Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Titi Nona

Pamiętacie jeszcze pierwszy raz?

Polecane posty

Gość aaaaaaasia
zdecydowanie za duzo o tym myslisz!!! Przestań sie zastanawiać, martwić i w końcu to przeżyj. Każda kobieta jest inna i każdy pierwszy raz jest inny. nie chce mi sie wierzyć, że przy normalnym pierwszym razie można dochodzić do siebie przez 4 m-ce. Dla mnie jakis hardcore. Kiedy my wyszlismy z lazienki po 1szym razie, kochalismy sie tej nocy jeszcze 4 razy i za kazdym razem bylo lepiej. Czulam lekki dyskomfort miedzy nogami, ale nastepnego dnia nie czulam juz nic. Mowie ci, grunt to podejscie i pozytywne nastawienie. Nastawienie nie na to, że będą fajerwerki, ale na to, że będzie miło, czule, przyjemnie i że po tym będziesz miała poczucie, że dobrze zrobilas. Patrzac na moje kolezanki widze prawidlowosc miedzy pierwszym razem, a pozniejszym zyciem seksualnym (choc oczywiscie nie ma reguły). Pytasz, czy kobiety czerpią przyjemność z sexu? OCZYWISCIE (choć znam wyjątki). ja z moim facetem czesto smiejemy się, że oboje jesteśmy sexoholikami :) Czesto czuje, ze on po prostu musi mi wlozyc, bo inaczej wybuchne. I zawsze zblizenie i penetracja sa dla mnie przyjemne, bez wzgledu na to, czy mam orgazm czy nie. A po wszystkim lubie kiedy on zostaje we mnie (członek po stosunku tak smiesznie skacze, a kiedy lechtaczka jest nabrzmiala, daje to dodatkowa przyjemnosc)

Gość Titi Nona
dzięki, asia :) sporo się dzieki Tobie dowiedzialam i trochę mniej się boję. Nie mamy jeszcze ustalonej konkretnej daty, kiedy to się stanie, ale lepiej być wcześniej przygotowaną :) Mam nadzieję, że mimo iż moja błona jest bardzo solidna, to nie będzie problemów z przebiciem, ból nie będzie aż taki potworny i z czasem zacznę odczuwać przyjemność:) Mam jeszcze takie pytanie: Jak długo mniej więcej trwa taki pierwszy (dla kobiety) stosunek? Bo w końcu po przebiciu tam jest ranka i zastanawiam się, czy takie obcieranie jej przez kolejne 10-15 minut nie doprowadzi mnie do łez :/ I jeszcze jedno pytanie: Jak długo po wytrysku członek jeszcze jest w stanie erekcji? Jak pieszczę mojego faceta ręką, to zazwyczaj robimy to na leżąco i ja nie widzę jego członka. Nigdy nie wiem, kiedy jest już "po" i mogę przestać to robić :P Ostatnio wyczułam, że ten moment to jest chyba gdy mój facet najpierw zaczął szybko oddychać, potem cicho jęknął a penis zaczął pulsować. Więc to chyba to? :) Ale oczekiwałam, że zaraz zrobi się miękki a wcale się tak nie działo :/

Gość Titi Nona
hej hej, niech ten wątek nie umiera ;)

Gość sexu brak
żyją wątek ahhh żyj :D

Gość aaaaaaasia
nie bardzo mam czas sledzic na bieżąco ten wątek, zwłaszcza w pracy :) Jesli chciałabyś jeszcze pogadać, to pisz na jok84@o2.pl

Gość na dowód że każda inaczej
to przeżywa to powiem jaka była moja reakcja: Nic mnie nie bolało, nawet krwi nie było. Niewiele też czułam. I nie mam pojęcia co mi odbiło bo zaczęłam się śmiać jak głupia gdy on tak męczył się i sapał mi w ucho. Oboje byliśmy nieco wypici i on był już bardzo doświadczony ale chyba beznadziejny jako kochanek. To był mój pierwszy raz w ogóle ale i też ostatni z tym chłopakiem - pomimo że on mi się po tym oświadczył (z obowiązku, jak potem przyznał ). Ale gdy nie przyjęłam oświadczyn zostaliśmy na bardzo długie lata takimi prawdziwymi przyjaciółmi.