Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kate_101

jak z tym lekarzem...?

Polecane posty

Go艣膰 kate_101

witam wszystkie forumowiczki! chodze do drugiej klasy liceum i mam beznadziejnego nauczyciela od wfu. jutro po lekcjach wybieram si臋 do prywatnego lekarza (ortopeda itp.) aby poprosic go o zwolnienie na ca艂y rok. niestety nie wiem, czy mog臋 sobie od tak i艣膰 do tego lekarza, czy trzeba si臋 umowi膰 na jakis wyznaczony termin, czy jak?? ewentualnie jak to jest z rodzinnym?? (w tym wypadku chodzi mi o zwolnienie na max 2 miesi膮ce) ide sobie do lekarza... dla os贸b zdrowych??, czy jak.... ?? przepraszam, ale nie jestem obeznana w tych sprawach i prosze o pomoc do艣wiadczone kolezanki ;) pozdrawiam cieplutko

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zawsze si臋 umawisz na termin
musisz dopyta膰 w gabinecie, zazwyczaj prywatnie trzeba si臋 wcze艣niej zapisa膰, a pa艅stwowo zarejestrowa膰 osobi艣cie lub telefonicznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kate_101
aha, czyli jak pojde do rodzinnego to musze sie zarejestrowa膰 w okienku ;d...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dok艂adnie tak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kate_101
dzi臋ki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ank512
heja! odswieze ten temat, poniewaz tez wybieram sie do rodzinnego po zwolnienie, tylko nie wiem, czy mam i艣膰 do oddzia艂u dla dzieci zdrowych, czy chorych, bo tylko takie s膮 w moim osrodku. i jeszcze co powiedziec lekarzowi, aby wypisa艂 zwolnienie?? i czy nauczyciel do wfu moze przyczepic sie i nie przyj膮膰 zwolnienia od rodzinnego?? mam 15 lat. z gory dzieki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a co zamiast wf
???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gnvgnfgnfgbfbgfbhf
a potem same spaslaki biegaja... ohyyyda bedziesz gruba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anka512
chodz臋 2 razy w tyg. na basen i teraz, kiedy jest jeszcze cieplo jezdze na rwerze :)

Udost臋pnij ten post