Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina_1983

Mój chłopak kupił mi pierścionek zaręczynowy za 1495 zł... Rzucić go?

Polecane posty

autorka ma przecież rację-> następna mądra się odezwała. Ale wy puste jesteście. Ja bym się cieszyła z każdego pierścionka. Dla mnie cena nie gra roli- najważniejsze, że dane od serca. Idiotki.

Gość autorka ma racje przeciez
tak, ale na uczuciowym tez byl kiedys podobny temat i tam prawie wszystkie dziewczyny pisaly, ze sprawdzaly cene pierscionka, wiec nie wiem skad to oburzenie. jak sie boicie skompromitowac takim wyznaniem czarne nicki to piszcie na pomaranczowo, a nie klamcie...

Gość autorka ma racje przeciez
a cene pierscionka kazda sprawdza, tylko malo ktora sie przyzna. to tak jak z czytaniem smsow.

Ewelino pozostaje pytanie: coż takiego chciałabys dostac na te urodziny i jaka kwota cie zadowoli zebys przypadkiem nie pomyslała ze facet ma cie w d....:)

nie kłamię -nie sprawdzałam -jeszcze raz piszę pierścionek dla mnie to tylko symbol -mógłby być upleciony z trawy i miałby dla mnie taką samą wartość , może nawet większą ..... bo ON sam by go dla mnie zrobił -to byłoby dopiero romantyczne :-) ach.....

Gość to może trzeba ustalić jakiś
cennik pierścionków zaręczynowych? tzn. od jakiej kwoty narzeczony kocha?

Gość Ewelina idź do Ewy Drzyzgi
Ona spróbuje Cię zrozumieć! ;)

Gość Malwinijka....
Buuaaaahaaaaaaaaa!!!!!!!!!!Pizgam z Ciebie!!!Przecież Ty masz chyba nasrane w głowie...Mój facet zarabia coś ok 4.000, a pierścionek kupił mi za 400 zł...I co???I bardzo go kocham, i jestem z niego dumna.... Liczy się to uczucie jakim mnie obdarza...pierscionek to tylko taki symbol jego...naszej miłości...Dodam jeszcze, że mój facet ma audi A8..i samochód nie ma nic do rzeczy...

Gość oj kiepsko
\"Mój facet zarabia coś ok 4.000, (...)Dodam jeszcze, że mój facet ma audi A8\" spytam z ciekawosci - jakim cudem ma taki samochod przy takiej pensji ? :D

Gość tę Malwinijkę chłopak na pewno
rzuci - to widać od razu, że skoro ma 4 tysiące pensji i kupuje pierścionek za 400 zł, to w jego hierarchii wartości stoi ona na poziomie weekendowej impry w klubie :-O

Gość tę Malwinijkę chłopak na pewno
I nie pierdzielcie, że to tylko symbol - bo cena pierścionka zaręczynowego oznacza równocześnie jak bardzo narzeczony kocha swoją wybrankę. Dlatego właśnie np. gwiazdorzy Hollywood kupują pierścionki za np. 4 mln dolarów z wielkimi brylantami jako zaręczynowe. Taki pierścionek powinien kosztować ze 3 - 4 miesięczne pensje narzeczonego, a jak kosztuje tyle, co jego 4 dniówki... To wiele mówi o tym, za kogo on ma swoją dziewczynę i jak ją ceni.

Gość Ewelina_1983
jestes pojebana ze tak mowie,to prawda jestem pusta i tylko kasa mi w glowie,puszczam sie za 2 zlote na melinie,oj jaki mi przykro