Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RazemMY

Zostawione Zagubione Zranione ŁĄCZMY SIE

Polecane posty

Jessy, skoro masz dobrą pracę, to weź dzieciaka, niech nie patrzy na łzy, wynajmij sobie jakieś mieszkanko i na spokojnie z dystansem podejdź do sprawy Komi, ty przedmiocie!

A teraz serio... zawiniłas Ty Jessy a mimo to, nie umiesz ugiąć karku... Nadmiar nieuzasadnionej dumy rozbija Twoj związek... Ktory zreszta i tak nie ma sensu, skoro to pasmo awantur

Gość Jessy27
za każdym razem kiedy maz wyciagał do mnie reke po zgode i my wybaczył, dostawał tą ręką w pysk ponownie.Zaczynam uważać,że nie nadaję sie do życia w związku.

"ze wzflędu na woje słowa traktuje cie jak rzecz" męża tez tak potraktowałas, ze wzgledu na jego słowa? ja Cie moge zostawic, po mnie plakac nie bedziesz... a mąż? traktujesz go tak samo jak anonimowego wrednego typka z netu?

"za każdym razem kiedy maz wyciagał do mnie reke po zgode i my wybaczył, dostawał tą ręką w pysk ponownie.Zaczynam uważać,że nie nadaję sie do życia w związku" zrób ostatnią dobrą rzecz w tym związku.. zostaw chłopa w spokoju... zasłużył na normalne życie i normalną babke...

Gość Jessy27
sissy, powiedział ze jak mu zabiorę dziecko to mnie znajdzie , nie odda mi dziecka.A tylko ono mi zostało.

Gość Jessy27
chyba masz rację komiczne:(

Gość Jessy27
niestety.

Gość Jessy27
co ty myślisz że ja jestem jakimś potworem ? bez przesady.on też ma swoje za uszami.

Jessy, nikt Cię nie ocenia. Nie może Ci po prostu nie oddać dziecka :) To nie jest film, to życie. W życiu jest prawo, policja i takie tam bzdury (Komi bez urazy)

nie potrafisz prawidłowo ocenic konsekwencji swych czynów i dzialas zanadto impulsywnie... powiedz sobie wprost - dla dobra dziecka, nie nadajesz sie do opieki nad dzieckiem

Gość No co ty komiczne
w tym kraju tylko matka potrafi sie dobrze zajmować dzieckiem.:p

Gość Jessy27
latwo ci kogoś oceniać po kilku linijkach , ale nie masz racji.

"No co ty komiczne w tym kraju tylko matka potrafi sie dobrze zajmować dzieckiem" patrzac na orzecznictwo, to faktycznie matka musialaby zostac skazana za handel organami i usiłowanie zabójstwa dziecka, zeby opieke powierzono ojcu... a i to nie jest pewne

Gość a ojciec jak kocha
i tak jest zły. :classic_cool:

Gość Jessy27
maz jest cudownym ojcem, ale ja też jestem dobrą matką, dlaczego mam stracić dziecko które kocham najbardziej na swiecie, tylko ono mi zostalo.

Gość a dlaczego to on ma stracic
dziecko skoro jest cudownym ojcem?🖐️

Gość Jessy27
dobra , nie ma sensu dłużej tu pisac, życze wam żebyście nigdy nie czuli sie tak podle jak ja teraz.

my panujemy nad naszymi zavchowaniami, wiec tak sie czuc nie bedziemy... szybkiego terminu sprawy rozwodowej życze... i zeby adwokat meza za bardzo Cie nie złupił :P

Gość Jessy27
daruj sibie komiczny ludziku. aha i zmieńcie tytuł topicu na" zostawione zagubione zranione- mozna sobie po nich pojeździć"

w sumie to niezła propozycja :P a Ty nawet nie uczysz sie na błędach... zero pokory .... namieszałas, napsułas a rzucasz sie jak Żyd po pustym sklepie

Gość Jessy27
oj komiczne nauczyciel z ciebie marny.

Gość Jessy27
taki z ciebie nauczyciel jak ze mnie żona

Nie oczekuj, że będziemy wszystkich głaskać po głowie i razem płakać...

to nie ja mam Cie uczyć... to życie powinno... ale na takiego ucznia, nawet życie nie da rady... Dobra kobieto - teraz serio - powodzenia, bądź silna i nie postępuj tak jak do tej pory, działając na własną szkodę... i zapamietaj jedno.. jak zawinisz, to pochyl głowe, wysłuchaj reprymendy, a nie odszczekujesz sie eskalując konflikt

Hmmm.... Zadziwiające jak wiele osób \"nie zainteresowanych\" topikiem i uważających ten topik i jego temat za bzdurny/głupi/etc. wypowiedziało się na nim i to nie raz ;) Zastanawiam sie z czego to wynika?...