Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina_1983

Mój chłopak kupił mi pierścionek zaręczynowy za 1495 zł... Rzucić go?

Polecane posty

Gość Ewelina_1983

Pokrótce: mój facet mi się oświadczył, dał mi pierścionek zaręczynowy - nie powiem, bardzo ładny, podoba mi się. Problem w tym, że jak przejrzałam w Internecie oferty jubilerów to okazało się, że on kosztował 1495 zł :-O Mój facet zarabia 2200 na rękę i jeździ Astrą II full opcja, więc mógł się bardziej postarać cenowo. Zastanawiam się teraz, czy jemu w ogóle na mnie zależy... Jak myślicie? P.S. To ten: http://www.yes.pl/brylanty/pierscionki_zareczynowe?gclid=CJGSztylwJUCFRg1Zwodsz1xRQ#BB-Z-000-Y01-3288W1 Nie powiem, śliczny jest, ale czemu taki tani... :(

Gość Ewelina_1983
Acha, no i on mieszka z rodzicami, więc spokojnie mógł odłożyć tę kasę. Na nową Astrę II przecież odłożył :-O

Gość pffaaa
glupia pizda zal mi ciebie

Gość hhtp
kolejne egoistka... ja bym takiej nie dała nawet za 500zł skoro liczy się dla niej tylko wartość cenowa pierścionka...

Gość moze bardziej
zwracal uwage na to czy ladny,a nie na to,ile kosztuje :)

Dobra rada nie pisz takich mało rozsądnych tekstów bo większośc forumowiczów weźnie Cię za pustaczka;)

Gość moze bardziej
i nie spodziewał sie,że sprawdzisz,ile jest wart ;)

Gość rany.. zal mi faceta

Gość kukukukuk
może nie jesteś więcej warta niż ten pierścionek?

Gość Ewelina_1983
Ej no, ale on sam mi mówił, że na tę Astrę składał 2,5 roku, a teraz mi kupuje pierścionek za mniej niż jego pensja! Wy wiecie jak ja się czuję? Tyle to pewnie kosztują opony do tej jego gabloty :-O Na samochód to umiał odłożyć, co nie?

ale glupia jestes mi kupil za 300 zl i to jest moja najcenniejsza rzecz bo dostalam ja prosto z serca wazne jest ile dal ? mogl ci kupic na odpuscie a dla ciebie powinno byc wazne ze cie kocha i ze sie oswiadczyl rzuc go nie jestes warta takiego faceta a raczej zadnego faceta pustaczko

Gość ejbisi
Jejku ludzie nie załamujcie mnie, przecież to tania prowokacja :D

Gość moze bardziej
facetom zawsze bardziej zalezy na samochodach niz na dziewczynach,nie wiedzialas tego?myslisz,ze twoj chlopak mial byc wyjatkiem? to by nie było fair :O

ja pierd**ole kur**wa mac, wspolczuje bardzo Twojemu ,,narzeczonemu'' jejku ze tez takie gownno mu sie trafilo!!!!!!!!!!!!(sorry ale musialam)Mi tez sie chlopak oswiadczyl!!!tydzien temu!!!i kur**wa nawet do glowy by mi nie przyszlo sprawdzac ile wydal na moj pierscionek a co dopiero pier**dolic o tym ze za malo kosztuje!!!!!!!!!!!!!!!!no nie wierze jakie te dziewczyny w dzisiejszych czasach sa jebni*ete!!!!!masakra.Nie dosc ze chlopak zarabia ponad 2000zl co chyba nie jest szczytem idealow to ty krytykujesz go za to ze kupil Ci tak tani pierscionek!!!!!!!powiem Ci ze jak na jego kieszen to idealna cena , chociaz nie!!!!!!ja dla takiej jak ty nie kupilabym nawet takiego z maszyny za 2zl

Gość jutro pierwsza klasówka.... he
a za ie byś chciała? mój kolega z pracy kupił za nie całe 400zł, z zarabia 1500zł. Na pierścionku świat się nie kończy..

Gość Ewelina_1983
Nie zależy mi tylko na kasie!!! Po prostu teraz się czuję mniej warta od tego auta :-O Rozumiecie? :(

Masz 25 lat a zachowujesz sie jak 16 letnia różowa małolata. Wazne jest ze chce spędzic z Tobą resztę życia a nie to ze nie kupił pierscionka za np 10 000. A może Ty sie pokaż i kup mu sygnet za kilka tys. A co tam jak rownouprawnienie to równouprawnienie;)

Gość barambara
przepłacił jakieś 1300zł.,nie jesteś więcej warta.

Gość pffaaa
inni nie maja na godne zycie i chleb a ty pierdolami glowe zawracasz pomysl ze niekotrzy 3 zl maja na godzine i nawet nie ,,,,

Gość mrauuuuuuuuuuuuuuu
a czy pierscionek jest aż tak wazny? jestes...pusta dziewczyno... prawie 1500zł za pierscionek, a ty za jaka cene chciałabyś dostać?

Gość Ewelina_1983
Ale on na życie ma! Mieszka z rodzicami w domq jednorodzinnym, jedzenie ma u nich, na auto też mu dołożyli kasę, dostał już na 18-stkę do dyspozycji poddasze w tym domu! Nie musiał się nic dokładać do jego utrzymania, a i tak pracował, kasy mu nie brakowało... A mimo to tak mnie skrzywdził :-O Gdyby był w trudnej sytuacji to bym jeszcze zrozumiała...

Gość mrauuuuuuuuuuuuuuu
moja diagnoza: albo głupota albo prowokacja

Gość Ewelina_1983
A, no i ten samochód wcześniej kupił, więc te całe 2200 miał już od paru miechów tylko dla siebie... Było go stać na więcej, tym bardziej że są pierścionki po 7000.

Gość mrauuuuuuuuuuuuuuu
a może zbiera na wesele... biedaczysko...niektórzy faceci to maja pecha w zyciu...