Gość Alleksssandra Napisano Maj 10, 2016 Cześć, mam do sprzedania plastry EVRA zapakowane fabrycznie ( w opakowaniu są 3 plastry - miesiąc stosowania) data ważności : listopad 2016. Cena: 50zł możliwy odbiór osobisty na terenie Wrocławia. kontakt: 691574722 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 16, 2016 pilnie kupię plastry evra ale cala opakowanie . nie naruszone Gdanski badz wysylka. kontakt piotrekmx@poczta.onet.pl sms 500413795 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 7, 2016 Musiałam sobie kupić ostatnio specjalny fluid na trądzik różowaty i takie rzeczy do tanich nie należą niestety. Ale udało się dużo nie wydać w aptece Namex (ul. Grochowska 200). Byłam tu pierwszy raz i przy okazji się na akcję – 2 zł załapałam. Chodzi o to, że sprzedają całą masę artykułów, w tym dość kosztownych suplementów tylko po 2 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 15, 2016 Odsprzedam 6 plastrów evra. Bez opakowania i ulotki (przerwałam stosowanie), z naklejkami do kalendarza, ważne do stycznia 2017. 40zł/3 plastry. Warszawa, Węgrów. Zainteresowanych zapraszam na mail zlamacz@wp.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2016 Mam do sprzedania 6 opakowan.Zapieczetowane.Poprostu nie da mi juz potrzebne.Cena za opakowanie jaką chce otrzymać to 25 zł.Polecam.Moj nr.731777250.okolice Katowic.Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćMNKA Napisano Czerwiec 22, 2016 sprzedam nie otwarte trzy opakowania evra - w każdym po trzy plastry. całość za 80 zł plus koszty wysyłki. data ważności do końca lutego 2017, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 22, 2016 Podaj kontakt do siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 22, 2016 Czy sprzedajesz z wypróbowaniem na sobie ,że są dobre? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćMNKA Napisano Czerwiec 22, 2016 Tak, korzystałam z plastrów przez 2 lata, sprzedaję, bo zrezygnowałam z antykoncepcji. Odnośnie sprzedaży kontakt mail : monika.podkalicka@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćMNKA Napisano Lipiec 7, 2016 gośćMNKA 2016.06.22 sprzedam nie otwarte trzy opakowania evra - w każdym po trzy plastry. całość za 80 zł plus koszty wysyłki. data ważności do końca lutego 2017,- NIE AKTUALNE !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 25, 2016 Kupie pilnie plastry evra proszę o kontakt - martyna.szczesna@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ankol_an Napisano Lipiec 27, 2016 Mam na sprzedanie opakowanie plastrów Lisvy, nowe, nieotwierane, data ważnośc***aździernik 2018. 35zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 27, 2016 Przyklej sobie i się ry/paj.Handel lekarstwami w internecie jest zabroniony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dekorka123 Napisano Lipiec 27, 2016 Ceny plastrów w poszczególnych aptekach mogą się różnić nawet do 10 zł. Sama się o tym przekonałam odwiedzając sporo aptek w poszukiwaniu Lisvy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2016 Witam, potrzebuję 8 opakowań plastrów Evra z długą datą ważności. W grę wchodzi wysyłka za pobraniem z możliwością sprawdzenia co jest w środku. Propozycje proszę wysyłać na maila. Pozdrawiam, Paulina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2016 Witam, potrzebuję 8 opakowań plastrów z długą datą ważności. W grę wchodzi wysyłka za pobraniem z możliwością sprawdzenia co jest w środku. Propozycje proszę wysyłać na maila: paulina-bgp@o2.pl Pozdrawiam, Paulina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 29, 2016 Dla jednej piz.y tyle plastrów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kosmitka44 Napisano Lipiec 30, 2016 Dziewczyny nie kupujcie plastrów w taki sposób jedynym pewnym źródłem antykoncepcji jest apteka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 3, 2016 Cześć dziewczyny, mam do odsprzedania 3 pudełka plastrów Evra, nieotwierane, kupione w aptece. Nie są mi już potrzebne bo postanowiłam mieć dziecko a jak wiadomo każde pieniążki się przydadzą dlatego chcę je sprzedać. Pudełko w cenie 45zł, jedno ważne do 12.2016, dwa do 01.2017r. Proszę o kontakt na mail: iwon111@o2.pl Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 6, 2016 kupię plastry EVRA Gdańsk trójmiasto / wysyłka kontakt piotrekmx@oczta.onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 6, 2016 kupię plastry EVRA Gdańsk trójmiasto / wysyłka kontakt piotrekmx@poczta.onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 10, 2016 sprzedam plastry evra 2 opakowania po 3 plastry. data ważności 10/2017 cena 85 z wysyłką. Info justysiaa8@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 2, 2016 Plastry Evra Wrocław- Magnolia Park- Apteka w Superpharm 39,99 zł za opakowanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rouge.poupee 0 Napisano Listopad 27, 2016 mam do sprzedania sprzedam dwa opakowania plastrów. jak kupowalam to zawsze cala recepte. odbior osobisty krakow. data ważności 04.2017 Plastry sa w opakowaniu z importu (ale w srodku sa zafoliowane, oryginalne z napisem evra). byly 3 op ale jedno wykorzystalam - w ciazy nie jestem takze dzialaly. szczegol priv , ew mozliwosc wysylki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2016 Jak możesz być w ciąży jak się nie bzykałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2016 rouge.poupee napisz na emaila cene z wysyłką martyna.szczesna@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2016 widzieliście tą laseczke? http://i.imgur.com/StRwxPB.jpg a tu wymiata na maxa!!! www.skracaj.org/onablondi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 6, 2016 kupie plastry evra do 30 zł za opakowanie - w aptece sa po 43 zł. kontakt vanetta18@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 6, 2016 kupie plastry evra za 30 zł za opakowanie w aptece sa po 43 zł kontakt vanetta18@wp.pl prosze w temacie napisac evra - łódz badz okolice lub wysyłka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rouge.poupee 0 Napisano Grudzień 6, 2016 sprzedam dwa opakowania za 80 zł z wysyłką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach