Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanaaaa

TURCJA czy EGIPT ?????? kto za mnie zdecyduje

Polecane posty

Gość niezdecydowanaaaa

wybieram sie za 2 tyg na wakacje i waham sie miedzy turcja a egiptem... moze cos podpowiecie;> p.s. wyjazd wypoczynkowo-imprezowy, malo zwiedzania :D

do turkow nigdy, egipt oczywiscie jest co zwiedzac, jak sie jedzie na wycieczke to nie po to by pic w hotelu., tylko by pozwiedzac i zapoznac kulture kraju zwiedzajacego...udanych wakacji z turkami,;-P

Gość tererenia
zdecydowanie turcja, byłam w egipcie i zazwyczaj są kiepskie warunki, bardzo nachalni tubylcy, którzy na każdym kroku zaczepiają gdy widzą że jesteś polką... nie polecam. co do turcji to z opinii znajomych wiem, że dużo lepszy standard więcej klubów i innych atrakcji... ale każdy hotel to co innego... opieram to na własnych doświadczeniach

Gość niezdecydowanaaaa
hrabianka ale my nie chcemy zwiedzac... chcemy sie wybaaawic i wylezec ;p hmmm to jak narazie pol na pol patrzac na wasze opinie nie pomagacie :P

Gość niezdecydowanaaaa
powiedzcie cos ;((((((

Jesli zabawa to tylko i wyłacznie TURCJA!!! W Egipcie , tym bardziej, ze jest ramadan teraz we wrześniu nie wybawisz się tak w żadnym mieście. Jak Turcja i zabawy to tylko Marmaris i Alanya. Chociaż mi bardziej podobało się w Marmaris. Tam jest pub na pubie, pełno dyskotek przy promenadzie. Dużo ludzi, tanie drinki ok. 20 zł Super muza.

Gość hiih
nic z tego.. tunezja

Gość moja znajoma
była w Turcji dwa razy i bardzo se chwaliła

Gość ja wole
Chorwację

Gość do Turcji
weź dolary bardziej to sie opłaca im jest wszystko jedno czy dolar czy euro

Gość kukrkuma
Egipt, Egipt, Egipt! wybierz hotel minimum 5 gwiazdkowy, a niczego ci nie braknie. Luksus, raj, odpoczynek, klimat. cycuś glancuś.

Gość niezdecydowanaaaa
kurcze dalej nie jestem zecydowana :D:D:D w chorwacji tez bylam wiec odpada narazie :) kurczee nooo:p

Gość niezdecydowanaaaa
przeczytalam watek jeszcze raz i jednak sklaniam sie ku turcji:))

A ciekawe jak się wybawi w tym 5* hotelu...no ale może każdy inaczej się bawi. Dla mnie zabawa to na mieście wśród ludzi, co 2 godziny inna dyskoteka, a nie siedzenie w zamkniętym hotelu min 10 km za miastem. Nie pakuj się do Egiptu i Tunezji w ramadan!!!!

Gość kukrkuma
jeśli nie rajcują cię kelnerzy przynoszący Ci do łożka drinki, pokojowki sprzątające twoj pokój, codziennie świerze ręczniczki, drinki za darmo, jedzenie takie jakie chcesz, mnóstwo knajpek, extra dyskoteki, (wykupując odpowiednią opcję wszystkie napoje alkoholowe masz już w cenie, jedzenie i owoce również), odjazdowy klimat (wbrew pozorom 40 stopni to nic takiego, bo wieje tam wiatr, który ciągle cię schładza), itd.............to wybierz turcję.

Gość niezdecydowanaaaa
widzisz Paris nawet nie pomyslalam o ramadamie;/ 5* hotel to nie priorytet tymbardziej ze prawdopodobnie mnie na niego nie stac:) w dzien chcemy sie opalac i kapac a wieczorem sie wyszalec pokoj ma byc czysty i przyjemny nie potrzebuje marmurowej umywalki;p

Gość kukrkuma
a kto powiedział że 5 gwiazdkowy hotel musi być 10 km za miastem??????? no cóż, świat nie ogranicza sie tylko do jednej dzielnicy.

EGIPT Nie ma nic cudowniejszego jak pływanie w Morzu Czerwonym i oglądanie raf koralowych ❤️ Do tego piramidy i przepiękna oraz tania bizuteria :D Polecam hotel Le Meridien Makadi Bay (http://www.wakacje.pl/hotele/egipt/le-meridien-makadi-bay-resort-1489.html), byłam kilka lat temu i te wczasy wspominam najlepiej ze wszystkich :) Turcja też jest ok, np. bardzo ciekawe Pamukale, aczkolwiek lepszy Egipt :)

Gość niezdecydowanaaaa
drinki serwowane sa zazwyczaj do ktorejs godziny i to w hotelowym barze a jesli pojde na dyskoteke to chyba nie bede biegla po darmowego drina do hotelu;> nie stac mnie tez na wydanie 4000 czy 5000 na hotel ;/

Gość kukrkuma
sprawdź ceny, a później dopiero powiesz czy cie na niego stać. Powtarzam, jesli wykupisz odpowiednią opcję to wszystkie posiłki (a masz ich tyle ile chcesz), napoje zimne i napoje aalkoholowe są już wliczone w cene i to sie cholernie opłaca.

Gość kukrkuma
nikt tu nie mówi o 5000zł......................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja sobie nie wyobrażam być w jakimś kraju i nie zwiedzać, chcoiaż trochę :P imprezuje się w nocy :D Najlepiej jest jechać z jakimiś znajomymi, zawsze to pewniej, bezpieczniej i przyjemniej :)

Gość niezdecydowanaaaa
Aramanda - bardzo tam ladnie ale niestety za drogo :(

Gość niezdecydowanaaaa
sprawdzam ceny caly czas... znajdz mi 5* hotel w opcji all incl. za ok 2000 na 14 dni to bedzie ekstra;]

Gość niezdecydowanaaaa
a jednak wole pojechac na 2 tyg do 4* niz na tydzien do 5* ....

Gość kukrkuma
ja byłam w hotelu 4,5*, na dwa tyg, cena:2400. Hurgada. Firma Neckermann. acha, a wizę już też miałam wliczona w cenę.

Może się nie znam ale nie widziałam w żadnej ofercie w żadnym biurze żadnego hotelu, który oferowałby opcję all inclusive 24 h/doba. Chyba, że ktoś chce się wybawić AŻ do 23 w nocy i iść spać. CZy ktoś tu wogóle potrafi czytać ze zrozumieniem? Dziewczyna pisze, ze nie interesują ją zadne piramidy i zwiedzanie a ZABAWA! Napisz ile mniej więcej możesz przeznaczyć na hotel i na jak długo (tydzień czy dwa). I kiedy? z jakiego lotniska?