Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amingora

odzież używana dla dzieci-Warszawa

Polecane posty

Gość amingora

interesują mnie sklepy z taką właśnie odziezą. nie muszą byc to takie gdzie sa tylko dzieciece,ale jeśli są i inne to jest tez duzy dział dzieciecy . najlepiej odzież na wage bo w tych wycenionych to niekiedy takie ceny,ze mnie niestety nie stac. znacie jakieś fajne sklepy z takimi ciuszkami ? dajcie namiary .

Gość pko
Mnie też interesuje

Gość a dlaczego nie
hallo kobiety:) dajcie znac..podajcie adresy takich fajnych sprawdzonych sklepów do ,których warto nawet pół warszawy zjechac:):)

no wlasnie moze ktos cos napisze bo tez jestem ciekawa... szczegonie jakies okazje typu 1zl/szt czy cos takiego... albo na wage jakies tanie ceny za kg... kolo mnie jest jeden fajny ciuchland ale sprzedaja nie na wage tylko na sztuki ale sklep jest podzielony na 2 poziomy i w piwnicy jest zawsze przecena o 50%... co jakis czas zbieraja te ciuchy z gory i przenosza na dol i sa przecenione... sklep znajduje sie na rogu okopowej i solidarnosci w budynku BOŚ-a... tam jest nie tylko dla dzieci ale tez dla doroslych...

Gość marteczka79
w ursusie na bazarku sa sklepy z ubrankami dla dzieci ostatnio kupilam malemu sweterek levisa za 2 zl:)

widocznie dziewczyny nie chcą sie \"podzielic\" adresami... szkoda,bo tyle słyszy sie o fajnych sklepach a jezdzic i szukac takich np w okresie ciaży albo z małym bobasem to troche nie wygodnie...niestety nie zawsze przypadkowe są warte by je odwiedzac i do nich wracac... u mnie na bazarku (Tarchomin)jest fajna taka powiekszona budka i są tam wycenione ubranka dla dzieciaków.w szczególności dla niemowlat,ale dla tych troche starszych też są.. mają tez zabawki.asortyment jest naprawde ogromny,ale jak już wspomniałam jest tam odzież wyceniona i raczej za grosze tam nie kupimy,ale kupimy napewno cos dobrej jakości bo królują tam firmówki...

Gość gość
Mehoffera 26 paw 5 - Modny zakątek odzież damska, męska i dziecięca Cena tylko 59 zł/kg i 29 zł/kg jeans i kurtki a w środy odpowiednio 39 i 25 zł. Wiele markowych ubrań takich firm jak Boss, Armani, Lacoste, Nike, Reebok a także polskich firm np Rebel. Sklep z odzieżą nową i używaną płatność: gotówka