Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja zrobilam nie wyb

Pomocy, jak wybrnąć,co ja zrobiłam!!!!!!!

Polecane posty

Gość JustynkaAngels
Jak to tak zostawisz to i koles bedzie dziwnie o Tobie mysla(ze zwialas, nie sprzatnelas, nie odzywasz sie teraz) i jego rodzice(ze co z Cibie za Kobieta ze po sobie nie sprzatnelas takiej plamy).i w dodatku Tobie bedzie ciagle glupio, ze tak sie stalo, ze koles moze komus opowiedziec, waszym wspolnym znajomym na przyklad, ze nie posprzatalas...To trudne, ale proponuje do niego zaszwonic, powiedziec co sie stalo, powiedziec ze przyjdziesz i uporasz sie z plama, przeprosic jego rodzicow.Jezeli sa w porzadku to sie tylko rozesmieja.I Tobie spadnie kamien z serca i oni beda lepiej myslec o Tobie...Wiem ze ciezko tak zrobic, ale wyobraz sobie wasze kolejne spotaknie, lub to co jego rodzice mysla o Tobie

Gość głupia prowokacja ale jakby
coś takiego miało miejsce, to bym to wytłumaczyła otwarcie chłopakowi (jemu nie trzeba by było, bo jest normalny) i rodzicom i zaproponowała, że pokryje koszty wymiany tapicerki lub kupię nową kanapę. Ludzka rzecz. Ale w życiu nie widziałam takiego okresu:P

Gość jak mozna chlopaka poczestowac
tamponem :D oblech :O

Gość Martitkaaaaaaa
zadzwon i przepros albo napisz smsa, a dlugo sie znacie?

Gość a ja miewam taki okres akurat
ze nie wiem kiedy zaczyna i od razu siura... A w stanie podniecenia okres moze sie przyspieszyc :P

JustynkaAngels ma racje, ja rozumiem spanikowałaś ale jeżeli obydwoje macie więcej niż 15 lat powinnaś o tym mu powiedzieć , nie musiał tego oglądać ale jakiś odplamiacz przynieść lub pobiec kupić żebyś próbowała to sprać a nie uciekać cichaczem. Teraz jeśli Ci zależy na chłopaku hmm kup jakiegoś Vanisza zawiąż wstążkę jak prezent i z niewinna minką idź przepraszać :)

najgorsze to to ze ta mama wracała pózniej do domu, on cos mowil, ze gdzies tam poszła! Ona musiala to widziec przeciez jak wrócila!

Gość krew to trzeba spraw w miare
szybko i zimna woda... Ciekawe jak autorka miala to zrobic po tajniacku :O

Gość Martitkaaaaaaa
a moze o wypral ta kanape, jak to zobaczyl napewno tak zrobil :)

Gość takie rady jak Wy tu dajecie
to daja albo osoby, ktore sie nie potrafia wczuc, ktorym nigdy nic takiego sie nie przytrafilo albo ktore nie znaja granic i nie odczuwaja wstydu :O

przeciez on tam pewno nie wchodzil juz potem, ale on sie nie odzywa, to jest zastanawiające, a ja nie umiem zadzwonic, niestety, chyba sie juz nie odezwe

"Próbowalam to jakos zmyc, wytrzec , ale sie nie dało!" skoro to w takiej konspiracji robiłaś t raczej po wode do łazienki nie biegałaś to co plułaś na tą plamę ? paznokciami zdrapywałaś? Dlatego myślę że to jednak prowokacja...:p

Gość wlasnie nie da sie wyprac
szybko wiec niby co miala zrobic?? :O Jak by wytlumaczyla facetowi, ze idzie z miska zimnej wody do pokoju :P

Gość Maaave
kanapa już pewnie wyprana, nic tylko dzwonic i przeprosić- nie za plame, ale za ucieczkę :] Miałam w lo koleżankę która miała mega okresy. Raz na matmie baba ją wola do tablicy, ona wstaje i cała dupa czerwona! nie mała plama, ale całe dupsko! pożyczyła sweter od kolezanki, zawiązała na tyłku i poszła się przebrac- bo miała 5 min drogi do domu. Wróciła, ale na następnej lekcji było to samo! Potem opowiadała, że zazwyczaj nosi tamopn plus podpaskę, a i to czasem mało! oOo

Gość ekstra... truc sie
tabletkami po to by zmniejszyc okres... Wystarczy Rutinoscorbin ;) Ja jak mam okres i sie gdzies wybieram to lykam Rutinocrorbin :)

cukierasek, sorry za niesłownosc, próbowalam to wytrzec chusteczką. Nie, nie szlam po miske z wodą ani scierkę! Odkurzacz, ani mopa! Jeszcze jakiegos slowa chcesz sie przyczepic?????????? Jezus!, jak nie wierzycie to nie komentujcie, to proste!

Gość ekstra... truc sie
Maaave ---> Od razu bym zmienila szkole :O Tez mam takie obfite. Tamponow to w ogole nie uzywam - nie ma sensu :P

no dobra, co do wkladek to ok, moze i racja ale teraz juz jest po pTOKACH, AUTORKA Sama przyznala, ze nie myslala glowa no to ma za swoje, nastepnym razem pomysli chodzi o to ze zwiala a nie sprzatnela

Gość ekstra... truc sie
w sumie moglas niepostrzezenie przejsc sie do lazienki zmoczyc ta chusteczke w zimnej wodzie i wrocic tam, ze niby zapomnialas czegos, ze Ci kolczyk sie zgubil czy cus... Jak nie duza plama to by dalo rade... No ale teraz juz po ptakach

Gość Martitkaaaaaaa
spanielka prosze Cie faszerowac sie tabletkami zeby miec mniej obfity okres? :o

Gość ekstra... truc sie
tabsy sa glownie po to, by nie miec dzieci... Maja skutki uboczne. Jak mozna nie brac hormonow... to po co je brac? :D