiam :)

Niech lekarze nie czuje sie zbyt niwinni!! A jak nie ygram sprawy to bede sie odwolywac do skutku!!!

Gość zszokowanabardzo
Nie poddawaj się,lekarze muszą odpowiadać za swoje błędy.Dużo ludzi spotykają takie tragedie ale niewielu z nich m silę walczyć bo tak się właśnie przyjęło ze z lekarzami nie da się wygrać.A trzeba im pokazać że da się! Wiem że nigdy nie zapomnisz o swojej córeczce i o tym co przeżyłaś,ale na pewno wkrótce urodzisz ślicznego dzidziusia który pozwoli ci cieszyć się macierzyństwem i ukoi twój ból.Tego ci życzę :)

Właśnie rozmawiałam z Dr. Ś na ten temat i zdaje relacje: Wymaz jest sens robić przede wszystkim kobietom, które miały w okresie ciąży bardzo często stany zapalne, upławy itp. Powiedział, że robienie tego badania profilaktycznie w 32 tyg często nie przynosi efektów bo to że wynik wyjdzie ujemny to nie znaczy że za 2 tyg paciorkowiec się u nas pojawi. Dodatkowo nawet jeśli się pojawi to leczenie jest takie jak na zasadzie toksoplazmozy czyli nie daje 100% bezpieczeństwa dla dziecka. Na Łubinowej od 2007 roku podczas porodu każda pacjentka ma tak zwane wyjaławianie pochwy na 48h płynem DEKADYNA (coś w rodzaju jodyny) i to zabezpiecza płód przed jakąkolwiek bakterią. Wynik z tego taki: Internet jest fajny ale dla nadwrażliwych i opiekuńczych (czyli wszystkich NAS :P ) nie do końca jest "zdrowy"

Gość faktycznie dziwne, ze raz pisz
e w Ustce, a raz w Olkuszu zwłaszcza, że gdzie Olkusz (południe kraju), a gdzie Ustka (północ) no dziwne to:O

Gość faktycznie dziwne, ze raz pisz
a co jeszcze bardziej dziwne: wejdźcie w jej profil i przeczytajcie co ma wpisane w - moje dzieci: MIKOŁAJ 4 lata i 4 miesiące (urodzony 10 października 2008) ten temat to ma być jakiś głupi żart???

Gość hmmm co ona jakas
nienormalna???

Gość temat odgrzebany alee
trzeba być niezła kurwą i szma c i a r ą :o żeby założyć taki temat i się podniecać, że ktoś w to uwierzył. współczuję p o j e b o wi :o

Gość gość1989
Annas1987 chcialam zapytac jak sie czujesz? Wiem ze temat poruszany byl dawno temu... chcialam tylko wiedziec jak sobie radzisz?

Gość gość
Ja bym nie szczepiła dziecka po porodzie i w ogóle skąd wiesz że szczepienie nie wywołało sepsy ja myślę że mogło, dzieci umierają po szczepieniach bardzo mi przykro