Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RazemMY

Zostawione Zagubione Zranione ŁĄCZMY SIE

Polecane posty

Gość Jessy27
własnie ty masz córkę, a on mi synka nie odda.

Gość Jessy27
nic, ide, nie wiem co bedzie. ja zaslużylam na najgorsze ale mój syn nie. pozdrawiam i dziekuje mimo wszystko za rozmowe.

Jessy27 jak to nie odda Ci dziecka? A co porwie go, ucieknie z nim? Bo ja czegoś tu nie rozumię. Może dajcie sobie czas i obydwoje ochłońcie. Potem spróbujcie się poprostu dogadać.

"Jessy27 jak to nie odda Ci dziecka? A co porwie go, ucieknie z nim?" a co - ona ma go zabrać i porwać? :D:D

komiczne, ale z Ciebie pajac, czytac tego sie nie da, stary a glupi...

komiczne zauważ, że ona nie wspominała o tym, że zabierze mu dziecko. Pisała tylko, że teraz dziecko jest dla niej najważniejsze. Jeśli w sobie widzi te złe cechy, którymi skrzywdziła męża to ok. Niech wyciągnie z tego wnioski i spróbuje coś z tym zrobić. Chce być dobrą matką i nie skrzywdzić swojego (ich) dziecka. Jeśli jest rozsądna to spróbuje się dogadać w tej kwesti (opieka nad dzieckiem).

"komiczne zauważ, że ona nie wspominała o tym, że zabierze mu dziecko" no wlasnie to Ty zauwaz, ze ona pisala o tym, ze odeszlaby, ale chce zabrać dziecko

" czytac tego sie nie da" skoro sie nie da czytac, to znaczy, ze nie przeczytalas mych slow, skad zatem wiesz, ze jestem pajacem? :P

komiczne zwracam honor, faktycznie przeoczyłam to zdanie. Mimo wszystko obydwoje chyba powinni ochłonąć. Nie ma nic gorszego kiedy dwoje dorosłych ludzi robi z dziecka kartę przetargową, ehhh ...

i ja obawiam sie, że ta kobieta jest zbyt mało stabilna emocjonalnie, by moc pozostac z dziekciem i wychowywac je... nie znam jej oczywiscie, ale sama o sobie pisze dosc niepokojace rzeczy

Na pewno jest słaba i widać, że nie daje sobie rady z takimi rzeczami jak kryzys w małżeństwie. Nie wiadomo o co chodzi z tym, że rani męża i w jakim stopniu tego typu dzialania mogą wpłynąć na dziecko

" czytac tego sie nie da" skoro sie nie da czytac, to znaczy, ze nie przeczytalas mych slow, skad zatem wiesz, ze jestem pajacem? WLASNIE STAD! :D

\'\'komiczne\'\' .....mam pytanie po co ty tu w ogole jestes???? cos z toba nie tak???....u ciebie to tylko powtarzajace sie teksty \'\'normlany facet tak ma\'\' ty chyba jednak nie jestes normalny....