Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

PRAWDZIWA MIŁOŚĆ NIGDY NIE MIJA TAK NAPRAWDE... raz jeszcze

Polecane posty

Tiny: Zaczarowałaś już Go:-), nie poddawaj sie:-) Magia istnieje:-) Właśnie w Tym, Co Czujemy:-)

Tak Kocie :D Ona potrzebuje aspiryny.. A on razem z nią :-o Tiny jak to zaczarowałaś ex-a ? :p Ja Wam powróże jak odzyskam siły!

Ezo ja nie wiem jak,ale Kot mowi,ze tak jest-to tak jest:) i wierze w to,bo madrze prawi :):)

Szliczne Dziołchy :) Ezo , Zakochana :) Ezo wersja brown tez beautiful :) Za kilka dni mi wiek Chrystusowy trzasnie. Stare babsko i takie durne :/ ze nie umie sie otrzasnac tyle miesiecy ...ehhh A moze nie chce bo...kocha tego Gada ...

oj zobaczysz kochana jak minie trzeci krzyzyk:P:P potem to juz z gorki:P:P

tiny z górki to mi leci już od 180tki , po 25 nabrało przyspieszenia, a teraz już siwieje i wlosy mi dęba staja że się trzeci krzyżyk zbilża.. a ja nie osiągnęłam zupełnie absolutnie nic z zamierzonych planów :O

Only--ja jeszcze starsza i tez mozna rzec glupia...bo Kocham,czekam..choc trudno...choc boli ta niepewnosc....serce rwie sie do Niego i zaglusza rozum...ale trwam,bo coz mi zostalo--Wiara i Nadzieja...

Miłość to niestety nie jest kwestia rozumu... Jestem zła, że ta siora mojego ex te fotki mi tam pokazywała... Zobaczyłam go i mi przykro.. Zapewno o to jej/im chodziło...

Zakochana--ja mam prawie dorosle dzieci i tylko tyle osiagnelam albo az tyle...z tych zamierzonych celow... Zycie jest przewrotne,nie zaplanujesz go...

Only--ucaluj Kruszynke😘 Zakochana--jestes mloda,cale zycie masz na realizacje planow,wierz mi nieraz sie jeszcze zmienia ;)) Ezo--jak bedziesz na silach ladna kobietko(masz taki kolor wlosow jak ja:)) to zerknij prosze w karty a teraz ide spac,bo moje stare oczy juz nie widza,w krzyzu lamie i sen gllowe morzy :P:P:P dobrej nocki wszystkim:)🌻

Witajcie Kochane.. u mnie dno kompletne.. Ezo strasznie Cie potrzebuje... stało sie coś złego.... dzieki Bogu że z nim jest okej.. napisałam mu esa.. nie odpisał:(

dziś sie odezwała... Bezbarwnie, krótko... znowu to ja pisałem więcej, w końcu mi opowiedziała w pare zdań co u Niej ostatnio. Już nie cche dzielić ze mną każdej chwili każdej mysli... Za każdym razem jest cięzko gdy sie tak zimno odzwya... nie wytrzymałem, napisałem jej o tym jak mi ciezko jak bardzo tesknie... znowu mówi że marudzę... że mam pretensje... że musi już iść... chciałem Ją zobaczyć chociaż na chwile na kawe... nie chce... Jezu, oddałbym wszystko za jeden jesienny wieczór przy niej... tu jest tak zimno.. tak okropnie zimno...

Czesc Kochani :) Jak tam nocne marki? wyspane? Ja dzis z ranca musialam wstac :( i jestem mega niewyspana. I te mysli sie kotluja. Znow ktos obcy mi na NK wchodzil. Moze to juz oje paranoje , ze lacze to z Nim :/ Poprawilam soebie humor na chwile. Mam ladny french z cyrkoniami na stopkach ;) Gorzej, ze pies mi zachorowal. Musze dawac je zastrzyki ...ehhh bardziej sie bojae ja niz moja psica przy robieniu injekcji. :/ Zalana co sie porobilo u Ciebie ? :(

