Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina_1983

Mój chłopak kupił mi pierścionek zaręczynowy za 1495 zł... Rzucić go?

Polecane posty

Gość Ewelina_1983
No w sumie racja, że może na wesele... A pierścionek ładny, podoba mi się (pisałam zresztą) tylko że tani, i jakoś tak głupio powiedzieć jak koleżanki zapytają za ile... No sama nie wiem :-O Może chociaż wesele będzie wyczesane ;)

Gość koraliczek koralowy
kolejna pusta laska, ja pierd*** liczy się gest a nie kasa. żal mi tych kretynek....

Gość ale głupia
prowokacja :) i dziewczyna :P

Gość haczykova
P ..R ....O ......W ........O ..........K ............A ..............C ................J ..................A

Gość ale głupia
nie no kur... nie moge buuhhaaa.... laska sie martwi co powiedziec kolezanka jak sie zapytaja buhhhaaaa .... to teraz takie czasy, ze oswiadcza sie z paragonem, zeby moc kolezanka powiedziec //hehehehehe

Gość Ewelina_1983
Oj, a wy się nie chwalicie kumpelom jak coś dostaniecie? :P Tylko teraz jakoś tak głupio, bo zawsze mi zazdrościły, że facet pracowity, zaradny, że z domu bogaty, że taki kochający... A tu masz, pierścionek za 1495 zeta :-O No ale nic, zobaczę, co mi kupi na urodziny, bo mam za 2 miechy i wtedy się okaże czy on traktuje mnie poważnie.

Gość mrauuuuuuuuuuuuuuu
buhahahahaha nooo...co ty biedaczko powiesz kolezankom...ranyyyyyyyy, heheheheh a jak ten pierścionek kupił w promocji?...i jest jeszcze tanszy niż 1495zł? co ty wtedy zrobisz...hehehe apropos: facet do żony po 20 latach małzeństwa: - już bym wychodził!...

Gość autorko prawda jest taka
chwalimy sie, ale akurat nigdy nie mowimy ile kosztowal nasz pierscionek zareczynowy, bo tego nie wiemy :P

Dobrze być samemu. Wtedy można odłożyć na dobry samochód. a jak się ma pijawę, to już człowiek nic nie odłoży :O lepiej iść do Agencji, to kosztuje tylko 1000 miesięcznie, a taka baba to chyba całą pensję. Cóż Paris Hilton, to ty nie jesteś. Wprawdzie to prowokacja, ale naprawdę są takie szmaty i tylko współczuć faceto, co się do nich przyczepią takie pijawy.

Gość Ewelina_1983
Mam jeszcze prośbę do tych co mnie obrażają: przykro mi, że pozwalacie się nie szanować, ale nie wymagajcie tego np. ode mnie. To raz, a dwa, pamiętajcie, że mój facet mógł sobie pozwolić na większy wydatek, bo go było stać, dlatego się czuję tak a nie inaczej.

Gość autorko prawda jest taka
jakbym była twoim facetem to bym ci nic nie kupiła, bo ewidentnie lecisz na kase :P

Gość Ewelina_1983
Nie wiecie? A to ciekawe, bo KAŻDA z moich znajomych sprawdzała cenę swojego pierścionka zaręczynowego i wiem, że większość dziewczyn tak robi. Tylko teraz udajecie święte :-O

Gość hehehiii
Ech kobito, ze chciało Ci sie wymyślec taki denny temat.

Gość a czy to az takie wazne
ze pierscionek kosztowal tyle a nie tyle.... chyba wazniejsze, ze wiaze z toba powazne plany...

Gość w.w.w.
a to u was taki zwyczaj że wam chlopaki mówią ile pierścionek kosztował? "kochanie na znak miłości ofiarowuję Ci ten pierścionek - kosztował 6200zł, doceń! - i proszę byś została moją żoną!..." żenada. powiedz że jest z platyny i z brylantami czy tam czyms, i ze robiony na zamówienie na wzór tamtego.. albo rzuć go, znajdzie lepszą...

Gość oooooooollllllllllllaaaaaaaaaa
kochana rzuć go zrobisz mu przysługę

Gość Ewelina_1983
Nie lecę na kasę! Po prostu mi chodzi o tę relację ceny auta do pierścionka, o to ile czasu mój facet musiał pracować na samochód, a ile na ten pierścionek, którym wyraził uczucie do mnie...

