Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
bebe552

gdzie można kupić tanio plastry evra?

Polecane posty

Gość Alleksssandra
Cześć, mam do sprzedania plastry EVRA zapakowane fabrycznie ( w opakowaniu są 3 plastry - miesiąc stosowania) data ważności : listopad 2016. Cena: 50zł możliwy odbiór osobisty na terenie Wrocławia. kontakt: 691574722

Gość gość
pilnie kupię plastry evra ale cala opakowanie . nie naruszone Gdanski badz wysylka. kontakt piotrekmx@poczta.onet.pl sms 500413795

Gość gość
Musiałam sobie kupić ostatnio specjalny fluid na trądzik różowaty i takie rzeczy do tanich nie należą niestety. Ale udało się dużo nie wydać w aptece Namex (ul. Grochowska 200). Byłam tu pierwszy raz i przy okazji się na akcję – 2 zł załapałam. Chodzi o to, że sprzedają całą masę artykułów, w tym dość kosztownych suplementów tylko po 2 zł.

Gość gość
Odsprzedam 6 plastrów evra. Bez opakowania i ulotki (przerwałam stosowanie), z naklejkami do kalendarza, ważne do stycznia 2017. 40zł/3 plastry. Warszawa, Węgrów. Zainteresowanych zapraszam na mail zlamacz@wp.pl.

Gość gość
Mam do sprzedania 6 opakowan.Zapieczetowane.Poprostu nie da mi juz potrzebne.Cena za opakowanie jaką chce otrzymać to 25 zł.Polecam.Moj nr.731777250.okolice Katowic.Pozdrawiam

Gość gośćMNKA
sprzedam nie otwarte trzy opakowania evra - w każdym po trzy plastry. całość za 80 zł plus koszty wysyłki. data ważności do końca lutego 2017,

Gość gość
Podaj kontakt do siebie

Gość gość
Czy sprzedajesz z wypróbowaniem na sobie ,że są dobre?

Gość gośćMNKA
Tak, korzystałam z plastrów przez 2 lata, sprzedaję, bo zrezygnowałam z antykoncepcji. Odnośnie sprzedaży kontakt mail : monika.podkalicka@gmail.com

Gość gośćMNKA
gośćMNKA 2016.06.22 sprzedam nie otwarte trzy opakowania evra - w każdym po trzy plastry. całość za 80 zł plus koszty wysyłki. data ważności do końca lutego 2017,- NIE AKTUALNE !!!

Gość gość
Kupie pilnie plastry evra proszę o kontakt - martyna.szczesna@o2.pl

Gość ankol_an
Mam na sprzedanie opakowanie plastrów Lisvy, nowe, nieotwierane, data ważnośc***aździernik 2018. 35zł

Gość gość
Przyklej sobie i się ry/paj.Handel lekarstwami w internecie jest zabroniony.

Gość dekorka123
Ceny plastrów w poszczególnych aptekach mogą się różnić nawet do 10 zł. Sama się o tym przekonałam odwiedzając sporo aptek w poszukiwaniu Lisvy.

Gość gość
Witam, potrzebuję 8 opakowań plastrów Evra z długą datą ważności. W grę wchodzi wysyłka za pobraniem z możliwością sprawdzenia co jest w środku. Propozycje proszę wysyłać na maila. Pozdrawiam, Paulina

Gość gość
Witam, potrzebuję 8 opakowań plastrów z długą datą ważności. W grę wchodzi wysyłka za pobraniem z możliwością sprawdzenia co jest w środku. Propozycje proszę wysyłać na maila: paulina-bgp@o2.pl Pozdrawiam, Paulina

Gość gość
Dla jednej piz.y tyle plastrów?

Gość kosmitka44
Dziewczyny nie kupujcie plastrów w taki sposób jedynym pewnym źródłem antykoncepcji jest apteka.

Gość gość
Cześć dziewczyny, mam do odsprzedania 3 pudełka plastrów Evra, nieotwierane, kupione w aptece. Nie są mi już potrzebne bo postanowiłam mieć dziecko a jak wiadomo każde pieniążki się przydadzą dlatego chcę je sprzedać. Pudełko w cenie 45zł, jedno ważne do 12.2016, dwa do 01.2017r. Proszę o kontakt na mail: iwon111@o2.pl Pozdrawiam :)

Gość gość
kupię plastry EVRA Gdańsk trójmiasto / wysyłka kontakt piotrekmx@oczta.onet.pl

Gość gość
kupię plastry EVRA Gdańsk trójmiasto / wysyłka kontakt piotrekmx@poczta.onet.pl

Gość gość
sprzedam plastry evra 2 opakowania po 3 plastry. data ważności 10/2017 cena 85 z wysyłką. Info justysiaa8@wp.pl

Gość gość
Plastry Evra Wrocław- Magnolia Park- Apteka w Superpharm 39,99 zł za opakowanie :)

mam do sprzedania sprzedam dwa opakowania plastrów. jak kupowalam to zawsze cala recepte. odbior osobisty krakow. data ważności 04.2017 Plastry sa w opakowaniu z importu (ale w srodku sa zafoliowane, oryginalne z napisem evra). byly 3 op ale jedno wykorzystalam - w ciazy nie jestem takze dzialaly. szczegol priv , ew mozliwosc wysylki

Gość gość
Jak możesz być w ciąży jak się nie bzykałaś?

Gość gość
rouge.poupee napisz na emaila cene z wysyłką martyna.szczesna@o2.pl

Gość gość
kupie plastry evra do 30 zł za opakowanie - w aptece sa po 43 zł. kontakt vanetta18@wp.pl

Gość gość
kupie plastry evra za 30 zł za opakowanie w aptece sa po 43 zł kontakt vanetta18@wp.pl prosze w temacie napisac evra - łódz badz okolice lub wysyłka

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się