Pękłem... zadzwoniłem do Niej jeszcze raz, powiedziałem że mam zły dzień bo tak strasznie mi Jej brak, bo czuję sie samotny i niepotrzebny i beznadziejny. Na co liczyłem? że powie że mam tak nie myslec, bo jest Ona i Jej jestem potrzebny? Chyba aż tak głupi nie jestem... ale powiedziała tylko że musze sie wziac w garść, że ja tak ciągle mam odkąs sie poznaliśmy... To boli... nawet teraz jak rozmawiamy to najczesciej wesoło, mimo ze mi tak smutno... a jak bylismy razem złe dni były rzadkie. A ja nigdy nie mówiłem tak jak Ona była smutna... i wtedy była inna, rozumiała, wspierała... Dlaczego jest taka zimna, dlaczego.. co ja Jej zrobiłem??

idziesz najgorsza zmożliwych dróg ..nigdy nie mów drugiej osobie jka Ci zależy, jak Ci xle bez niej , nikt nie che kamienia wiszącego na szyio..jesli cchesz kogoś odzyskac musisz pokazać, ale nie tylko pokazac ale mieć własne życie, pokaż jej że umiesz życ bez niej, bez teelfonów, rozmów, spotkań, daj jej odetchnać... mowa jets złotem ale milczenie srebrem ... daj jej trochę srebra też... kobiety to czasem wolą...

Kurcze Zakochana W węglu czemu mi zawsze ciśniesz.. okej, może aniołem nie byłam.. ale nigdy go nie zdradziłam.. starałam się jak mogłam.. jakieś tam akcje owszem mial ze mną.. ale na początku jak zaczeliśmy się spotykać.. Kurcze...Proszę nie mów takich rzeczy że to moja wina.. nie oceniaj mnie.. wina leży po obydwu ze stron.. Ezo--> napisałam Ci maila o wszytskim..

Nigdy nie zrobiła mu krzywdy.. nie uderzyłam, nie zdradziłam.. strałam się jak moglam najlepiej, miałam trochę cięty język czasem.. i tylko to.. dbałam o niego jak mogłąm najlepiej, obiadki, kanapeczki, kolacyjki, jjak chodizliśmy jeszcze do LO, przepisywałam mu zeszyty, pisałam pracę, co tylko mogłam.. więc nie oceniaj mnei że byłam dla Niego nei dobra.. bo czasem gdy naprawdę mnie wkurzył nagadałam mu coś..

ja Ciebie Zalana nie oceniam .... napisałam tylko spójrz w siebie... to nie chodzi o to jaka byłaś co robiłaś ..chociaż po części też.. to chodzi o całokształ tego jakimi ludźmi byliśmy ... spójrz na siebie jego nie ma ...a Ty nadal masz pretensje jak mógł nie odpisać na smsa, no jak mógł nie odpisac właśnie Tobie... popatrz na to ..popatrz sama i .... pomyśl ....

Zakochana--> To nie chodzi o pretensje.. to raczej żal że nie odpisal.. nie mam do niego pretensji, rozumiem Go nawet, jest konkretnym czlowiekiem.. i wogóle.. Kurcze poporstu zrobiło mi się przykro.. napisałam na forum że mam doła.. bo on mial wypadek, ale z nim jest okej...Napisalam mu esa, krotkiego, że może na mnie liczyć.. a on nic zero odzewu..( jest mi zwyczajnei przykro.. że tak mnei po tylu latach traktuje).. I tyle.. nie ma w tym podtekstu.. a ty mi napisaąlś że powinnam spojrzeć w siebie, tak jakbym zasłużyla na to ze on teraz na mnie leje..

Gość depilatorrrrr
bursztynowa kurwa, ogol sie :o

Gość hallllllllllllllllllllllllllo
jak to zakochana w weglu, co ty piszesz ? "po 5 latach UDANEGO zwiazku"? kogo porobujesz oszukac? gdyby byl udany to byscie razem byli ale on ma cie w dupie i nawet nie chce sie odezwac. otworz te swoje brzydkie galy dziewucho i idz do pracy........................