Gość a czy to az takie wazne
ze pierscionek kosztowal tyle a nie tyle.... chyba wazniejsze, ze wiaze z toba powazne plany...

Te Ewelina - ja nawet nie wiem ile obrączki kosztowały a co dopiero pierścionek :-) mnie to nie interesowało zresztą -ważne ,że chciał ze mną być :-) i ,że kocha :-) a pierścionek mógłby nawet z trawy upleść -to i tak tylko symbol :-)

Gość rozumiem ze
autorka czuje iz samochód jest wazniejszy dla faceta niz ona. ale to tylko pierscionek.

Gość przecuiez to prowokacja
nie odpisujcie bo ktoś ma radochę,ze się zloscicie. przecież nikt normlny nie mówiłby,ze za tani puesrionek-a naprawde jest masakrycznie dorgi- jesli sie kogoś kocha to nie ejst to wazne

Gość pomysl sobie
czy wazne dla ciebie jest ile kosztuje czy jak wygląda i ze całą reszta świata włącznie z koleżankami beda wiedziały jaki on był tani! moze on uwaza ze to wystarczy, moze jego koledzy kupowali za mniej i jemu sie wydaje ze w cholere wydał na ten pierscionek- chciałabys miec taki za 5 tysiecy pewnie minimum-ale czy nosiłabys go i czułabys sie bezpiecznie? niepomyślałaś pewnie i o tym

Gość w.w.w.
sama piszesz ze na samochód zbierał 2,5 roku i jeszcze mu rodzice dokładali. wolalabys czekac na pierscionek 2,5 roku zeby uzbierał?... pewnie nie bo to wstyd przed kolezankami...

Gość prowokacja prowokacja
tani pierscionek to jest za 100 zł a nie za prawie 1500zł !!!!!! A ty dziecko kochane do ksiązek, bo szkoła sie zaczeła!

Gość zniesmaczona ogromnie
No strasznie skromniutki ten pierscioneczek powiem ci. Nie rozumiem dlaczego ci sie podoba.

Ewelina_1983 Mam jeszcze prośbę do tych co mnie obrażają: przykro mi, że pozwalacie się nie szanować, ale nie wymagajcie tego np. ode mnie. To raz, a dwa, pamiętajcie, że mój facet mógł sobie pozwolić na większy wydatek, bo go było stać, dlatego się czuję tak a nie inaczej. Coś Ci powiem. To nie świat milionerów. Twój facet kupił Ci i tak dwukrotnie za drogi pierścionek zaręczynowy. a wziąszy pod uwagę kim jesteś, to wogóle nie powinien Ci się oświadczać pustaku. Pierścionek zaręczynowy jest tylko symbolem, a nie lokatą kapitału. Z resztą szkoda pisać o kimś tak zepsutym :O

Gość poprostulolus
Też tak myśle że to prowokacja, ale jakby to było faktycznie prawdziwe to powiem tyle: jestem kolesiem, mam kase, ii jakby pierscionek za 1495zł mi sie bardziej podobal od tego za 3000zł to bym go KUPIŁ.... mimo że na luzie moglbym kupic ten za 3000zł... nie bądźmy w takich sprawach materialistami... ten pierscionek to symbol milosci a nie kurrwa łapówka... wogóle sprawdzanie ile kosztowal pierscionek to już kurewskie zachowanie... ;/ no kurwa zal poprostu ;/ dziwaa głupia

Gość pomysl sobie
swoą dorga chłopak naszej kolezanki, który do najbogatszych nie nalezy wyjechał na wakacje do pracy na dwa miesiące- za cały zarobiek tam i zapieprz wyobraz sobie kupił pierscionek dla niej- cena około 3 tysiące- wszystko co zarobił wydał na ten piersconek ..kazdej z nas sie tak amrzy...ale trzeba myślec realnie i zyciowo! ja bym sie cieszyła na chwile obecną z takiego za 300 zł nawet:) mimo ze obok na moim palcu sa za 2 lub 3 tysiace...to moje zdanie ale wsumie cie rozumie- poniekąd- samochód waznijeszy od ciebie-to niektóre laski moze bolec...ale nie mysl tak albo zrób jakąms aluzje do tego aktu- niech obrączka tez ma oczko:)