Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie tartaku

Ile minelo czasu od Waszych zareczyn do slubu?

Polecane posty

Gość klasaf
u mnie 4 miesiące :) :) wszyscy sie cieszyli z nami

Zaręczyny po 3 miesiącach - w3 marcu. ŚŁub 18 października. Guniorek przy okazji pozdrawiam. U nas było tak jak u was czyli standardowe pytania o ciążę :P

pozdrowionka zielony_groszku :) a tak na serio, pytania to byly jak zaczelismy mowic ludziom ze sie zareczylismy, potem juz luzik :) ale dam sobie reke uciac, ze znajdzie sie zawsze ktos, kto bedzie mnie uwaznie na poczatku wesela, czy aby pije alkohol a nie wode :P

Zielny groszek - tzn od zaręczyn do ślubu 7 miesięcy nie? mnie się oswiadczył po 3,5 miesiąca bycia razem :) Nikt nie pytał o ciążę ....może dlatego, że na pytanie kiedy ślub uzykiwali odpowiedź "w przyszłym roku" ...ale jestem pewna, że gdybyśmy wybrali sobie zamiast lipca maj np to jak nic bylibyśmy posądzeni hehehhe

U mnie bedzie rok i 9 mc;] zareczyny byly w sylwestra z 2007 na 2008 ,a slub bedzie 19.09.2009 ;]]]]

Gość rok i 4 miesiące

Gość -----m------------------
u mnie 6 mies i nkkt nie komentowal, chyba, ze za naszymi plecami ;)

Gość Justysia26
Równiutkie 7 miesięcy od zaręczyn... a 9 miesięcy od poznania się :D Też wszyscy w szoku i pytanie "czy jesteś w ciąży?" Wrrr.. Nie nie jestem. To ślub z miłości :D

Gość ewelinaghj
u mnie w sumie nie bylo zereczyn,niemal od poczatku zwiazku mowilismy ze kiedys bedzeimy tworzyc rodzine, i takie tam... oficjalnych zareczyn nie bylo, tylko od razu decyzja i data. slub byl po 4 latach zwiazku a 10 miesiecy po podjeciu decyzji.