Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rybenka88

KUPIŁAM LEK ZA 2zŁ! CZY TO MOZLIWE?

Polecane posty

Kupilam dzisiaj lek w aptece na recepte Tulip, na cholesterol za 2 zł! Jest tam 60 tabletek. Jednak gdy przyszlam do domu zobaczylam ze jest przyklejona cena i wynosi 52 zl. Jak to mozliwe ze kupilam go za 2 zl? Waznosc leku jest do wrzesnia przyszlego roku. Lekarz byy raczej nie przepisal leku ktory wycofuja z rynku, wiec nie wiem co jest grane:(

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
ja kiedyś kupiłam lek ginekologiczny za 2 zeta :P

Gość Możliwe a teraz na rowerek i
zrzucaj sadełko :D

Ja kupuję regularnie trzy leki, każdy ok 100 zł, za wszystko płacę jakąś dychę. Ale jak mi wycofają z listy leków refundowanych, to albo się przekręcę, albo zbankrutuję...

A co do przepisywania przez lekarzy leków wycofywanych, to się zdarza. Ale w aptece by Ci powiedzieli.

Gość mgr farm
na metce jest cena opakowania - ze tak powiem - startowa. od tego nalezy odliczyc refundacje oraz rabaty promocyjne. u nas Tulip 20mg po 30tabl. jest po groszu... ciesz sie ze trafilas na promocje :)

Gość hhtp
to całkiem normalna cena, przecież leki są refundowane, niektóre nawet bardzo, wszystko zależy od tego jakie to lekarstwo i na co jest, mój tata bierze lekarstwa które normalnie kosztują 500-1000zł i płacimy za nie w aptece tylko kilka złotych

Gość niebieskooookaa22
promocja apteki :) czasami dlatego,, ze krótki termin waznosci... a czasami dlateg ze kupione w duzym pakiecie ;)

Gość niebieskooookaa22
mało płacimy za leki bo albo: - są na chorobę przewlekłą "P" np. astma, nowotwór,cukrzyca -albo są promocje w aptekach, myślę, że do tej ostatniej należy Tulip